Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah biliyorm o guzel yüreğini ❤ burda emek verip gebe kalanlara o kadar seviniyorm ki bende bizlere de nasio olacak bir gun

Her gelişimde ciğerimi çıkarıp koyuyordum
Bisey diyimmi ameliyat oldum ya doktor o et parçasını cikarinca sanki yenilendim kendimi artk daha iyi hissediyorm. Bu ay iliski yasak adet olmayo bekliyorm gelecek ay kimse tutamaz beni. Burda ağlayanlarin sirtini sivazlarim herkss omzumda aglayabilir fazlasyla enerji doluyum

Kız benim bir doktor tüp bebek tedavisini iptal etmişti o ay da sakın ilişki yaşamayın dördüz Besiz olur diye gülmüştü o ay inadına inadına yaptım belki yumurtanın birine denk gelir diye meğer bizim spermler gidemiyormus da

Sen naptın aşkısı?
Wala kuzum ben gelecek ay 3. Tüpbebege başlicam. Dedim olur ya hayal meyal hani tüp bebek yapacgn ay hamile kalrsn ya öyle diyen çok kişi var ya bende bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmasn mı bugün ovulasyon günümdü degerlendremdm bile hoş değerlendrsem ne olacak enfeksiyon spermcikleri içeri koymadan kovacak defedecek daha kapıda öldürecek
Sen naptn kuzum tekrar deneycn mi dondurulmsn var mı?

Hahahahah
Ya olsaydi ? Napcadin o kadar bebeyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…