Kız kanguru değil. Bez bildiğin up uzun kumaş carpraz dolayıp bebeği içine koyuyorsunAy inşallah agzin bal yesiiinnn
Kanguru
Ayni mantıkKız kanguru değil. Bez bildiğin up uzun kumaş carpraz dolayıp bebeği içine koyuyorsun
O daha güzel geldi hem sırtına da alırsınAyni mantık
Seyit onbasi gibi sirtlarim ben slinge gerek yok araba varken hem 1,55 boyumla onu taksam notredeim kamburu gibi olurumO daha güzel geldi hem sırtına da alırsın
İs yaparken arkanda mışıl mışıl uyur annesiSeyit onbasi gibi sirtlarim ben slinge gerek yok araba varken hem 1,55 boyumla onu taksam notredeim kamburu gibi olurum
Yaaa bak ona hayir demem dötünu yerimmm onuuunnnnnnnİs yaparken arkanda mışıl mışıl uyur annesi
Canm bahçecide ürolog bülent erol var o önce tedavi sonra tese yapyo hep gebelik haberi paylasyo bi onu da dene istersen inşallah tez zamanda olur bu seferBende anlatayım bari
Benim eşim azosperm.
Aralık ayında tüp bebek için hazırlandım eşim tese ameliyatı oldu, bulunursa yumurtalarım toplanacak ve tüp bebek yapacaktık ama maalesef sperm bulunamadı.
Bu ay yeniden başka bir doktorda tedaviye basladı eşim.
6 ay sonra guzel sonuclar alırız dedisperm cıkışı bekliyor bizden.
İnsallah size guzel haber verebilirim, tüp bebek asamasına geçebiliriz
Yaaa Allah'ımYaaa bak ona hayir demem dötünu yerimmm onuuunnnnnnn
Yaaa Allah'ım
Sorunda o ya canım aklımdan çıkmıyor kiYa ben aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım takmadım hamile kaldım diyene inanıyorum ama inanmıyorumolum uyanıkken de aklımdan çıkmadı uykuda da rüya gördüm yine çıkmadı bir an aklımdan çıkarmadığım bişeydi
Nie kan verdin kuzum bi tedavi mi oldun hayır benm haberm yoktaBugün kan verdim negatif umutlar Mart ayına kaldı
Nasılsın güzellikNie kan verdin kuzum bi tedavi mi oldun hayır benm haberm yoktagizosmm bana söyledi yoksa
Sakin ol şampiyonBugun hava çok güzel herkes parklarda yollarda cocuklariyla disarda sirf gormemek icin cikmadim disari :/ balkona cikip hava aliyorm o an bile iki uc kisiyi goruyorm ya hamile ya bebek arabasi ile algida seçicilik mi artk bilemicem millet yatip kalkp cocuk yapıyor sinirlerimizi bozuyor bu durum :/
Yaaa kıyamam sana bebegmm çok geç gitmişin kocisine:)) evde test yapsaydn hayatm ben kan verince kendimi rezil olmuş hissedyrm olmayıncaNasılsın güzellikya bu ay yumurta takibim yapıldı kendiliğinde çatladı ama çatladıktan 1 gün sonra evime geçtim sanırım yumurta olmustu birliktelikten 14 gün sonra sonucu anlamak için gittim kuzum .. ki dünya kadar belirti yaşadım aha haa gülüyom Halime
Hava kararmaua yakin ciktim karsilasmamak icinSakin ol şampiyonmilletin canı sklyo tabi habire çocuk yapyolar wala haklsn hele benm görümce ve eltilermher yıl hamile görsen beni çok melül kalyrm içlerinde ama yapacak bişey var mı
Varsa bana da söyle
Cok belirti yaşayınca dedim aha oldu kesinYaaa kıyamam sana bebegmm çok geç gitmişin kocisine:)) evde test yapsaydn hayatm ben kan verince kendimi rezil olmuş hissedyrm olmayınca
he gördüm durumlarını anasını aglattn gezmelern iğdır güzeli ❣
Hahahaha cok tesekkur ederimsizin profil resminize hastayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?