Değeriniz kaçtı benim 59Ben kullandım ama olmadı. İnşallah senin olur
Aminn inşallah. Burda aglayin yazin kizin sevinin hersey serbest dusersek birbirimizi kaldiricazHoşbulduk canım , Allah'ım hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahuğurlar getirsin
Benim de 54. Ama benim başka sorunlarım da varmış. Her gittiğimde yenisini öğrendimDeğeriniz kaçtı benim 59.
Guzel haberlerinle gelirsin inşallah mervemArada gelir ağlarım okey
Kanka benim rahmim yarım beni eleyinHadi totem yapalim insallah hepimizin ikizleri olur bu topik sonrasi
Zatrn her gidiste yeni bir sorun çıkarBenim de 54. Ama benim başka sorunlarım da varmış. Her gittiğimde yenisini öğrendim
Bu topik bize bol bol bebeler getirsin inşallah hepmzn kucağı dolsun bu günleri gülerek hatrlayalm tabi birbrmzi de hatrlayalm unutmaylmHadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.
Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik.❣
Deme öyle bi kalirsin aklin sasarKanka benim rahmim yarım beni eleyintaşımaz benimki
İnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun.Guzel haberlerinle gelirsin inşallah mervem
Amiinn inşallah ❤ artk durum yazmak yerine burda herseyinizi paylasalim yaralarımızı saralimBu topik bize bol bol bebeler getirsin inşallah hepmzn kucağı dolsun bu günleri gülerek hatrlayalm tabi birbrmzi de hatrlayalm unutmaylm
Her gelişimde ciğerimi çıkarıp koyuyordumZatrn her gidiste yeni bir sorun çıkar
Sen naptın aşkısı?Bu topik bize bol bol bebeler getirsin inşallah hepmzn kucağı dolsun bu günleri gülerek hatrlayalm tabi birbrmzi de hatrlayalm unutmaylm
Deme oyle belli olmaz bu islerKanka benim rahmim yarım beni eleyintaşımaz benimki
Amiiiinnn, insallahİnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun.
Bu ağlama topigi zatenArada gelir ağlarım okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?