Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahim filmi cektin mi hic ?

Sen üzülme diyedir belki ha ? Hic hos olmamış madem söylemiyorsun ne diye konuşuyorsun dimi ahh su insanlarin anlayissizligi. Uzme kendini lütfen

Bende şimdi evliliğimin ilk zamanlarında ne kadar üzüldüğümü hatırlayınca kendime çok kızıyorum yıllarca olmayacakmış bilsem ilk günden kendimi o kadar heder etmezdim diye

Bugun hava çok güzel herkes parklarda yollarda cocuklariyla disarda sirf gormemek icin cikmadim disari :/ balkona cikip hava aliyorm o an bile iki uc kisiyi goruyorm ya hamile ya bebek arabasi ile algida seçicilik mi artk bilemicem millet yatip kalkp cocuk yapıyor sinirlerimizi bozuyor bu durum :/

Sen üzülme diyedir belki ha ? Hic hos olmamış madem söylemiyorsun ne diye konuşuyorsun dimi ahh su insanlarin anlayissizligi. Uzme kendini lütfen
Ya söylese inanki üzülmem bu kadar uzulmemi istemeseler hiç konusmazlar yanımda neden söylemez ki bı insan anlamiyrm ya gerçekten çok kötü oldum bilmiyrm bn mi çok hassasım anlamiyrm sadece çok yoruldum onu biliyorum boğazım düğüm düğüm kuzum anlayabiliyormuyum ne bilim bn mi değişim ya

Su an cok iyi anliyorum seni.. ben bu durumlara girmemek icin kimseyle görüşmüyorum fazla. Ve asla disariya uzuldugmu belli etmiyorm zannediyorlarki umrumda degil. Ama gel gorki insanin ici paramparça oluyor. Tamam agla icindeki o zehri kus sonra elini yuznu yiks kendine gel. Bu kadar uzulmek iyi degil toparlan

Bende o hataya düştüm parka geldim içim sisti resmen ya

Bende belli etmiyorum gülüyorum fln ama eve geldim gelir gelmez otamatikman gözyaslarim akıyor canım imtihanımiz zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun bnde bundan sonra gorusmiceem kimseyle yarardan çok zararları dokunuyor

Bak virus var de kimseyle gorusmek istemiyorm de gec. Uzak kaldikca iy olursun emin ol

c life kullanan var mı kızlar ben aldım bu ay bir de onu denicem
Doktoruna danistin mi ? Bir cok urun var icinde bilincsiz kullanmak olmaz degerlerin yükselebilir. Kullanacaksan da bolca yuruyus de yapman lazm . Hic kullanmadim ben ama baya duydum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…