Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canm bahçecide ürolog bülent erol var o önce tedavi sonra tese yapyo hep gebelik haberi paylasyo bi onu da dene istersen inşallah tez zamanda olur bu sefer
Biliyorum onuda canım ama bu ay Celalettin Peru da tedaviye basladı esim cok umutlu sansınız cok yuksek dogal cıkıs olur 6 ayda dedi bize. Cok hastası var cıkıs olan insallah bizimde olur. Olmasa bile tedavisine güvenimiz tam tesede bulunacak hale geliriz insallah. Cok tesekkur ederim

Baksanıza banaaa bir arkds hamle demştm ya yazmştm profilde ona tek tek herşeyi sordm kızlar ovü test kullandığı aylarolmadı sonra skıldı bıraktı.. ve bana dediği şey adey bittiği hafta hamile kaldım inanamadm kız erken yunurtlamş aklnzda bulunsn demekki olefe olabliyor adete 5 gün kala koyu çizgi çkmş kzda kesnlkle adet biti olmaz deme dedi akıl verdi bana sizlede paylaşym dedm ve ayak kaldrmş kızlar 40 dk kalkmamş adetten 2 gün snra olduguna çok çok emindi

Acaba diyorum hep 14 le 16.gün endekslendik ondan mı şahsen bnde ovü bıraktm pes ettm bıktım ne blim bana çok enteresan geldi şahsen adet bitiş haftamda hamle kalamam diye ayağa zıplıyordum

herkesinmi eltisi dorduncuye hamile bu nedir ya

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bende çocuk hasretiyle yanıp tutusanlardanim.
Amin cnm Hosgeldin

Acaba diyorum hep 14 le 16.gün endekslendik ondan mı şahsen bnde ovü bıraktm pes ettm bıktım ne blim bana çok enteresan geldi şahsen adet bitiş haftamda hamle kalamam diye ayağa zıplıyordum
Yavrum olacagi varsa dakkasinda kalksanda hamile kalırsın. 40 dk yatsanda 5 dk yatsanda
Adet sonrasi erken yumurtlama olmasi normal o yüzden adet biter bitmez ovu testi yapilmasi lazm her kadin ayni gunde ayni tarihte yumurtlamaz ki

Yaaaa öyleeedeeee geneli adet başlangıcı 14 le 16 diyoruz hep doktorlarda hep bana öle dedi hep vallahi alakası yok ya kız16 aydır deniyordu adettn 2 gün snra tutmş

Hava kararmaua yakin ciktim karsilasmamak icin
Yapcak bisey yok aselim maalesef. Su an benimde eltilerim hamile biri 4. Ye biri 2. Ye diğerlerinin de var zaten bi cocuksuz benim su an
Bende 3 eltimin arasında çocuksuzm küçük eltim bile yani benden sonra evlendi yani 2.ye hamile yapacak bişey yok kuzum takma desemde takacaksn bilyrm kendine uğraşacak biseyler bul çok onlara gitmemeye cals zor bi durum birebir yaşadığım için demek ki sınavmz bu bizim rabbim beterinden korusun ilerisi bizim için iyi olcak görceksn

Oriana canm ne yaptın? Umarim iyisindir
İyiyim şükür kuzumm sabah operasyon sonrası baya istifra ve bas donmem vardı ama uyudum uyandım gectı şükür Cok sukurde bişey cıkmadı gayet guzel dedi doktor sadce çizik atmıs inşallah oda bebekin tutunması için vesile olur hepiniz sagolun merak edip sordunuz çiçeklerimm

Fazla görüşmüyorum zaten canm alismaya çalışıyorm mecburuz
Cok sevındım canm şükür narkozdan istifra etmissin normal canm guzelce dinlen sifa olsun vesile olsun inşallah

Yaa bu cocuk olayını düşünmeye basladıgımızdan beri algıda secıcılık oluyor herhalde heryerde hamile arkadasım akrabam doldu benimde birlikte aynı zamanda hamile kaldıgım arkadaslarım dogum bıle yaptı olsun bizde atlatacagız inşallah sıra bızede gelecek inşallah kızlar

Fazla görüşmüyorum zaten canm alismaya çalışıyorm mecburuz

Cok sevındım canm şükür narkozdan istifra etmissin normal canm guzelce dinlen sifa olsun vesile olsun inşallah
İnşallah kuzumm

senin kac cikti degerin bendede var bu dert ne gebelik oldu ne baska sey...

Hava kararmaua yakin ciktim karsilasmamak icin
Yapcak bisey yok aselim maalesef. Su an benimde eltilerim hamile biri 4. Ye biri 2. Ye diğerlerinin de var zaten bi cocuksuz benim su an
Keske grubun adina eltisi ureyen kendisi ureyemende yazsaydin herkes ayni dertte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…