- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Hoşbuldum aşkımsuuuu ben yeni buldum burayıHoşgeldiinn bebeğisiim
Kızlar hamileliği kolaylaştırmak için bal. Tarçın. Çörek otu karışımını duydunuz mu hiç ben bilmiyorum fikir almak istiyorumGel kiiiii
Bugun aklımdaydı etiket yapacaktım unuttum kuzumm işten güçten neyseki buralardayızHoşbuldum aşkımsuuuu ben yeni buldum burayı
No problem bebeğiiiim geldimya o yiterBugun aklımdaydı etiket yapacaktım unuttum kuzumm işten güçten neyseki buralardayız
Okey les goEvet 2 yaşında bir kızım var kardeşiyle beraber büyüsünler istiyorum
Yaşım gençken olsun sonra gözüm kesmez birde eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var negatif benim 30 yaşından sonra zor oluyormuş diye okumuştum bir sayfadaOkey les go
Tamam bana daha açıklama yapma lütfen.Yaşım gençken olsun sonra gözüm kesmez birde eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var negatif benim 30 yaşından sonra zor oluyormuş diye okumuştum bir sayfada
Kurban olurum ben sana yaKızlar ağlayarak uyuya kalmışım rüyamda hamile olduğumu ogreniyorum diyorum ki ben umudumuz anne olmak tobigine yazamam ki smdi ben hamileyim diye daha demin aglaniyordum smdi hamilemiyim yazicam diyodum hem bnim gibi bekliyenleri de üzülür en iyisi bn kk siliyim diyodum rüyamda okdr etkilenip uyumuşum ki
Hosgeldin bal kabagim ama aglamak yokkk bismillah daha yeni geldinBen de geldim
Burasi herkesin sahibi ana olmak isteyen herkes sknti yokKendimi konut sahibi gibi hissettim
Gel tabikiO zmn bende gelirimmm
Sizi hiç yanlız bırakırmiyim öyle birşey Olsa bile sonuna kadar burda kalıp elimden gelen desteği veririm canımın içiKurban olurum ben sana yane kadar ince ruhlusun. Sen hamile olunca sakın gitme buralardan da bize moral ver. İnan ki biz çok ama çok mutlu oluruz
Daha yirmidort saat olmadı Tükkanimiz yenidirHoşbuldum aşkımsuuuu ben yeni buldum burayı
Allah'ım inşallah en kısa zamanda nasip etsinSizi hiç yanlız bırakırmiyim öyle birşey Olsa bile sonuna kadar burda kalıp elimden gelen desteği veririm canımın içi
Hoşbulduk amanitam ağlamak yokkk sabır varrrr Allahın izniyle❤Hosgeldin bal kabagim ama aglamak yokkk bismillah daha yeni geldin
Evet 1güncükmüş taze taze yakaladımDaha yirmidort saat olmadı Tükkanimiz yenidir
Aminn canım benim cümlemizeAllah'ım inşallah en kısa zamanda nasip etsin
Tamamen bilinç alti canm. Burda biri hamileyim dese hep beraber seviniriz kii gelecek o günler eminim❣ emek veren bekleyiste olan herkesin mutlulugunu da uzuntusunude paylasiriz burdaKızlar ağlayarak uyuya kalmışım rüyamda hamile olduğumu ogreniyorum diyorum ki ben umudumuz anne olmak tobigine yazamam ki smdi ben hamileyim diye daha demin aglaniyordum smdi hamilemiyim yazicam diyodum hem bnim gibi bekliyenleri de üzülür en iyisi bn kk siliyim diyodum rüyamda okdr etkilenip uyumuşum ki
Kusura bakma aklımıza geldikce cagirdk kızları görenler de geldi seninde bildiklerin varsa cagir canm herkese acigiz bu ugurdaHoşbulduk amanitam ağlamak yokkk sabır varrrr Allahın izniyle❤
Evet 1güncükmüş taze taze yakaladım
Gerçekten o kadar çok işliyor ki ruhumuza.Tamamen bilinç alti canm. Burda biri hamileyim dese hep beraber seviniriz kii gelecek o günler eminim❣ emek veren bekleyiste olan herkesin mutlulugunu da uzuntusunude paylasiriz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?