Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canm ya isiniz kolay hic umudunu kaybetme normal yolla hamile kalma sansiniz var bide burdan bak tup bebekle ugrasmicaksiniz insallah.
4 senedr bekliyorum ugrasiyorum zaman okadar hizli geciyoki sanki daha dun basladm bu islere.
Hamile kaldigini ogrenince delirmezsin korkma hemen kan verip netlestirmek isticeksin cok guzel bi duygu ben iki kere yasadim ama sonu iyi bitmedi

Insallah bulunur canim insallah bende 6 ay sonra baslicam bakarsin beraber baslariz bu sefer

İnşallah bulunur bu evrede doktor cok onemli bir faktör isinde uzman olmalı. Guzel haber verecegin gunler gelecek eminim❤
Iste su an esime bagli canm hareket ve sayo yeterli olursa tedaviye başvurmayiz bakalm belli olacak gelecek ay. Rabbim o guzel duyguları İnşallah tekrar yaşatacak sana da ❤

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Insallah hepimiz yasariz insallah Allahim

Biliyorum bu bekleyişin sene ve ay olarak limiti yok
Ama bukadar erkenden kendinizi kahretmeyin canisi eğer doktorlar sorununuz yok her değeriniz normal.diyor ise ve öyle gözüküyor ise mutlaka stres çok çok bı etken faktördür.
Bak 7 yıllık evliyim 6 yıldır uğraşıyorum
1 aşılama sayısız yumurta takibi
4 tüp.bebek denemem 4 kaybim var..
Psikolojik olarak evet artık yorulma.aşamasindayim diyebiliyorum belli.bi sınırı aşmış durumdayım çünkü.
Beklediğin zamanı kucumsedigimden değil yanlış anla istemem biraz daha relax olunabilir inşallah olur bu zamanlar ümidi yitirecek zamanlar değil
Ben hala umudumu kaybetmiyorum.

Tabikide bunun yili ayi yok acisi ayni çünkü. Ameliyattan sonra hafifledim biraz o stresim yari yariya indi diyebilirim doktor gorusmemizden sonra belli olacak. Rabbim ne dilerse o olur inşallah bu emeklerinizin mükafatını verir cok uzgunum 4 kayip cok zor rabbim sabrini her daim korusun inşallah. Ne kadar guclu bir kadinmissin ❤ inşallah hamileyim yazdigin gunleri de goruruz ❤

Evet o işlemler streslidir çok şükür atlattin inşallah devamı güzel gelir hiç olmazsa bı yol katediyorsun
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için canım rast getirsin Rabbim bu yolda uğraşların herkeisn.

Amiinn inşallah canm

Bende kendimi anlatayım 3,5 yıllık evliyim. Hiç bir sorunumuz yok bna polikistik over dediler ama hiç bir belirtisi yok sadece bir profesör ben buna pco diyemem sen sadece yumurta açısından zenginsin dedi. 3 ve ya 4 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum. Bir kez femara ile aşılama oldum. 2 kere de gonal f ile aşılama oldum rapor hakkı kazanmak için. İnşallah bu ay raporu hazırlayacağım mart ve ya Nisan adetimde başlanacak. Bu süre içerisinde hiç hamile kalamadım. Tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar diliyorum rabbim den

Yaa gordum durumunda uzgunum yeni ay yeni umutlar inşallah

Nolduuuu
Bugün kaynanama kahvaltıya gittim gitmez olaydım bı tanıdık var onlardan hamileymiş ama bana demiyolar ama yanımda hayal kuruyolar yok şu zmn dogcak fln ikinci çocuğu insan bı söyler dimi sanki bn hiç yanlarında yokmuşum gibi ne bilim çok zoruma gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…