Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canm boyle seyleri herkese tavsiye etmek doğru değil kür ot gibi seyler. Herkesin değerleri ayni degil sagkikli olmaz bu öneriler

Kür fikirlerini okuyup okuyup sonradan yapmadan bırakıyorum kalıyorum öyle ya asla cesaretim yok ( değerlerim normal olduğu için riske de girmek istemiyorum) kist falan oluşturuyomus galiba bazilarinda

Kür olarak görüp yaptık. Belli ölçüleriyle birlikte.
Canm boyle seyleri herkese tavsiye etmek doğru değil kür ot gibi seyler. Herkesin değerleri ayni degil sagkikli olmaz bu öneriler
Aslında doğru. Herkesin farklı değerleri sonuçta

Kür olarak görüp yaptık. Belli ölçüleriyle birlikte.

Aslında doğru. Herkesin farklı değerleri sonuçta
Belirli ölçülerde ve kür olaraksa sıkıntı çıkmaz herhalde, yanlış kullanıp zarar gören çok oluyor ama kullanıp olumlu sonuç alanlar daha çok, inşallah size de vesile olur da gelir bebişiniz en kısa zamanda, kür olarak saraçoğlunun kürlerini kullanabiliyorum ben genelde, daha önce testere dişli aslan pençesi de kullanmıştım

Benim de bir tanıdığımın arkadaşına doktor çocuğun olmaz demiş. Bu kadın saraçoğlunun bütün kürlerini yapmış. İkizleri varmış şimdi. Bende saraçoğluna güveniyorum kürleri konusunda

Kizlar be ben cok istiyorum bebek bugun gene istegim kabardi
Arkadasimîn ikinci bebegini gorunce masallah subhanallah tombis tombis Insallah olur yarabbim nolur
İnşallah tez vakitte canım yaaaa Senin için o kadar çok istiyorum ki sağlıkla bebeğine kavuşmanı

Normalde onceleri duzenliydi ama ilac kullaniyordum o yuzden duzenliydi
bu ignelerden sonra en son 2 aya yakindir olamadim duphaston ictim masaj yaptim gene yok olsa tedaviye basliycam
Yaaaa☹☹ inşaAllah hemen gelir canım benim moralini yüksek tut sen ❤

İnşallah tez vakitte canım yaaaa Senin için o kadar çok istiyorum ki sağlıkla bebeğine kavuşmanı
Yaa kuzum insallah rabbim hepimize tattirsin Allah razi olsun aman ne bilim iki gune bir aklima takiyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi esimin yaninda oda artik uzulmesin diye ama anladimki benim icin en temizi evden disari cikmamak cok imreniyorum
Isyan etmiyorum asla haddime degil sadece cok hissediyorum eksikligini

2 hafta oncesi baslamam gerekiyordu insallah dogru zamanda olur Allah kerim kuzum insallah olur ya bir arkadasimiz demisti adet oldukca umut var diye simdi olmayinca kotu hissettim
Hayır ya olcaksın böyle düşünüp kendini sıkıntıya sokma kuzum stres de kötü etkiler adeti bak olacaksın yakındırrrr hiç telaş yapmaaa sennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…