Hemen mi bu şimdiHemen geldim
Hosgeldin canmHemen geldim
Anca yaa bı bakım dedim bebeğimHemen mi bu şimdi
Benim korkunçtu, eylülde oldum ben, normal geçiş yapamamış doktor spermleri vermek için, buji kullanarak açtım biraz dedi, anestezi fln yoktu baya hissettim çok ağrı acı karışımı bişey oldu, ama neden öyle oldu anlamadım hemşirelere sorup aşılama öncesi tuvalete gitmiştim ben, daha sonra başka doktordan öğrendim ki biraz sıkışık olmak ya da en azından hemen öncesinde idrar yapmış olmamak gerekiyomuş, mesane biraz doluyken rshim ağzı daha düz oluyomuş, hsgde sadece darlık demişlerdi çünkü, yapışıklık aşırı darlık fslan dememişlerdiBen aşılama olurken hiç zorlanmadım hatta doktorum çok iyi falan dedi ama olmadı nasip.
Hepimiz birbirimize destek icin burdayiz insallah tek tek guzel sevincler yasarizKaderdaşlar ne çok burda canimm hoşbuldum
İnşallah canım inşallah öyle olurHepimiz birbirimize destek icin burdayiz insallah tek tek guzel sevincler yasariz
Geçmiş olsun inşallah yapılan işlem şifa olmuştur.Benim korkunçtu, eylülde oldum ben, normal geçiş yapamamış doktor spermleri vermek için, buji kullanarak açtım biraz dedi, anestezi fln yoktu baya hissettim çok ağrı acı karışımı bişey oldu, ama neden öyle oldu anlamadım hemşirelere sorup aşılama öncesi tuvalete gitmiştim ben, daha sonra başka doktordan öğrendim ki biraz sıkışık olmak ya da en azından hemen öncesinde idrar yapmış olmamak gerekiyomuş, mesane biraz doluyken rshim ağzı daha düz oluyomuş, hsgde sadece darlık demişlerdi çünkü, yapışıklık aşırı darlık fslan dememişlerdi
bi de şöyle bişey var aşılama sonrası açtık dedikten sonra adet sancılarım geçmişti, o yüzden de acaba darlıktan kan rahat geçemiyomuydu ondan mı ağrıyodu diye de düşünüyorum
kafam karıştı çok anlayacağın
rahim ağzı darlığı olan varmı aramızda ya, bana yazsanıza
Hayırlı olsun gordunmu senİnşallah, en kisa zamanda siz de pozitifleri gorursunuz insallah
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsingünaydınnnnn kizlarrrrr
Maşallah dolmuş topigimiz bütün kader mahkumları burdayzz tez zamanda tahliye oluruz inşallah bu mapustan
Ahh insallah canim insallahgünaydınnnnn kizlarrrrr
Maşallah dolmuş topigimiz bütün kader mahkumları burdayzz tez zamanda tahliye oluruz inşallah bu mapustan
Ay hayır tabiki göremedimHayırlı olsun gordunmu sen
Bir bucuk yıldır istiyoruz hic gebelik elde edemedim hep negatif sonuc. Bu surede gitmedigim doktor kalmadı hepsi endometriozis den şüpheleniyordu bu gebelige engelmis zaten, adetlerim agir geçerdi hep bide cocuk olmayınca iyice ustelediler sonunda daha fazla uzatmadan laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Endometriozis odagi varmis hemde rahmin arkasinda ve sag yumurtalıgimin yuzde 30 una hasar vermis bu durum. Doktor temizledim hersey yolunda dedi esimde sperm testi verdi gelecek ayin 2 de beraber randevumuz var onda sorun yoksa eger normal yolla şansımızı deneyeceğiz tekrar.Ahh ne guzel bi yazi bu ne guzeel
Hicbirimiz aglamayalim hic en kotu gunde bile bir gun goz yasi dokup rahatlayip ertesi gun hayata devam edicez. oglumu kaybettigmde aynen bu sekilde yaptim herkes nekadar guclusun dedi ama guclu olmak zorundayiz yoksa kalkamayiz bu imtihandan.
Ee sende kendini anlat sen ne zamandir bekliyosun
Mart ayından çok umutluyum bendeİnşallah Rabbim hepimize nasip etsinMart ayı bize uğurlu gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?