- 26 Mart 2021
- 409
- 172
- 53
Ovu testinde çıkar mı hiç duymadimAdette karın agrimdan başka ağrı olmuyordu canım ya olsa ovu testinde çıkardı diye tahmin ediom bn
Arastiridm burdakinlern çoğunda çıkmışOvu testinde çıkar mı hiç duymadim
Ben onu normal yumurtlama gunu bile çok kırmızı görmüyorum silik çıkıyor guvenmiyom o teste ben hayırlısı hakkında kuzumArastiridm burdakinlern çoğunda çıkmış
Bnim çok kırmızı oluyor yumurtlma gününde cnaim hayırlısı dediğin gibiBen onu normal yumurtlama gunu bile çok kırmızı görmüyorum silik çıkıyor guvenmiyom o teste ben hayırlısı hakkında kuzum
Hangi markayı kullanıyorsun canim bu ay deniyim öyleBnim çok kırmızı oluyor yumurtlma gününde cnaim hayırlısı dediğin gibi
Canım resmini çeker atarim sana birazdan trendyoldan almistimHangi markayı kullanıyorsun canim bu ay deniyim öyle
Tmm canim sagolCanım resmini çeker atarim sana birazdan trendyoldan almistim
Lütfen gebe kalırsan bizleri hâberdar et rahim ağzı sorunu bizlere umud olsunInsallahEvet hatırladım. Onu sordum doktor sorun yok hersey yolunda rahmin temiz dedi ama sag kasikda endometriozisden kaynakli yuzde 30 luk bir hasar olusmus maalesef. Onun disinda hersey iyi artık gekecek ay randevum var ona gore devam edicez bebek isine sen ne yaptın durumun nasil
Maalesef sol tupum kapali sag tüpüm de yuzde 30 hasarlı. Adet olmam lazm bugun tup bebege baslicaz ona gore :/ hikayem cok uzun...Lütfen gebe kalırsan bizleri hâberdar et rahim ağzı sorunu bizlere umud olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsunMaalesef sol tupum kapali sag tüpüm de yuzde 30 hasarlı. Adet olmam lazm bugun tup bebege baslicaz ona gore :/ hikayem cok uzun...
AminAllah hepimizin yardımcısı olsun
Ne guzel istw gununde olmussun. Yeni ay yeni umutlat bak sakin uzulme su an gelecek ay icin seçilen yumurta buyumeue başlayacak stres falan yapma üzülme sakn.
Teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın sen oldun muNe guzel istw gununde olmussun. Yeni ay yeni umutlat bak sakin uzulme su an gelecek ay icin seçilen yumurta buyumeue başlayacak stres falan yapma üzülme sakn.bu ay ovulasyon da dene yine her gun atabilirsin bana yardimci olurum
Düzensiz sayılmıyor dimi canim bnim ki normalde 26 anda olmam gerekiyordu sen dedin ya bnde bı takvime bakan dedim orda 29 diyodu 29 oldum anlamadım bişiNe guzel istw gununde olmussun. Yeni ay yeni umutlat bak sakin uzulme su an gelecek ay icin seçilen yumurta buyumeue başlayacak stres falan yapma üzülme sakn.bu ay ovulasyon da dene yine her gun atabilirsin bana yardimci olurum
Gecikme yada erken adet 1 haftadan erken yada gec olursa duzensizdir. Bir iki günden bisey olmaz.Düzensiz sayılmıyor dimi canim bnim ki normalde 26 anda olmam gerekiyordu sen dedin ya bnde bı takvime bakan dedim orda 29 diyodu 29 oldum anlamadım bişi
Saol canm sende iyki varsinTeşekkür ederim canım benim iyi ki varsın sen oldun mu
Anladım kuzum akıntı dan sonra gelir genelde bnimde ilk kahverengi akıntı geliyor inşallah gelecek ay kalırız insalalh bn bu ay Meryem Ana otunu denicem bakalım inşallah o vesile olur kuzumGecikme yada erken adet 1 haftadan erken yada gec olursa duzensizdir. Bir iki günden bisey olmaz.
Saol canm sende iyki varsingece akinti vardi kahve ama halen bisey yok
Hakkında hayirlisi olsun. Ben adetimin gelmesini bekliyorm adet olunca tup bebek merkezi arayin randevu vercez diye halen bekliyormAnladım kuzum akıntı dan sonra gelir genelde bnimde ilk kahverengi akıntı geliyor inşallah gelecek ay kalırız insalalh bn bu ay Meryem Ana otunu denicem bakalım inşallah o vesile olur kuzum
Senin de hakkında hayırlısı gülüm insalalh ilk denmende alırsın kucağına bebişini inşallahHakkında hayirlisi olsun. Ben adetimin gelmesini bekliyorm adet olunca tup bebek merkezi arayin randevu vercez diye halen bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?