Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yenidelhi aaa kaçmazzzz eve gelip izlyorm akşam gündz bölümü hayatmdaki tek ekşın şu müge konuları
Ben hiç sevmiyorum gündüz kuşağı akşam kuşağı ne zaman bir dizi güzelmiş desem bozuyor hayatımda hiçbir diziyi takip edemedim sonuna kadar

Ben hiç sevmiyorum gündüz kuşağı akşam kuşağı ne zaman bir dizi güzelmiş desem bozuyor hayatımda hiçbir diziyi takip edemedim sonuna kadar
Aaa sen masmlar apart başla kırmızı oda başla dert ekle hayatına derbeder oluyorum her cuma kırmızı odada harikaaaaa

Aaa sen masmlar apart başla kırmızı oda başla dert ekle hayatına derbeder oluyorum her cuma kırmızı odada harikaaaaa
Kırmızı odayı ara ara takip ediyorum. YouTubeden falan kumruya çok üzülüyorum ya bakalım bu hafta neler olacak. Kesin onun kvsi çok fenaydı kıza cektirmistir

Bende kalbi duran bebeğim için kürtaj oldum adet olmayı bekliyorum Mart ayınin banada uğurlu gelmesini bekliyorum hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum adetten snra korunmayı birakabilirsin dedi acele mi ediyorum bilmiyorum ama korunmucam rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun herkese de nasip olsun insallah

KV çok sevilmiyo dye seneryo yazma hiç öle bşe olmycak
Kız alışverişe çıkınca nasıl davranıyordu kesin bir iş var bun kızda dedi. Kumruyu öğrenince evden mı atacak ne yapacak. Kızın başına gelmeyen kalmadı aslında Şenol çok iyi bir adam

Kucuk yasta nelere maruz kalmış ve bunlat gercek
Maalesef. Annesinin de suçu var kızına inanmıyor. Buradaki kilit anne faktörü maalesef. Adamdan hiç şüphelenmiyor. Kendi doğurduğu kıza uydurma o senin baban diyor. Annesi kızının arkasında durup adama yol verseydi belki de böyle olmazdı

Ona bide sadiye çok uzuldum gecen hafta ne acilar varmis ah be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…