Ben ruyalarimda bebek de emzirdim dogum da yaptım ooo film olur rüyalarımdanGerçekten o kadar çok işliyor ki ruhumuza.
Aynen tamamen bilinç altı kuzum burada okdr emek verip hamile kalan biirini görünce kendim kalmış gibi seviniyorum senin tobigin hepimize uğur getircek inanıyorum tobigin ismi sonra değiştirip güçlü anneler yaparız ozmn da inşallahTamamen bilinç alti canm. Burda biri hamileyim dese hep beraber seviniriz kii gelecek o günler eminim❣ emek veren bekleyiste olan herkesin mutlulugunu da uzuntusunude paylasiriz burda
2022 anneleri yaparızAynen tamamen bilinç altı kuzum burada okdr emek verip hamile kalan biirini görünce kendim kalmış gibi seviniyorum senin tobigin hepimize uğur getircek inanıyorum tobigin ismi sonra değiştirip güçlü anneler yaparız ozmn da inşallah
Amaaa çok güzelAynen tamamen bilinç altı kuzum burada okdr emek verip hamile kalan biirini görünce kendim kalmış gibi seviniyorum senin tobigin hepimize uğur getircek inanıyorum tobigin ismi sonra değiştirip güçlü anneler yaparız ozmn da inşallah
Estagfurullah canımyaKusura bakma aklımıza geldikce cagirdk kızları görenler de geldi seninde bildiklerin varsa cagir canm herkese acigiz bu ugurda
Ben içime nasıl yerleştirmissem opu olduğum gün uyandıracaklarmış odada uyanır uyanmaz benim çocuğum olmuyor diye ağlamaya başlamıştım kendime gelene kadar ağladımBen ruyalarimda bebek de emzirdim dogum da yaptım ooo film olur rüyalarımdan
Goren geliyor zaten hepimiz ayni yolun yolcusuyuzEstagfurullah canımyaaklımdakilerin çoğusu burda sanırımmmm ❤
Geçecek bu gunler canm benimBen içime nasıl yerleştirmissem opu olduğum gün uyandıracaklarmış odada uyanır uyanmaz benim çocuğum olmuyor diye ağlamaya başlamıştım kendime gelene kadar ağladımbu kısır bir döngü galiba rüyada ağla uyan ağla seni dürtükleyecek bir şey gör ağla ağla babam ağla
İnşallah güzel günler yakındırGeçecek bu gunler canm benim
Allah rahatlik versin canım öptüm çokBen uyumaya gidiyorm canlar lanet zoom günleri bitmiyor erken uyancam. Seviyorm sizleri iyi geceler ❤
Ben de uyuyorum kızlar herkese iyi geceler
Saol canm sana da ❤Allah rahatlik versin canım öptüm çok
Asdfgahshddjjjalsem Canm gozun aydin progestan belasindna kurtulmussun.
Durumuna yazamadim yiz bin yorum var nerdeyse habire bildirim gelmesin diye
İste buda benimBenim de stresten. Olmuyor ki ben uyurken rüyada bile stresliyim
hayatta sevgi kadar şansımız olsa yeter :)Hahahaha cok tesekkur ederimherkes beni sevgiyle hatirlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?