İnşallah ❣Canimm insalalh bu topik hepimize uğur getirlir
Hosgeldin canmBende varım .
Ben 1 aylıkken bebeğimi düşürdüm daha sonra doktora gittim prolaktin hormonum yuksek çıktı dostinex kullanıyorum bu ilacı kullananların yorumlarına baktım hamile kalmışlar aramızda öyle varsa beni aydınlatabilir mıHadi gelin dertlerimizi kemerlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.
Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik.❣
Varsa eger cevao verirler canm Gecmis olsun Rabbım bir daha yasatmasin o aciyiBen 1 aylıkken bebeğimi düşürdüm daha sonra doktora gittim prolaktin hormonum yuksek çıktı dostinex kullanıyorum bu ilacı kullananların yorumlarına baktım hamile kalmışlar aramızda öyle varsa beni aydınlatabilir mı
Ben kullandım ama olmadı. İnşallah senin olurBen 1 aylıkken bebeğimi düşürdüm daha sonra doktora gittim prolaktin hormonum yuksek çıktı dostinex kullanıyorum bu ilacı kullananların yorumlarına baktım hamile kalmışlar aramızda öyle varsa beni aydınlatabilir mı
Değeriniz kaçtı benim 59.Ben kullandım ama olmadı. İnşallah senin olur
Hoşgeldin
Hoşbulduk canım , Allah'ım hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahİnşallah ❣
Hosgeldin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?