Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaay aaaay aaaay felaket tellalı. Sana mı sorcak sipermcikler? Belki ölmicekler. Baştan sela okuyosun ya. sen yarın değerlendir. Nasip bu her an her şey olabilir.
Dondurulmuşum yok tabi ki de 1 embriyo transfer olmuştum. Ben de nasipse mart sonuna başlayacam büyüme hormonu ile birlikte.

Bide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben

Hayırlı olsun topiğiniz kızlaar inşallah bizlerinde gobüşümüzün büyüyeceği, evlatlarımızla saglıkla kucagımızın dolacagı gunler yakındır

Bide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben
Şöyleki mesela ben takmıyorum yine olmuyor olmayacağı varsa olmuyor .olacağı varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsada 1anda nasıl olduğunu anlamadan bile oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…