Amin inşallah biliyorm o guzel yüreğini ❤ burda emek verip gebe kalanlara o kadar seviniyorm ki bende bizlere de nasio olacak bir gunİnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun.
Bende hiç sorun çıkmadı canım yumurtalıkta falan çok şükür hormon da cıktı o kadar rabbim isteyen herkese tez vakitte versinBenim de 54. Ama benim başka sorunlarım da varmış. Her gittiğimde yenisini öğrendim
Bu ağlama topigi zaten
Benim kv hep Allah ikiz üçüz versin der ben de dışından amin içimden ben yarimim anne derimDeme öyle bi kalirsin aklin sasar
Amin kuzum inşallahBende hiç sorun çıkmadı canım yumurtalıkta falan çok şükür hormon da cıktı o kadar rabbim isteyen herkese tez vakitte versin
Bisey diyimmi ameliyat oldum ya doktor o et parçasını cikarinca sanki yenilendim kendimi artk daha iyi hissediyorm. Bu ay iliski yasak adet olmayo bekliyorm gelecek ay kimse tutamaz beni. Burda ağlayanlarin sirtini sivazlarim herkss omzumda aglayabilir fazlasyla enerji doluyumHer gelişimde ciğerimi çıkarıp koyuyordum
Hayırlısı be güzelimDeme oyle belli olmaz bu isler
Dogustan gelen bisey mi yoksa operasyon mu gecirdin ?Benim kv hep Allah ikiz üçüz versin der ben de dışından amin içimden ben yarimim anne derimçok istiyorum ama doktor bire bile anca dedi
Su kk de bazi insanlarin hamile kalmasini o kadar cok istiyorumki sanki ben kalmisim gibi sevinirdimHayırlısı be güzelim
Evet bu aySen sus. Biz hepimiz ağlicaz sana yasak.
O gunler gelecek burda birbirimize sevincten aglayacaz ❣Su kk de bazi insanlarin hamile kalmasini o kadar cok istiyorumki sanki ben kalmisim gibi sevinirdim
Bendede var oSu kk de bazi insanlarin hamile kalmasini o kadar cok istiyorumki sanki ben kalmisim gibi sevinirdim
Kız benim bir doktor tüp bebek tedavisini iptal etmişti o ay da sakın ilişki yaşamayın dördüz Besiz olur diye gülmüştü o ay inadına inadına yaptım belki yumurtanın birine denk gelir diye meğer bizim spermler gidemiyormus daBisey diyimmi ameliyat oldum ya doktor o et parçasını cikarinca sanki yenilendim kendimi artk daha iyi hissediyorm. Bu ay iliski yasak adet olmayo bekliyorm gelecek ay kimse tutamaz beni. Burda ağlayanlarin sirtini sivazlarim herkss omzumda aglayabilir fazlasyla enerji doluyum
Niye yasak
Allah'ım bize de nasip etsin. Bende aynıyım özellikle aynı yollardan geçenlere o kadar çok seviniyorum ki ,çünkü bizi bizden başkası anlamaz gerçektenSu kk de bazi insanlarin hamile kalmasini o kadar cok istiyorumki sanki ben kalmisim gibi sevinirdim
Wala kuzum ben gelecek ay 3. Tüpbebege başlicam. Dedim olur ya hayal meyal hani tüp bebek yapacgn ay hamile kalrsn ya öyle diyen çok kişi var ya bende bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmasn mı bugün ovulasyon günümdü degerlendremdm bile hoş değerlendrsem ne olacak enfeksiyon spermcikleri içeri koymadan kovacak defedecek daha kapıda öldürecekSen naptın aşkısı?
Doğuştan. Ben de diyordum benim niye tek kasıgim ağrıyor diye meğer diğer yarısı yokmuşDogustan gelen bisey mi yoksa operasyon mu gecirdin ?
HahahahahKız benim bir doktor tüp bebek tedavisini iptal etmişti o ay da sakın ilişki yaşamayın dördüz Besiz olur diye gülmüştü o ay inadına inadına yaptım belki yumurtanın birine denk gelir diye meğer bizim spermler gidemiyormus da
Canm yaaDoğuştan. Ben de diyordum benim niye tek kasıgim ağrıyor diye meğer diğer yarısı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?