Rahim filmi cektin mi hic ?Bende kendimi anlatayım 3,5 yıllık evliyim. Hiç bir sorunumuz yok bna polikistik over dediler ama hiç bir belirtisi yok sadece bir profesör ben buna pco diyemem sen sadece yumurta açısından zenginsin dedi. 3 ve ya 4 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum. Bir kez femara ile aşılama oldum. 2 kere de gonal f ile aşılama oldum rapor hakkı kazanmak için. İnşallah bu ay raporu hazırlayacağım mart ve ya Nisan adetimde başlanacak. Bu süre içerisinde hiç hamile kalamadım. Tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar diliyorum rabbim den
Sen üzülme diyedir belki ha ? Hic hos olmamış madem söylemiyorsun ne diye konuşuyorsun dimi ahh su insanlarin anlayissizligi. Uzme kendini lütfenBugün kaynanama kahvaltıya gittim gitmez olaydım bı tanıdık var onlardan hamileymiş ama bana demiyolar ama yanımda hayal kuruyolar yok şu zmn dogcak fln ikinci çocuğu insan bı söyler dimi sanki bn hiç yanlarında yokmuşum gibi ne bilim çok zoruma gitti
Bende şimdi evliliğimin ilk zamanlarında ne kadar üzüldüğümü hatırlayınca kendime çok kızıyorum yıllarca olmayacakmış bilsem ilk günden kendimi o kadar heder etmezdim diyeBiliyorum bu bekleyişin sene ve ay olarak limiti yok
Ama bukadar erkenden kendinizi kahretmeyin canisi eğer doktorlar sorununuz yok her değeriniz normal.diyor ise ve öyle gözüküyor ise mutlaka stres çok çok bı etken faktördür.
Bak 7 yıllık evliyim 6 yıldır uğraşıyorum
1 aşılama sayısız yumurta takibi
4 tüp.bebek denemem 4 kaybim var..
Psikolojik olarak evet artık yorulma.aşamasindayim diyebiliyorum belli.bi sınırı aşmış durumdayım çünkü.
Beklediğin zamanı kucumsedigimden değil yanlış anla istemem biraz daha relax olunabilir inşallah olur bu zamanlar ümidi yitirecek zamanlar değil
Ben hala umudumu kaybetmiyorum.
Ya söylese inanki üzülmem bu kadar uzulmemi istemeseler hiç konusmazlar yanımda neden söylemez ki bı insan anlamiyrmSen üzülme diyedir belki ha ? Hic hos olmamış madem söylemiyorsun ne diye konuşuyorsun dimi ahh su insanlarin anlayissizligi. Uzme kendini lütfen
Suan bende o mooddayımKızlar ben ağlamaya geldim
Su an cok iyi anliyorum seni.. ben bu durumlara girmemek icin kimseyle görüşmüyorum fazla. Ve asla disariya uzuldugmu belli etmiyorm zannediyorlarki umrumda degil. Ama gel gorki insanin ici paramparça oluyor. Tamam agla icindeki o zehri kus sonra elini yuznu yiks kendine gel. Bu kadar uzulmek iyi degil toparlanYa söylese inanki üzülmem bu kadar uzulmemi istemeseler hiç konusmazlar yanımda neden söylemez ki bı insan anlamiyrmya gerçekten çok kötü oldum bilmiyrm bn mi çok hassasım anlamiyrm sadece çok yoruldum onu biliyorum boğazım düğüm düğüm kuzum anlayabiliyormuyum ne bilim bn mi değişim ya
Bende o hataya düştüm parka geldim içim sisti resmen yaBugun hava çok güzel herkes parklarda yollarda cocuklariyla disarda sirf gormemek icin cikmadim disari :/ balkona cikip hava aliyorm o an bile iki uc kisiyi goruyorm ya hamile ya bebek arabasi ile algida seçicilik mi artk bilemicem millet yatip kalkp cocuk yapıyor sinirlerimizi bozuyor bu durum :/
Bende belli etmiyorum gülüyorum fln ama eve geldim gelir gelmez otamatikman gözyaslarim akıyor canım imtihanımiz zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun bnde bundan sonra gorusmiceem kimseyle yarardan çok zararları dokunuyorSu an cok iyi anliyorum seni.. ben bu durumlara girmemek icin kimseyle görüşmüyorum fazla. Ve asla disariya uzuldugmu belli etmiyorm zannediyorlarki umrumda degil. Ama gel gorki insanin ici paramparça oluyor. Tamam agla icindeki o zehri kus sonra elini yuznu yiks kendine gel. Bu kadar uzulmek iyi degil toparlan
En son parka gittigimde kadin çocuğunu kucagima verdi yakisiyor falan dedi eltimle gitmiştik eve geldim nasik ağladım. Ondan beridir gitmiyormBende o hataya düştüm parka geldim içim sisti resmen ya
Hosgeldinn ne zamandan beridir istiyorsun anlat bakalmbnde varım
Bak virus var de kimseyle gorusmek istemiyorm de gec. Uzak kaldikca iy olursun emin olBende belli etmiyorum gülüyorum fln ama eve geldim gelir gelmez otamatikman gözyaslarim akıyor canım imtihanımiz zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun bnde bundan sonra gorusmiceem kimseyle yarardan çok zararları dokunuyor
Aynen öyle canım bundn sonra öyle yapicamBak virus var de kimseyle gorusmek istemiyorm de gec. Uzak kaldikca iy olursun emin ol
Doktoruna danistin mi ? Bir cok urun var icinde bilincsiz kullanmak olmaz degerlerin yükselebilir. Kullanacaksan da bolca yuruyus de yapman lazm . Hic kullanmadim ben ama baya duydumc life kullanan var mı kızlar ben aldım bu ay bir de onu denicem
Hadi elini yüzünü yıka bitir aglamani yeter bu kadarAynen öyle canım bundn sonra öyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?