- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Ben buradayımmmNeredesiniz kızlar
Evet kim yazarsa bildirim geliyor canm bugun nasılsınBen buradayımmmtakibe alınca çok iyi oluyomuş
Herkesin morali iyi sanirim Aman bozulmasın inşallahBugun herkeste sessizlik hakim
Hoşgeldiinn canımmBen de geldim sonundaaaa
Hoş buldumHoşgeldiinn canımm
İyi değilim canım doktor kontrolüne gittim yumurtalarim buyumemis yarın tekrar gideceğim inşallah büyürMavim25 canm sen de gel. Nasilsin bugun iyi degildin ?
İyiyim canımcım şükür sen nasılsın ne var ne yokEvet kim yazarsa bildirim geliyor canm bugun nasılsın
Evet valla aşkomBugun herkeste sessizlik hakim
Hoşgeldiinn kendişimBen de geldim sonundaaaa
İnşaAllah büyür mavimcim haber ver bizeİyi değilim canım doktor kontrolüne gittim yumurtalarim buyumemis yarın tekrar gideceğim inşallah büyür
Yarın gideceğim balım çok dua edinİyiyim canımcım şükür sen nasılsın ne var ne yok
Evet valla aşkom
Hoşgeldiinn kendişim
İnşaAllah büyür mavimcim haber ver bize
İnşaAllah mavişim Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlısı eylesin ve gerçekleştirsin tez vakitteYarın gideceğim balım çok dua edin
Insallah canmİyi değilim canım doktor kontrolüne gittim yumurtalarim buyumemis yarın tekrar gideceğim inşallah büyür
Yeni uyandim iyiyim galibaİyiyim canımcım şükür sen nasılsın ne var ne yok
Gecen sene mart nisan arasi kullandim yardimci olmadi bana maalesef. Akinti falanda yapmadı oyle aman aman. Bana yaramadi kısaca. Değerlerin normal degilse yapma kürler hafife alinmamaliGünaydın kızlar, soğan kürü kullanan var mı aranızda ???
Değerler normal, akıntı fln bende de pek yok, hiç bir sağlık sorunu olmayan insan bile senede 1 kere uygulayabilir faydalı bir kür diye okumuştum, bir de onu deniyim dedim deniyorum işte, bakalımGecen sene mart nisan arasi kullandim yardimci olmadi bana maalesef. Akinti falanda yapmadı oyle aman aman. Bana yaramadi kısaca. Değerlerin normal degilse yapma kürler hafife alinmamali
Kullandigin zamandaki akintiyi kastetmistim hani iltihap falan varsa akinti ile attiriyor. Degerler normalse yapabilirsin her gun taze yapip ilik icmen lazmDeğerler normal, akıntı fln bende de pek yok, hiç bir sağlık sorunu olmayan insan bile senede 1 kere uygulayabilir faydalı bir kür diye okumuştum, bir de onu deniyim dedim deniyorum işte, bakalım
evt aynen öyle yapıyorum sabah akşam, içim dışın sağım solum soğanKullandigin zamandaki akintiyi kastetmistim hani iltihap falan varsa akinti ile attiriyor. Degerler normalse yapabilirsin her gun taze yapip ilik icmen lazm
Sifa olsunevt aynen öyle yapıyorum sabah akşam, içim dışın sağım solum soğan
Otları karıştırarak içmek tehlikeli olabiliyor, bunu kür olarak biyerden görüp mü yaptınız yoksa kendiniz herhangi bir ölçü olmadan mı deniyorsunuz, bitkiler belli oranda kullanıldığında toksik etki gösterebiliyorlar dikkatli kullanmanızı öneririmKızlar ben bu ay Civan perçemi, hayıt otu tohumu, aslan pençesi demleyip içtim adetin 3.gününden yumurtlamaya kadar. Valla adet bitti çok feci akıntılar başladı sanırım temizliyor içimiBaşka bir forumdaki arkadaşım da 2 ay kullandı hamile kaldı ona bağlıyor. İnşallah işe yarar tavsiye ederim size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?