Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kim yazarsa bildirim geliyor canm bugun nasılsın
İyiyim canımcım şükür sen nasılsın ne var ne yok
Bugun herkeste sessizlik hakim
Evet valla aşkom
Ben de geldim sonundaaaa
Hoşgeldiinn kendişim
İyi değilim canım doktor kontrolüne gittim yumurtalarim buyumemis yarın tekrar gideceğim inşallah büyür
İnşaAllah büyür mavimcim haber ver bize

Günaydın kızlar, soğan kürü kullanan var mı aranızda ???

Günaydın kızlar, soğan kürü kullanan var mı aranızda ???
Gecen sene mart nisan arasi kullandim yardimci olmadi bana maalesef. Akinti falanda yapmadı oyle aman aman. Bana yaramadi kısaca. Değerlerin normal degilse yapma kürler hafife alinmamali

Gecen sene mart nisan arasi kullandim yardimci olmadi bana maalesef. Akinti falanda yapmadı oyle aman aman. Bana yaramadi kısaca. Değerlerin normal degilse yapma kürler hafife alinmamali
Değerler normal, akıntı fln bende de pek yok, hiç bir sağlık sorunu olmayan insan bile senede 1 kere uygulayabilir faydalı bir kür diye okumuştum, bir de onu deniyim dedim deniyorum işte, bakalım

Değerler normal, akıntı fln bende de pek yok, hiç bir sağlık sorunu olmayan insan bile senede 1 kere uygulayabilir faydalı bir kür diye okumuştum, bir de onu deniyim dedim deniyorum işte, bakalım
Kullandigin zamandaki akintiyi kastetmistim hani iltihap falan varsa akinti ile attiriyor. Degerler normalse yapabilirsin her gun taze yapip ilik icmen lazm

Kullandigin zamandaki akintiyi kastetmistim hani iltihap falan varsa akinti ile attiriyor. Degerler normalse yapabilirsin her gun taze yapip ilik icmen lazm
evt aynen öyle yapıyorum sabah akşam, içim dışın sağım solum soğan

Kızlar ben bu ay Civan perçemi, hayıt otu tohumu, aslan pençesi demleyip içtim adetin 3.gününden yumurtlamaya kadar. Valla adet bitti çok feci akıntılar başladı sanırım temizliyor içimi Başka bir forumdaki arkadaşım da 2 ay kullandı hamile kaldı ona bağlıyor. İnşallah işe yarar tavsiye ederim size de

Otları karıştırarak içmek tehlikeli olabiliyor, bunu kür olarak biyerden görüp mü yaptınız yoksa kendiniz herhangi bir ölçü olmadan mı deniyorsunuz, bitkiler belli oranda kullanıldığında toksik etki gösterebiliyorlar dikkatli kullanmanızı öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…