Hahahah iyi bari sevindimTemiz . Aneztezi guzeldi
Bak bi iyidiKeske grubun adina eltisi ureyen kendisi ureyemende yazsaydin herkes ayni dertte
Doktorum stres tetikliyor diyor tek cozumu rahat olmakmisKullandım tekrar yükseldi yine kullandım bitti. İnşallah yükselmez. Değerdaşım
Benim de stresten. Olmuyor ki ben uyurken rüyada bile stresliyimDoktorum stres tetikliyor diyor tek cozumu rahat olmakmis
Baksanıza banaaa bir arkds hamle demştm ya yazmştm profilde ona tek tek herşeyi sordm kızlar ovü test kullandığı aylarolmadı sonra skıldı bıraktı.. ve bana dediği şey adey bittiği hafta hamile kaldım inanamadm kız erken yunurtlamş aklnzda bulunsn demekki olefe olabliyor adete 5 gün kala koyu çizgi çkmş kzda kesnlkle adet biti olmaz deme dedi akıl verdi bana sizlede paylaşym dedm ve ayak kaldrmş kızlar 40 dk kalkmamş adetten 2 gün snra olduguna çok çok emindi
Acaba diyorum hep 14 le 16.gün endekslendik ondan mı şahsen bnde ovü bıraktm pes ettm bıktım ne blim bana çok enteresan geldi şahsen adet bitiş haftamda hamle kalamam diye ayağa zıplıyordum
Aynen dediğiniz gibi ben de erken yumurtluyorum döngünün 10. Ya da 11. Günü çatlıyor, adet bitimi doktors gidince hemen gözüküyo ztn adet bittikten 4 5 gün sonra yumurtlamış çatlamış olabilşyor, döngünüz kısaysa erken yumurtlamanız olasıYazdklarmı geçiştirmeyin bu ay adeti biten yapnca kalkmasn ayağa ciddi diyorummmm OKUYUNNM YAZDKLARIMI YAAA
Hep gelHoşbuldum yenidelhicim
İlk defa bi konuyu takibe aldım kız sen düşünHep gel
Yaralarimiz hep aynıİlk defa bi konuyu takibe aldım kız sen düşün
Amin inşallah bende ikinci çocuğu istiyorum senelerce evlat hasreti çeken arkadaşlarımıza da nasip etsin sizinde güzel haberinizi almak dileğiyleİnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun.
22 yaşında mı?Amin inşallah bende ikinci çocuğu istiyorum senelerce evlat hasreti çeken arkadaşlarımıza da nasip etsin sizinde güzel haberinizi almak dileğiyle
Ahahah hadi inşaAllah kız milyonlarca kez aminYaralarimiz hep aynıburadan hepimiz anne olmadan çıkmak yok o bebe bu gobuse girecek inşallah hadi bakalım
Evet 2 yaşında bir kızım var kardeşiyle beraber büyüsünler istiyorum22 yaşında mı?
Ahahah hadi inşaAllah kız milyonlarca kez amin
Hoşgeldin canımBen de geldim
Gel kiiiiiO zmn bende gelirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?