Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canm bakalm yarin hersey belli olacak
Yaz buraya hastane dönüşü kuzumm bende bnim doktra intgrmdan yazdım hocam dedimmm hsg sonra ara verdik Kasım da olmuştum baya oldu dedim oda bı ay daha bekle adetin 13 gün gel dedi sence neden 13 gün

Yaz buraya hastane dönüşü kuzumm bende bnim doktra intgrmdan yazdım hocam dedimmm hsg sonra ara verdik Kasım da olmuştum baya oldu dedim oda bı ay daha bekle adetin 13 gün gel dedi sence neden 13 gün
Yumurta büyüklüğüne bakar belki. Genelde pik oldugu gunler ya. Ama bilemiyorm 3. Gun yerine neden 13 sormadin mi

G Guullddeenn sonucunuz ne oldu acaba bizi bilgilendirimisiniz
Canım benim sonucum biraz karışık valla bende henüz bilmiyorum ne olduğunu 10. Gün 94.98 12. Gün 148.36 14. Gün 155.65 çıktı sonucum ben kimyasal oldu diye düşünmüştüm ama doktorum sakın üzülme ilaçlara devam iki tane embriyo verdik biri düşmüş biri devam ediyor muhtemelen dedi bende şoklardayım. İnşallah öyledir

ay pozitif iştee sakın kötü düşünme tutunucak bebişin sana, hatta tutunmuş da iyice tutunucak inşallah, dualarım seninle şu mübarek günlerde sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah

Aminnn inşallah canım allah razı olsun

Miğde yanması bni Mah etti ya iki gündür böyle orucum diye mi Acep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…