Altın mı? O da ne?Amanita yık buraya çuvalla altın.
Bende yarın histeroskopi olacagım düşükler nedeniyle, banada dua edın kızlar bir sorun çıkmadan bunuda atlatayım inşallahBaliimmm Hosgeldinamiin inşallah
Ben yaparm da benm eşim işe yaramaz bence diyor iltihabı sevmiyorAma degerlendirsen bugünü yarinibi dene nolcak azcik acir ama yap
Pardon reis bi dahakine mutlaka cagirirm seniŞşş öyle rol yaparken beni de etiketle
Zeki metin hesabi dokeriz evellahhhhAmanita yık buraya çuvalla altın.
yeter ki bebeler pörsütsün, kocalar değilŞşş inek miyiz la biz 1 yil yeter bekleyemem 2 yıl pörsür ikiz kulelerimiz yav
Aynı beeen. Bir arkadaşım emzirirken hamileydi. Dedim ki bize süt hormonu yüksekken olmaz diyorlar senin nasıl oluyor emzirirken gebe ne güzel hayatlar varBen bir dogurayim sutten keser kesmez yine istiyorm kalabalik aile olmak istiyorm
BEN BUNU NEDEN ŞİMDİ ÖĞRENİYORUm?Bende yarın histeroskopi olacagım düşükler nedeniyle, banada dua edın kızlar bir sorun çıkmadan bunuda atlatayım inşallah
Takmayacam dedigimz ay dahs cok takmamız pekiŞöyleki mesela ben takmıyorumyine olmuyor olmayacağı varsa olmuyor .olacağı varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsada 1anda nasıl olduğunu anlamadan bile oluyor
Seğzbin345
Aaa soyledım yaa aslında gormedın mı sennBEN BUNU NEDEN ŞİMDİ ÖĞRENİYORUm?
Spiral takili gebe kalan var ne diyosun delhiiiAynı beeen. Bir arkadaşım emzirirken hamileydi. Dedim ki bize süt hormonu yüksekken olmaz diyorlar senin nasıl oluyor emzirirken gebe ne güzel hayatlar var
Zengin biliyor tabii altının ne demek olduğunuSeğzbin345
Rabbim sifa versin balim inşallah temiz cikar snuclar❤Bende yarın histeroskopi olacagım düşükler nedeniyle, banada dua edın kızlar bir sorun çıkmadan bunuda atlatayım inşallah
HayırAaa soyledım yaa aslında gormedın mı senn
İnşallah kuzum yaaRabbim sifa versin balim inşallah temiz cikar snuclar❤
Huylaniyom ben adama vermiyorm fazla onuyeter ki bebeler pörsütsün, kocalar değil
Çok kolaaaay.İnşallah kuzum yaaUyuyamıyorum da stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?