Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canm bahçecide ürolog bülent erol var o önce tedavi sonra tese yapyo hep gebelik haberi paylasyo bi onu da dene istersen inşallah tez zamanda olur bu sefer

Sorunda o ya canım aklımdan çıkmıyor ki

Nie kan verdin kuzum bi tedavi mi oldun hayır benm haberm yokta gizosmm bana söyledi yoksa
Nasılsın güzellik ya bu ay yumurta takibim yapıldı kendiliğinde çatladı ama çatladıktan 1 gün sonra evime geçtim sanırım yumurta olmustu birliktelikten 14 gün sonra sonucu anlamak için gittim kuzum .. ki dünya kadar belirti yaşadım aha haa gülüyom Halime

Sakin ol şampiyon milletin canı sklyo tabi habire çocuk yapyolar wala haklsn hele benm görümce ve eltilermher yıl hamile görsen beni çok melül kalyrm içlerinde ama yapacak bişey var mı
Varsa bana da söyle

Yaaa kıyamam sana bebegmm çok geç gitmişin kocisine:)) evde test yapsaydn hayatm ben kan verince kendimi rezil olmuş hissedyrm olmayınca
he gördüm durumlarını anasını aglattn gezmelern iğdır güzeli ❣

Sakin ol şampiyon milletin canı sklyo tabi habire çocuk yapyolar wala haklsn hele benm görümce ve eltilermher yıl hamile görsen beni çok melül kalyrm içlerinde ama yapacak bişey var mı
Varsa bana da söyle
Hava kararmaua yakin ciktim karsilasmamak icin
Yapcak bisey yok aselim maalesef. Su an benimde eltilerim hamile biri 4. Ye biri 2. Ye diğerlerinin de var zaten bi cocuksuz benim su an

Yaaa kıyamam sana bebegmm çok geç gitmişin kocisine:)) evde test yapsaydn hayatm ben kan verince kendimi rezil olmuş hissedyrm olmayınca
he gördüm durumlarını anasını aglattn gezmelern iğdır güzeli ❣
Cok belirti yaşayınca dedim aha oldu kesin ve sonu yine hüsran .. gezdim canım memleket askı başka ya eşte asker olunca gidiyom arada kuzum Bi daha kan felan noo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…