Allah razı olsun inşallah. İnanki hepimiz öyleyiz. Aynı acıyı yaşıyoruz ya o kavuşunca hem bize de umut oluyorSu kk de bazi insanlarin hamile kalmasini o kadar cok istiyorumki sanki ben kalmisim gibi sevinirdim
Bebişim bak seni unutmusum alelacele actik kizlarin sümüğü buraya aksin diye aglıyorlardı da
Nie kız üvey evlat mym benSen sus. Biz hepimiz ağlicaz sana yasak.
Bakardım oh tek seferde 5 tane oldu bir spermle 5 bebe derdim bağlantırdim tüpleriHahahahah
Ya olsaydi ? Napcadin o kadar bebeyle
Tedavin yok muydu senin susNie kız üvey evlat mym ben
Siz ağlayıp iç dökün bende burda kuduraym mı
Hayali guzelde otur bir dusun bakalim ne hale gelirdinBakardım oh tek seferde 5 tane oldu bir spermle 5 bebe derdim bağlantırdim tüplerisoranlara da sağlam çalıştım zamanında Allah yüzüme güldü derdim.
Dağıtırdı hepimize biraz bakardık nolacak ahahahHahahahah
Ya olsaydi ? Napcadin o kadar bebeyle
Hahahah köy yumurtasi mi buDağıtırdı hepimize biraz bakardık nolacak ahahah
Aaaay aaaay aaaay felaket tellalı. Sana mı sorcak sipermcikler? Belki ölmicekler. Baştan sela okuyosun ya.Wala kuzum ben gelecek ay 3. Tüpbebege başlicam. Dedim olur ya hayal meyal hani tüp bebek yapacgn ay hamile kalrsn ya öyle diyen çok kişi var ya bende bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmasn mı bugün ovulasyon günümdü degerlendremdm bile hoş değerlendrsem ne olacak enfeksiyon spermcikleri içeri koymadan kovacak defedecek daha kapıda öldürecek
Sen naptn kuzum tekrar deneycn mi dondurulmsn var mı?
Ahahhhaha kanka saçmalayanlarda bugünün galibi yaz banaHahahah köy yumurtasi mi bu
Hayırlı olsun topiğiniz kızlaarHadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.
Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik.❣
Hoş buldum bebitoBebişim bak seni unutmusum alelacele actik kizlatin sümüğü buraya aksin diye aglıyorlardı dahosgeldin anlasiriz telifte
Geçen aydan çok agladm zaten hakkımı ziyadesiyle kullandm artk ağlamam
Beni tanısanHayali guzelde otur bir dusun bakalim ne hale gelirdin
Şöyleki mesela ben takmıyorumBide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben
Ooo piremses var açılın.Hayırlı olsun topiğiniz kızlaarinşallah bizlerinde gobüşümüzün büyüyeceği, evlatlarımızla saglıkla kucagımızın dolacagı gunler yakındır
Ahhaha Bugunun sacmalayani miniminiminiminiiiiiAhahhhaha kanka saçmalayanlarda bugünün galibi yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?