Gelecek ayı düşün bir an evvel adetin bitsin çalışmalara başladığın günleri düşün. Ben hep bununla motive oluyorum çok şükür çaresiz değiliz. Zamanı geldiğinde olacak benim kayınvalidemin 17 sene olmamış sonra tedavisiz eşim olmuş tabi o zamana kadar bir çok tedavi olmuş artık bırakmıştım diyor ardından 2 tane daha evladı oluyor. Mucize bebek de benim eşimOh rahatladım beni görseniz korkarsiniz gözümdeki bütün makyajım aktı öcü gibiyim
17 yıl dilek olayGelecek ayı düşün bir an evvel adetin bitsin çalışmalara başladığın günleri düşün. Ben hep bununla motive oluyorum çok şükür çaresiz değiliz. Zamanı geldiğinde olacak benim kayınvalidemin 17 sene olmamış sonra tedavisiz eşim olmuş tabi o zamana kadar bir çok tedavi olmuş artık bırakmıştım diyor ardından 2 tane daha evladı oluyor. Mucize bebek de benim eşimen büyük umudum kayınvalidem olmasa benim olmazdı der hep
Şu koronada görüşmemek çok iyi oldu bana da iyi geldi17 yıl dilek olayrabbim uzun ömür versin kaynanana canım benim daha bat 4 gün var 5 gün varken test yaptım negatif dediğin gibi gelecek aya inşallah canım inşallah olucak da iste hep yeni bir tantana çıkıyor en iyisi uzak kalmak bana iyi gelcek
Oooo şenlenmiş buralar yine maşallah regl 4. Gün nuri alçoluğa bugünden itibaren başlıyorum hadi bakalım Martta hepimiz gebeyiz gençlik yapışın kocalaraNick i aklima gelmedi bir turlu onun iyi yaptın
Benim bu ay yasakOooo şenlenmiş buralar yine maşallah regl 4. Gün nuri alçoluğa bugünden itibaren başlıyorum hadi bakalım Martta hepimiz gebeyiz gençlik yapışın kocalara
Aaaa nyeBenim bu ay yasakmartin ortalarına kadar yoğum
Üzülme bEnimde 2.5 yıl btti bakk ne degerli vucudumz var pıt diye yapamıyoruz bebeleri üzülmeden çalşmaya devamBende varim yakinda 3 yil olucak
sizin profil resminize hastayım :)Hadi totem yapalim insallah hepimizin ikizleri olur bu topik sonrasi
Ameliyat oldum ayin 10 da bir ay yasak dedi daktırAaaa nye
Ayy çok geçmiş olsun desene sende bizlerden 1 ay sonra nisanda gebesin inşallahhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhAmeliyat oldum ayin 10 da bir ay yasak dedi daktır
Kız takma onu benim kv arkadaşlarıyla anlaşmış mı ne yapmış sürekli yaşınız geçmeden yapın, siz düşünmüyor musunuz dedirtiyorBugün kaynanama kahvaltıya gittim gitmez olaydım bı tanıdık var onlardan hamileymiş ama bana demiyolar ama yanımda hayal kuruyolar yok şu zmn dogcak fln ikinci çocuğu insan bı söyler dimi sanki bn hiç yanlarında yokmuşum gibi ne bilim çok zoruma gitti
Çok saolun amin inşallahSifa olsun inşallah
Insallah doktorumuz 2 gunde bir iliskiye girin bu ayda hamile kalmazsan rahim filmi cekicwz dedi insallah bu ay kalirimda rahim filmi agrisini cekmemÜzülme bEnimde 2.5 yıl btti bakk ne degerli vucudumz var pıt diye yapamıyoruz bebeleri üzülmeden çalşmaya devam
Ya ben aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım takmadım hamile kaldım diyene inanıyorum ama inanmıyorumDiyolar ya takınca olmuyor ona inaniyrm gerçekten ama bana takmamak nasıl olur onu deseler daha çok işime yarıyacak
Ay inşallah agzin bal yesiiinnnAyy çok geçmiş olsun desene sende bizlerden 1 ay sonra nisanda gebesin inşallahhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh
KanguruBen trendyoldan beşik falan bakıyorumgeçen gün bebeği kucağımıza aldığımız şeyin adını bulamadım favorim o. Sahi onun adı neydi kızlar. Böyle bez uzun bir kumaş içine bebe' yi koyuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?