Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh rahatladım beni görseniz korkarsiniz gözümdeki bütün makyajım aktı öcü gibiyim
Gelecek ayı düşün bir an evvel adetin bitsin çalışmalara başladığın günleri düşün. Ben hep bununla motive oluyorum çok şükür çaresiz değiliz. Zamanı geldiğinde olacak benim kayınvalidemin 17 sene olmamış sonra tedavisiz eşim olmuş tabi o zamana kadar bir çok tedavi olmuş artık bırakmıştım diyor ardından 2 tane daha evladı oluyor. Mucize bebek de benim eşimen büyük umudum kayınvalidem olmasa benim olmazdı der hep

17 yıl dilek olay rabbim uzun ömür versin kaynanana canım benim daha bat 4 gün var 5 gün varken test yaptım negatif dediğin gibi gelecek aya inşallah canım inşallah olucak da iste hep yeni bir tantana çıkıyor en iyisi uzak kalmak bana iyi gelcek

Şu koronada görüşmemek çok iyi oldu bana da iyi geldi sağolasın canım rabbim en yakın zamanda nasip etsin hiç ağlama kalk elini yüzünü yıka umutla ovulasyon gününü bekle

Kız takma onu benim kv arkadaşlarıyla anlaşmış mı ne yapmış sürekli yaşınız geçmeden yapın, siz düşünmüyor musunuz dedirtiyor kv bazen siz korunuyonuz mu diyor. Ben de açık vermiyorum artık sormuyor.

Ben trendyoldan beşik falan bakıyorum geçen gün bebeği kucağımıza aldığımız şeyin adını bulamadım favorim o. Sahi onun adı neydi kızlar. Böyle bez uzun bir kumaş içine bebe' yi koyuyoruz.

Üzülme bEnimde 2.5 yıl btti bakk ne degerli vucudumz var pıt diye yapamıyoruz bebeleri üzülmeden çalşmaya devam
Insallah doktorumuz 2 gunde bir iliskiye girin bu ayda hamile kalmazsan rahim filmi cekicwz dedi insallah bu ay kalirimda rahim filmi agrisini cekmem

Diyolar ya takınca olmuyor ona inaniyrm gerçekten ama bana takmamak nasıl olur onu deseler daha çok işime yarıyacak
Ya ben aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım takmadım hamile kaldım diyene inanıyorum ama inanmıyorum olum uyanıkken de aklımdan çıkmadı uykuda da rüya gördüm yine çıkmadı bir an aklımdan çıkarmadığım bişeydi

Ayy çok geçmiş olsun desene sende bizlerden 1 ay sonra nisanda gebesin inşallahhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh
Ay inşallah agzin bal yesiiinnn
Ben trendyoldan beşik falan bakıyorum geçen gün bebeği kucağımıza aldığımız şeyin adını bulamadım favorim o. Sahi onun adı neydi kızlar. Böyle bez uzun bir kumaş içine bebe' yi koyuyoruz.
Kanguru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…