Insallah canim.Senin de hakkında hayırlısı gülüm insalalh ilk denmende alırsın kucağına bebişini inşallah
Hadi inşallah pozitifi gorursun hayirla sonuçlansin inşallah ❤Selam kızlar bugün transfer oldum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah canımInsallah canim.
Hadi inşallah pozitifi gorursun hayirla sonuçlansin inşallah ❤
Aa hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız, kaç tane embriyo transfer edildi nasıl oldu bize de anlatırmısın, transferde bişey hissediyomusunSelam kızlar bugün transfer oldum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım bnim insallah pozitif görürsünSelam kızlar bugün transfer oldum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımAa hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız, kaç tane embriyo transfer edildi nasıl oldu bize de anlatırmısın, transferde bişey hissediyomusun
Aminnn inşallah canımHayırlı olsun canım bnim insallah pozitif görürsün
Amin inşallah. Peki surec ne kadar surdu ? Yerlesme gunune kadar kac gun surdu yani ilk basladiginz gunden beriÇok teşekkür ederim canımiki tane transfer edildi transfer işlemi 5 dk sürdü baya bir idrara sıkışık olmak gerekiyor rahimi daha iyi görebilmek için muayene eder gibi bir alet takıyor doktor oradan bebekleri içeriye bırakıyor hiç birşey hissetmiyorsun ama çok heyecanlı bir duygu allahım inşallah hepimizin bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli tutunur can olur
17 Mart 2. Adet gününde başladım 29 martta transfer oldum 3. Gün embriyosuAmin inşallah. Peki surec ne kadar surdu ? Yerlesme gunune kadar kac gun surdu yani ilk basladiginz gunden beri
İnşallah buraya hamileyim diye yazarsın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤17 Mart 2. Adet gününde başladım 29 martta transfer oldum 3. Gün embriyosu
Aminnn canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah buraya hamileyim diye yazarsın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤
Merhaba. Arada perde mi vardı duvar mı vardı acaba? Benim doktorum çift rahim tek rahim ağzı arada duvar var ameliyata gerek yok diyor. Bir bebeğim oldu 8 haftalıkken kalbi durunca kürtajla alındı ama onunla alakası olmadığını söylüyor...Çok teşekkür ederim tabiki bilgilendiririm. Ben 5 yıldır bebek istiyorum rahim y şeklindeydi onun için histereskopi oldum birde amh düşüklüğü var bir kere kendiliğinden gebe kaldım ama 17. Haftada kalbi durdu o yüzden tüp bebeğe başladık
Merhaba benim perde yada duvar yoktu rahim üstten aşağıya doğru basık bir şekildeydi yani normal bir Rahime göre bebek olsa bile rahim dar geleceği için ilerleyen hamilelik dönemlerinde düşük ve erken doğum riski vardı bu yüzden histereskopi ile rahim genişletildiMerhaba. Arada perde mi vardı duvar mı vardı acaba? Benim doktorum çift rahim tek rahim ağzı arada duvar var ameliyata gerek yok diyor. Bir bebeğim oldu 8 haftalıkken kalbi durunca kürtajla alındı ama onunla alakası olmadığını söylüyor...
Allah nasip edecekse her türlü ediyor kafanıza takmayın bende rahim ameliyatından 9 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım hiç bir sıkıntı yoktu ama 17. Haftada kalbi durdu meğer bebeğim sağlıklı değilmiş doktorum sağlıklı olmayan bebekler anne karnında kendini imha ediyor demiştiMerhaba. Arada perde mi vardı duvar mı vardı acaba? Benim doktorum çift rahim tek rahim ağzı arada duvar var ameliyata gerek yok diyor. Bir bebeğim oldu 8 haftalıkken kalbi durunca kürtajla alındı ama onunla alakası olmadığını söylüyor...
Merhaba benim perde yada duvar yoktu rahim üstten aşağıya doğru basık bir şekildeydi yani normal bir Rahime göre bebek olsa bile rahim dar geleceği için ilerleyen hamilelik dönemlerinde düşük ve erken doğum riski vardı bu yüzden histereskopi ile rahim genişletildi
Çok teşekkür ederim canım valla ben de işte birdaha düşük olur mu diye kafama takıyorum görünce sormak istedimAllah nasip edecekse her türlü ediyor kafanıza takmayın bende rahim ameliyatından 9 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım hiç bir sıkıntı yoktu ama 17. Haftada kalbi durdu meğer bebeğim sağlıklı değilmiş doktorum sağlıklı olmayan bebekler anne karnında kendini imha ediyor demişti
Aminnn canımÇok teşekkür ederim canım valla ben de işte birdaha düşük olur mu diye kafama takıyorum görünce sormak istedimdoktorumu çok seviyorum aslında güveniyorum benden çok umutlu bakalım inşallah sağlıkla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... Sana da çok geçmiş olsun canım...
Aminnn canımçok teşekkür ederim
Hayır canım hiç birşey hissetmiyorum 12 gün sonra dedi doktor bana 10 nisan tam 12. Günüm ben o zaman yaptıracağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahtest gününüz ne zaman acaba, merakla bekliyorum güzel sonuçlarınızı, herhangi bişey hissediyormusunuz
Aminn inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görürsünüz, sağlıkla kucağınıza alırsınız, bugünü saymazsak kaldı 9gün, heyecanla bekliyoruuzHayır canım hiç birşey hissetmiyorum 12 gün sonra dedi doktor bana 10 nisan tam 12. Günüm ben o zaman yaptıracağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun
Aminnn canım inşallah hepimiz görürüz o çift çizgileriAminn inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görürsünüz, sağlıkla kucağınıza alırsınız, bugünü saymazsak kaldı 9gün, heyecanla bekliyoruuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?