Heder etmek hicbi çözüm yolu getirmiyor seneler geçiyor ve kendini bı dusunceye hapsetmek anca depresyona sokuyorBende şimdi evliliğimin ilk zamanlarında ne kadar üzüldüğümü hatırlayınca kendime çok kızıyorum yıllarca olmayacakmış bilsem ilk günden kendimi o kadar heder etmezdim diye
değerlerim normal miyom var bnde onu geçirir diye bi umut başladım hergün yürüyorum bol bol su içiyorum zaten çalıştığım için çok aktifimDoktoruna danistin mi ? Bir cok urun var icinde bilincsiz kullanmak olmaz degerlerin yükselebilir. Kullanacaksan da bolca yuruyus de yapman lazm . Hic kullanmadim ben ama baya duydum
Oh rahatladım beni görseniz korkarsiniz gözümdeki bütün makyajım aktı öcü gibiyimHadi elini yüzünü yıka bitir aglamani yeter bu kadar
Sifa olsun inşallahdeğerlerim normal miyom var bnde onu geçirir diye bi umut başladım hergün yürüyorum bol bol su içiyorum zaten çalıştığım için çok aktifim
Evet sırada sende varsınSira dayagina koy bi şunları kiyamadim ben
Her halimizle guzeliz o gozler deki her yas değerliOh rahatladım beni görseniz korkarsiniz gözümdeki bütün makyajım aktı öcü gibiyim
Ah canım benim Allah razı olsun sendenn çok çok güzel yüreklim iyi ki varsınız vallah siz de olmasanız kime dokerdim içime atmaktan patlardim herhaldeHer halimizle guzeliz o gozler deki her yas değerlisimdi ac guzel hareketli bir müzik balkona cik temiz bir hava al ve yalniz olmadigini bil
Guzel bi tokat atda kendime gelem
Burayı onun için actik ya yaralarimizi saralim diyeAh canım benim Allah razı olsun sendenn çok çok güzel yüreklim iyi ki varsınız vallah siz de olmasanız kime dokerdim içime atmaktan patlardim herhalde
Tokat bahaneYannız iyi oyuncuyum he perdeye doladim kendimi
Bu filmlerde erkek kadin farketmiyor oyle bi tokat atiyolar ki denk geldikce izliyormTokat bahane
He ya bide bunların düşerken tutmaBu filmlerde erkek kadin farketmiyor oyle bi tokat atiyolar ki denk geldikce izliyormşaaakkk agir cekimde kanser edici etkisi de var
Kesinlikle onlar geleceği zamanı bilir rabbim ne zaman nasip etmişseHeder etmek hicbi çözüm yolu getirmiyor seneler geçiyor ve kendini bı dusunceye hapsetmek anca depresyona sokuyor
Aynen öyle zamanı gelmeden hicbirsey olmuyor hayatta herkesin sınavı var buda bizimmis en iyisi kabul etmek ve sakin olmaya çalışmak.Kesinlikle onlar geleceği zamanı bilir rabbim ne zaman nasip etmişseben diyorum ki hani ölüm günü ile nikah günü şaşmaz mış ya demek ki bizim evlatlarımızın kaderi henüz yazılmadı o günler yakındır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?