Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen gebe kalırsan bizleri hâberdar et rahim ağzı sorunu bizlere umud olsun

X xnobodyx canım ben oldum adet takvime göre oldu ne alakaysa
Ne guzel istw gununde olmussun. Yeni ay yeni umutlat bak sakin uzulme su an gelecek ay icin seçilen yumurta buyumeue başlayacak stres falan yapma üzülme sakn. bu ay ovulasyon da dene yine her gun atabilirsin bana yardimci olurum

Ne guzel istw gununde olmussun. Yeni ay yeni umutlat bak sakin uzulme su an gelecek ay icin seçilen yumurta buyumeue başlayacak stres falan yapma üzülme sakn. bu ay ovulasyon da dene yine her gun atabilirsin bana yardimci olurum
Teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın sen oldun mu

Düzensiz sayılmıyor dimi canim bnim ki normalde 26 anda olmam gerekiyordu sen dedin ya bnde bı takvime bakan dedim orda 29 diyodu 29 oldum anlamadım bişi

Düzensiz sayılmıyor dimi canim bnim ki normalde 26 anda olmam gerekiyordu sen dedin ya bnde bı takvime bakan dedim orda 29 diyodu 29 oldum anlamadım bişi
Gecikme yada erken adet 1 haftadan erken yada gec olursa duzensizdir. Bir iki günden bisey olmaz.
Teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın sen oldun mu
Saol canm sende iyki varsin gece akinti vardi kahve ama halen bisey yok

Gecikme yada erken adet 1 haftadan erken yada gec olursa duzensizdir. Bir iki günden bisey olmaz.

Saol canm sende iyki varsin gece akinti vardi kahve ama halen bisey yok
Anladım kuzum akıntı dan sonra gelir genelde bnimde ilk kahverengi akıntı geliyor inşallah gelecek ay kalırız insalalh bn bu ay Meryem Ana otunu denicem bakalım inşallah o vesile olur kuzum

Anladım kuzum akıntı dan sonra gelir genelde bnimde ilk kahverengi akıntı geliyor inşallah gelecek ay kalırız insalalh bn bu ay Meryem Ana otunu denicem bakalım inşallah o vesile olur kuzum
Hakkında hayirlisi olsun. Ben adetimin gelmesini bekliyorm adet olunca tup bebek merkezi arayin randevu vercez diye halen bekliyorm

Hakkında hayirlisi olsun. Ben adetimin gelmesini bekliyorm adet olunca tup bebek merkezi arayin randevu vercez diye halen bekliyorm
Senin de hakkında hayırlısı gülüm insalalh ilk denmende alırsın kucağına bebişini inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…