Biliyorum onuda canım ama bu ay Celalettin Peru da tedaviye basladı esimCanm bahçecide ürolog bülent erol var o önce tedavi sonra tese yapyo hep gebelik haberi paylasyo bi onu da dene istersen inşallah tez zamanda olur bu sefer
Eşimin bir lafı var pazarda da satılmıyor ki sana alsamKızlar ya napcaz böyle ben bebek istiyorum ya bebekkkğğğğğş
herkesinmi eltisi dorduncuye hamile bu nedir ya
Amin cnm HosgeldinAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bende çocuk hasretiyle yanıp tutusanlardanim.
Baksanıza banaaa bir arkds hamle demştm ya yazmştm profilde ona tek tek herşeyi sordm kızlar ovü test kullandığı aylarolmadı sonra skıldı bıraktı.. ve bana dediği şey adey bittiği hafta hamile kaldım inanamadm kız erken yunurtlamş aklnzda bulunsn demekki olefe olabliyor adete 5 gün kala koyu çizgi çkmş kzda kesnlkle adet biti olmaz deme dedi akıl verdi bana sizlede paylaşym dedm ve ayak kaldrmş kızlar 40 dk kalkmamş adetten 2 gün snra olduguna çok çok emindi
Yavrum olacagi varsa dakkasinda kalksanda hamile kalırsın. 40 dk yatsanda 5 dk yatsandaAcaba diyorum hep 14 le 16.gün endekslendik ondan mı şahsen bnde ovü bıraktm pes ettm bıktım ne blim bana çok enteresan geldi şahsen adet bitiş haftamda hamle kalamam diye ayağa zıplıyordum
Yaaaa öyleeedeeee geneli adet başlangıcı 14 le 16 diyoruz hep doktorlarda hep bana öle dedi hep vallahi alakası yok ya kız16 aydır deniyordu adettn 2 gün snra tutmş
Amin cnm Hosgeldin
Yavrum olacagi varsa dakkasinda kalksanda hamile kalırsın. 40 dk yatsanda 5 dk yatsanda
Adet sonrasi erken yumurtlama olmasi normal o yüzden adet biter bitmez ovu testi yapilmasi lazm her kadin ayni gunde ayni tarihte yumurtlamaz ki
Bende 3 eltimin arasında çocuksuzm küçük eltim bile yani benden sonra evlendi yani 2.ye hamile yapacak bişey yok kuzum takma desemde takacaksn bilyrm kendine uğraşacak biseyler bul çok onlara gitmemeye cals zor bi durum birebir yaşadığım için demek ki sınavmz bu bizim rabbim beterinden korusun ilerisi bizim için iyi olcak görceksnHava kararmaua yakin ciktim karsilasmamak icin
Yapcak bisey yok aselim maalesef. Su an benimde eltilerim hamile biri 4. Ye biri 2. Ye diğerlerinin de var zaten bi cocuksuz benim su an
İyiyim şükür kuzumm
Fazla görüşmüyorum zaten canm alismaya çalışıyorm mecburuzBende 3 eltimin arasında çocuksuzm küçük eltim bile yani benden sonra evlendi yani 2.ye hamile yapacak bişey yok kuzum takma desemde takacaksn bilyrm kendine uğraşacak biseyler bul çok onlara gitmemeye cals zor bi durum birebir yaşadığım için demek ki sınavmz bu bizim rabbim beterinden korusun ilerisi bizim için iyi olcak görceksn
Cok sevındım canm şükürİyiyim şükür kuzummsabah operasyon sonrası baya istifra ve bas donmem vardı ama uyudum uyandım gectı şükür Cok sukurde bişey cıkmadı gayet guzel dedi doktor sadce çizik atmıs inşallah oda bebekin tutunması için vesile olur hepiniz sagolun merak edip sordunuz çiçeklerimm
Yaa bu cocuk olayını düşünmeye basladıgımızdan beri algıda secıcılık oluyor herhalde heryerde hamile arkadasım akrabam doldu benimdeBende 3 eltimin arasında çocuksuzm küçük eltim bile yani benden sonra evlendi yani 2.ye hamile yapacak bişey yok kuzum takma desemde takacaksn bilyrm kendine uğraşacak biseyler bul çok onlara gitmemeye cals zor bi durum birebir yaşadığım için demek ki sınavmz bu bizim rabbim beterinden korusun ilerisi bizim için iyi olcak görceksn
İnşallah kuzummFazla görüşmüyorum zaten canm alismaya çalışıyorm mecburuz
Cok sevındım canm şükürnarkozdan istifra etmissin normal canm guzelce dinlen sifa olsun vesile olsun inşallah
Yaaa tesekkur ederim
Ben 1 aylıkken bebeğimi düşürdüm daha sonra doktora gittim prolaktin hormonum yuksek çıktı dostinex kullanıyorum bu ilacı kullananların yorumlarına baktım hamile kalmışlar aramızda öyle varsa beni aydınlatabilir mı
Benim de 54 ilac kullaniyor musunuz sizde ?Benim de 54. Ama benim başka sorunlarım da varmış. Her gittiğimde yenisini öğrendim
Yaaa tesekkur ederim
Keske grubun adina eltisi ureyen kendisi ureyemende yazsaydin herkes ayni dertteHava kararmaua yakin ciktim karsilasmamak icin
Yapcak bisey yok aselim maalesef. Su an benimde eltilerim hamile biri 4. Ye biri 2. Ye diğerlerinin de var zaten bi cocuksuz benim su an
Kullandım tekrar yükseldi yine kullandım bitti. İnşallah yükselmez. DeğerdaşımBenim de 54 ilac kullaniyor musunuz sizde ?Deger kardesiyiz .Benim de bir suru sacma sorunum cikti.En belirgini bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?