- 12 Mart 2019
- 16.347
- 35.841
- 598
Ah canm ya isiniz kolay hic umudunu kaybetmeBir bucuk yıldır istiyoruz hic gebelik elde edemedim hep negatif sonuc. Bu surede gitmedigim doktor kalmadı hepsi endometriozis den şüpheleniyordu bu gebelige engelmis zaten, adetlerim agir geçerdi hep bide cocuk olmayınca iyice ustelediler sonunda daha fazla uzatmadan laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Endometriozis odagi varmis hemde rahmin arkasinda ve sag yumurtalıgimin yuzde 30 una hasar vermis bu durum. Doktor temizledim hersey yolunda dedi esimde sperm testi verdi gelecek ayin 2 de beraber randevumuz var onda sorun yoksa eger normal yolla şansımızı deneyeceğiz tekrar.
Bir bucuk yıldır her adette gozyasi döküp küllerimden yeniden dogdum her seferinde yeniden umut dallarim yeserdi yilmadim soyledigin gibi guclu olmak zorundayizsimdi dort gozle adet olmayi bekliyorum hikayem bu bir kere bile o hissi yaşamadım ve yasadigim zaman delirebilme ihtimalim var
Insallah bulunur canim insallah bende 6 ay sonra baslicam bakarsin beraber baslariz bu seferBende anlatayım bari
Benim eşim azosperm.
Aralık ayında tüp bebek için hazırlandım eşim tese ameliyatı oldu, bulunursa yumurtalarım toplanacak ve tüp bebek yapacaktık ama maalesef sperm bulunamadı.
Bu ay yeniden başka bir doktorda tedaviye basladı eşim.
6 ay sonra guzel sonuclar alırız dedisperm cıkışı bekliyor bizden.
İnsallah size guzel haber verebilirim, tüp bebek asamasına geçebiliriz
Ah ne guzel olur canım, insallahInsallah bulunur canim insallah bende 6 ay sonra baslicam bakarsin beraber baslariz bu sefer
İnşallah bulunur bu evrede doktor cok onemli bir faktör isinde uzman olmalı. Guzel haber verecegin gunler gelecek eminim❤Bende anlatayım bari
Benim eşim azosperm.
Aralık ayında tüp bebek için hazırlandım eşim tese ameliyatı oldu, bulunursa yumurtalarım toplanacak ve tüp bebek yapacaktık ama maalesef sperm bulunamadı.
Iste su an esime bagli canm hareket ve sayo yeterli olursa tedaviye başvurmayiz bakalm belli olacak gelecek ay. Rabbim o guzel duyguları İnşallah tekrar yaşatacak sana da ❤Ah canm ya isiniz kolay hic umudunu kaybetmenormal yolla hamile kalma sansiniz var bide burdan bak tup bebekle ugrasmicaksiniz insallah.
4 senedr bekliyorum ugrasiyorum zaman okadar hizli geciyoki sanki daha dun basladm bu islere.
Hamile kaldigini ogrenince delirmezsin korkmahemen kan verip netlestirmek isticeksin cok guzel bi duygu ben iki kere yasadim ama sonu iyi bitmedi
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahBende anlatayım bari
Benim eşim azosperm.
Insallah hepimiz yasariz insallah Allahimİnşallah bulunur bu evrede doktor cok onemli bir faktör isinde uzman olmalı. Guzel haber verecegin gunler gelecek eminim❤
Iste su an esime bagli canm hareket ve sayo yeterli olursa tedaviye başvurmayiz bakalm belli olacak gelecek ay. Rabbim o guzel duyguları İnşallah tekrar yaşatacak sana da ❤
Ah ne guzel olur canım, insallah
beraber bekleriz insallah pozitif sonucu
Amin hepimizin insallahAllah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Biliyorum bu bekleyişin sene ve ay olarak limiti yokBir bucuk yıldır istiyoruz hic gebelik elde edemedim hep negatif sonuc. Bu surede gitmedigim doktor kalmadı hepsi endometriozis den şüpheleniyordu bu gebelige engelmis zaten, adetlerim agir geçerdi hep bide cocuk olmayınca iyice ustelediler sonunda daha fazla uzatmadan laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Endometriozis odagi varmis hemde rahmin arkasinda ve sag yumurtalıgimin yuzde 30 una hasar vermis bu durum. Doktor temizledim hersey yolunda dedi esimde sperm testi verdi gelecek ayin 2 de beraber randevumuz var onda sorun yoksa eger normal yolla şansımızı deneyeceğiz tekrar.
Bir bucuk yıldır her adette gozyasi döküp küllerimden yeniden dogdum her seferinde yeniden umut dallarim yeserdi yilmadim soyledigin gibi guclu olmak zorundayizsimdi dort gozle adet olmayi bekliyorum hikayem bu bir kere bile o hissi yaşamadım ve yasadigim zaman delirebilme ihtimalim var
Tabikide bunun yili ayi yok acisi ayni çünkü. Ameliyattan sonra hafifledim biraz o stresim yari yariya indi diyebilirim doktor gorusmemizden sonra belli olacak. Rabbim ne dilerse o olur inşallah bu emeklerinizin mükafatını verirBiliyorum bu bekleyişin sene ve ay olarak limiti yok
Ama bukadar erkenden kendinizi kahretmeyin canisi eğer doktorlar sorununuz yok her değeriniz normal.diyor ise ve öyle gözüküyor ise mutlaka stres çok çok bı etken faktördür.
Bak 7 yıllık evliyim 6 yıldır uğraşıyorum
1 aşılama sayısız yumurta takibi
4 tüp.bebek denemem 4 kaybim var..
Psikolojik olarak evet artık yorulma.aşamasindayim diyebiliyorum belli.bi sınırı aşmış durumdayım çünkü.
Beklediğin zamanı kucumsedigimden değil yanlış anla istemem biraz daha relax olunabilir inşallah olur bu zamanlar ümidi yitirecek zamanlar değil
Ben hala umudumu kaybetmiyorum.
Evet o işlemler streslidir çok şükür atlattin inşallah devamı güzel gelir hiç olmazsa bı yol katediyorsunTabikide bunun yili ayi yok acisi ayni çünkü. Ameliyattan sonra hafifledim biraz o stresim yari yariya indi diyebilirim doktor gorusmemizden sonra belli olacak. Rabbim ne dilerse o olur inşallah bu emeklerinizin mükafatını verircok uzgunum 4 kayip cok zor rabbim sabrini her daim korusun inşallah. Ne kadar guclu bir kadinmissin ❤ inşallah hamileyim yazdigin gunleri de goruruz ❤
Amiinn inşallah canmEvet o işlemler streslidir çok şükür atlattin inşallah devamı güzel gelir hiç olmazsa bı yol katediyorsun
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için canım rast getirsin Rabbim bu yolda uğraşların herkeisn.
Gizemm0 balim seni de bekleriz ❤
Nick i aklima gelmedi bir turlu onun iyi yaptın
Yaa gordum durumunda uzgunum yeni ay yeni umutlar inşallahBugün kan verdim negatif umutlar Mart ayına kaldı
NolduuuuKızlar ben ağlamaya geldim
Bugün kaynanama kahvaltıya gittim gitmez olaydım bı tanıdık var onlardan hamileymiş ama bana demiyolar ama yanımda hayal kuruyolar yok şu zmn dogcak fln ikinci çocuğu insan bı söyler dimi sanki bn hiç yanlarında yokmuşum gibi ne bilim çok zoruma gittiYaa gordum durumunda uzgunum yeni ay yeni umutlar inşallah
Nolduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?