Günaydınlarrr
Bugn İşe gidilmiyosa açın mügeyi açınGünaydın cagniiiiim
Aynenhayatta sevgi kadar şansımız olsa yeter :)
Olaylar olaylar diyorsunBugn İşe gidilmiyosa açın mügeyi açın
Ben hiç sevmiyorum gündüz kuşağı akşam kuşağı
Aaa sen masmlar apart başla kırmızı oda başla dert ekle hayatına derbeder oluyorum her cuma kırmızı odada harikaaaaaBen hiç sevmiyorum gündüz kuşağı akşam kuşağıne zaman bir dizi güzelmiş desem bozuyor hayatımda hiçbir diziyi takip edemedim sonuna kadar
Kırmızı odayı ara ara takip ediyorum. YouTubeden falanAaa sen masmlar apart başla kırmızı oda başla dert ekle hayatına derbeder oluyorum her cuma kırmızı odada harikaaaaa
KV çok sevilmiyo dye seneryo yazma hiç öle bşe olmycakKırmızı odayı ara ara takip ediyorum. YouTubeden falankumruya çok üzülüyorum ya bakalım bu hafta neler olacak. Kesin onun kvsi çok fenaydı kıza cektirmistir
Kız alışverişe çıkınca nasıl davranıyordu kesin bir iş var bun kızda dedi. Kumruyu öğrenince evden mı atacak ne yapacak. Kızın başına gelmeyen kalmadı aslında Şenol çok iyi bir adamKV çok sevilmiyo dye seneryo yazma hiç öle bşe olmycak
Hosgeldin amiinn inşallahMerhaba kizla bende 2.5 yıllık evliyim 2 aşılama oldum 3.yu olacam rabbim hepimize çifter çifter versin inşallah
Kucuk yasta nelere maruz kalmış ve bunlar gercekKırmızı odayı ara ara takip ediyorum. YouTubeden falankumruya çok üzülüyorum ya bakalım bu hafta neler olacak. Kesin onun kvsi çok fenaydı kıza cektirmistir
Maalesef. Annesinin de suçu var kızına inanmıyor. Buradaki kilit anne faktörü maalesef. Adamdan hiç şüphelenmiyor. Kendi doğurduğu kıza uydurma o senin baban diyor. Annesi kızının arkasında durup adama yol verseydi belki de böyle olmazdıKucuk yasta nelere maruz kalmış ve bunlat gercek
Ona bide sadiye çok uzuldum gecen hafta ne acilar varmis ah beMaalesef. Annesinin de suçu var kızına inanmıyor. Buradaki kilit anne faktörü maalesef. Adamdan hiç şüphelenmiyor. Kendi doğurduğu kıza uydurma o senin baban diyor. Annesi kızının arkasında durup adama yol verseydi belki de böyle olmazdı
İş yok güç yok atama yokBugn İşe gidilmiyosa açın mügeyi açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?