Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aşılama olurken hiç zorlanmadım hatta doktorum çok iyi falan dedi ama olmadı nasip.
Benim korkunçtu, eylülde oldum ben, normal geçiş yapamamış doktor spermleri vermek için, buji kullanarak açtım biraz dedi, anestezi fln yoktu baya hissettim çok ağrı acı karışımı bişey oldu, ama neden öyle oldu anlamadım hemşirelere sorup aşılama öncesi tuvalete gitmiştim ben, daha sonra başka doktordan öğrendim ki biraz sıkışık olmak ya da en azından hemen öncesinde idrar yapmış olmamak gerekiyomuş, mesane biraz doluyken rshim ağzı daha düz oluyomuş, hsgde sadece darlık demişlerdi çünkü, yapışıklık aşırı darlık fslan dememişlerdi
bi de şöyle bişey var aşılama sonrası açtık dedikten sonra adet sancılarım geçmişti, o yüzden de acaba darlıktan kan rahat geçemiyomuydu ondan mı ağrıyodu diye de düşünüyorum
kafam karıştı çok anlayacağın

rahim ağzı darlığı olan varmı aramızda ya, bana yazsanıza

Geçmiş olsun inşallah yapılan işlem şifa olmuştur. Ben sadece içerden bir şeyin çekildiğini hissettim o kadar.

Hayırlı olsun gordunmu sen
Ay hayır tabiki göremedim hepimiz görürüz inşallah yazmalıydım görürsünüz yazınca beni gördü sandınız ama 17 aydır hiçççç görmedim, kimyasal bile görmedim, ovülasyon bile yapmamıştım ben şimdiye kadar hiç daha bu ay yaptım, 1sene denedim kendim aşılamaya kadar, ama hiç ovülasyon kullanmamıştım, nası bi salaklık yapmışım keşke kullansaydım, bu ay kullandım işte değerlendirdim gün aşırı da ama bakalım doğru güne denk gelmişmidir bilmiyorum, acemilik oldu bu ay

Bir bucuk yıldır istiyoruz hic gebelik elde edemedim hep negatif sonuc. Bu surede gitmedigim doktor kalmadı hepsi endometriozis den şüpheleniyordu bu gebelige engelmis zaten, adetlerim agir geçerdi hep bide cocuk olmayınca iyice ustelediler sonunda daha fazla uzatmadan laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Endometriozis odagi varmis hemde rahmin arkasinda ve sag yumurtalıgimin yuzde 30 una hasar vermis bu durum. Doktor temizledim hersey yolunda dedi esimde sperm testi verdi gelecek ayin 2 de beraber randevumuz var onda sorun yoksa eger normal yolla şansımızı deneyeceğiz tekrar.

Bir bucuk yıldır her adette gozyasi döküp küllerimden yeniden dogdum her seferinde yeniden umut dallarim yeserdi yilmadim soyledigin gibi guclu olmak zorundayiz simdi dort gozle adet olmayi bekliyorum hikayem bu bir kere bile o hissi yaşamadım ve yasadigim zaman delirebilme ihtimalim var

Bende anlatayım bari
Benim eşim azosperm.
Aralık ayında tüp bebek için hazırlandım eşim tese ameliyatı oldu, bulunursa yumurtalarım toplanacak ve tüp bebek yapacaktık ama maalesef sperm bulunamadı.
Bu ay yeniden başka bir doktorda tedaviye basladı eşim.
6 ay sonra guzel sonuclar alırız dedi sperm cıkışı bekliyor bizden.
İnsallah size guzel haber verebilirim, tüp bebek asamasına geçebiliriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…