Canm boyle seyleri herkese tavsiye etmek doğru değil kür ot gibi seyler. Herkesin değerleri ayni degil sagkikli olmaz bu önerilerKızlar ben bu ay Civan perçemi, hayıt otu tohumu, aslan pençesi demleyip içtim adetin 3.gününden yumurtlamaya kadar. Valla adet bitti çok feci akıntılar başladı sanırım temizliyor içimiBaşka bir forumdaki arkadaşım da 2 ay kullandı hamile kaldı ona bağlıyor. İnşallah işe yarar tavsiye ederim size de
Kür olarak görüp yaptık. Belli ölçüleriyle birlikte.Otları karıştırarak içmek tehlikeli olabiliyor, bunu kür olarak biyerden görüp mü yaptınız yoksa kendiniz herhangi bir ölçü olmadan mı deniyorsunuz, bitkiler belli oranda kullanıldığında toksik etki gösterebiliyorlar dikkatli kullanmanızı öneririm
Aslında doğru. Herkesin farklı değerleri sonuçtaCanm boyle seyleri herkese tavsiye etmek doğru değil kür ot gibi seyler. Herkesin değerleri ayni degil sagkikli olmaz bu öneriler
Belirli ölçülerde ve kür olaraksa sıkıntı çıkmaz herhalde, yanlış kullanıp zarar gören çok oluyor ama kullanıp olumlu sonuç alanlar daha çok, inşallah size de vesile olur da gelir bebişiniz en kısa zamanda, kür olarak saraçoğlunun kürlerini kullanabiliyorum ben genelde, daha önce testere dişli aslan pençesi de kullanmıştımKür olarak görüp yaptık. Belli ölçüleriyle birlikte.
Aslında doğru. Herkesin farklı değerleri sonuçta
Benim de bir tanıdığımın arkadaşına doktor çocuğun olmaz demiş. Bu kadın saraçoğlunun bütün kürlerini yapmış. İkizleri varmış şimdi. Bende saraçoğluna güveniyorum kürleri konusundaBelirli ölçülerde ve kür olaraksa sıkıntı çıkmaz herhalde, yanlış kullanıp zarar gören çok oluyor ama kullanıp olumlu sonuç alanlar daha çok, inşallah size de vesile olur da gelir bebişiniz en kısa zamanda, kür olarak saraçoğlunun kürlerini kullanabiliyorum ben genelde, daha önce testere dişli aslan pençesi de kullanmıştım
Amiiiiin canım inşaAllah yaKizlar be ben cok istiyorum bebekbugun gene istegim kabardi
Arkadasimîn ikinci bebegini gorunce masallah subhanallah tombis tombisInsallah olur yarabbim nolur
Hangi duamiz kabul olcak acebaAmiiiiin canım inşaAllah ya
Allah bütün dualarımızı hakkımızda hayırlısı eyleyerek kabul etsin inşaAllah canımHangi duamiz kabul olcak aceba
Insallah kuzum ama ben hala regl olmadim nasil anne olcam diye dusunmeye basladimAllah bütün dualarımızı hakkımızda hayırlısı eyleyerek kabul etsin inşaAllah canım
Hep mi gecikiyor bu ay mı böyle oldu kuzumInsallah kuzum ama ben hala regl olmadim nasil anne olcam diye dusunmeye basladim
Normalde onceleri duzenliydi ama ilac kullaniyordum o yuzden duzenliydiHep mi gecikiyor bu ay mı böyle oldu kuzum
İnşallah tez vakitte canım yaaaaKizlar be ben cok istiyorum bebekbugun gene istegim kabardi
Arkadasimîn ikinci bebegini gorunce masallah subhanallah tombis tombisInsallah olur yarabbim nolur
Yaaaa☹☹ inşaAllah hemen gelir canım benim moralini yüksek tut sen ❤Normalde onceleri duzenliydi ama ilac kullaniyordum o yuzden duzenliydi
bu ignelerden sonra en son 2 aya yakindir olamadim duphaston ictim masaj yaptim gene yok olsa tedaviye basliycam
Yaa kuzum insallah rabbim hepimize tattirsin Allah razi olsunİnşallah tez vakitte canım yaaaaSenin için o kadar çok istiyorum ki sağlıkla bebeğine kavuşmanı
2 hafta oncesi baslamam gerekiyordu insallah dogru zamanda olurYaaaa☹☹ inşaAllah hemen gelir canım benim moralini yüksek tut sen ❤
Hayır ya olcaksın böyle düşünüp kendini sıkıntıya sokma kuzum stres de kötü etkiler adeti bak olacaksın yakındırrrr2 hafta oncesi baslamam gerekiyordu insallah dogru zamanda olurAllah kerim kuzum insallah olur ya bir arkadasimiz demisti adet oldukca umut var diye simdi olmayinca kotu hissettim
Hayır ya olcaksın böyle düşünüp kendini sıkıntıya sokma kuzum stres de kötü etkiler adeti bak olacaksın yakındırrrrhiç telaş yapmaaa sennn
Aminn kuzum hatırlatcaz tabikisiiiInsallah canimInsallah birgun bir bebegimiz olurda hatirlariz bu gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?