Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende şimdi evliliğimin ilk zamanlarında ne kadar üzüldüğümü hatırlayınca kendime çok kızıyorum yıllarca olmayacakmış bilsem ilk günden kendimi o kadar heder etmezdim diye
Heder etmek hicbi çözüm yolu getirmiyor seneler geçiyor ve kendini bı dusunceye hapsetmek anca depresyona sokuyor

Doktoruna danistin mi ? Bir cok urun var icinde bilincsiz kullanmak olmaz degerlerin yükselebilir. Kullanacaksan da bolca yuruyus de yapman lazm . Hic kullanmadim ben ama baya duydum
değerlerim normal miyom var bnde onu geçirir diye bi umut başladım hergün yürüyorum bol bol su içiyorum zaten çalıştığım için çok aktifim

Her halimizle guzeliz o gozler deki her yas değerli simdi ac guzel hareketli bir müzik balkona cik temiz bir hava al ve yalniz olmadigini bil
Ah canım benim Allah razı olsun sendenn çok çok güzel yüreklim iyi ki varsınız vallah siz de olmasanız kime dokerdim içime atmaktan patlardim herhalde

Ah canım benim Allah razı olsun sendenn çok çok güzel yüreklim iyi ki varsınız vallah siz de olmasanız kime dokerdim içime atmaktan patlardim herhalde
Burayı onun için actik ya yaralarimizi saralim diye

Heder etmek hicbi çözüm yolu getirmiyor seneler geçiyor ve kendini bı dusunceye hapsetmek anca depresyona sokuyor
Kesinlikle onlar geleceği zamanı bilir rabbim ne zaman nasip etmişse ben diyorum ki hani ölüm günü ile nikah günü şaşmaz mış ya demek ki bizim evlatlarımızın kaderi henüz yazılmadı o günler yakındır inşallah

Aynen öyle zamanı gelmeden hicbirsey olmuyor hayatta herkesin sınavı var buda bizimmis en iyisi kabul etmek ve sakin olmaya çalışmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…