Sen mi takmıyon?Şöyleki mesela ben takmıyorumyine olmuyor olmayacağı varsa olmuyor .olacağı varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsada 1anda nasıl olduğunu anlamadan bile oluyor
Var üstüne nur topu gibi bide idrar yolu enfeksiyonu tedavm de var bizde tedavi bitmez kuzumTedavin yok muydu senin sus
Diyolar ya takınca olmuyor ona inaniyrm gerçekten ama bana takmamak nasıl olur onu deseler daha çok işime yarıyacakŞöyleki mesela ben takmıyorumyine olmuyor olmayacağı varsa olmuyor .olacağı varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsada 1anda nasıl olduğunu anlamadan bile oluyor
Baliimmm HosgeldinHayırlı olsun topiğiniz kızlaarinşallah bizlerinde gobüşümüzün büyüyeceği, evlatlarımızla saglıkla kucagımızın dolacagı gunler yakındır
Bir bilsemBide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben
Yaaa inşallah gelecek o günlerBeni tanısanAllah doğuştan anaclik vermiş. Kreş gibi olurdu ev. Hadi çocuklar bugün bu etkinlik. Ahmet kardeşinin saçını çekme. Kapanış babanız gelince görürsünüz
Ana sayfada gördükçe ugra bebegim farketmez astalavista beybiiO değil de asla sırayla okumuyom kim denk gelirse cevap yazıyom Allah ne verdiyse.Sırf bu huyumdan hiç bi topiğe düzenli devam edemiyom ben ya.
Bir tane olsun bizim olsun modundayimYaaa inşallah gelecek o günler
Ama degerlendirsen bugünü yariniVar üstüne nur topu gibi bide idrar yolu enfeksiyonu tedavm de var bizde tedavi bitmez kuzum
Görünüşte bende takmym bi kız yazms 1.5 yldr hamile kalamyo eşinin hız ve morfoliji sorunu varms. Beni görseniz orda nasılda moral veryrm takma olur dyrm en büyük etken stres dyrm bi moral motivasyon kız hakketen bana inandı gücendi doğru soylysn dediğini yapcam dedi kendime faydam yok bari vatana millete hayırlı geleymSen mi takmıyon?
Ben bir dogurayim sutten keser kesmez yine istiyorm kalabalik aile olmak istiyormBir tane olsun bizim olsun modundayim
Şşş öyle rol yaparken beni de etiketleGörünüşte bende takmym bi kız yazms 1.5 yldr hamile kalamyo eşinin hız ve morfoliji sorunu varms. Beni görseniz orda nasılda moral veryrm takma olur dyrm en büyük etken stres dyrm bi moral motivasyon kız hakketen bana inandı gücendi doğru soylysn dediğini yapcam dedi kendime faydam yok bari vatana millete hayırlı geleym
Ben de kocama aynı şeyi söylüyorum. 2 yaşına bastığı an 1 tane daha diyorum. 2’ye kadar emziricem çünküBen bir dogurayim sutten keser kesmez yine istiyorm kalabalik aile olmak istiyorm
Amanita yık buraya çuvalla altın.
Şşşşşş aramızda tamam
Şşş inek miyiz la biz 1 yil yeter bekleyemem 2 yıl pörsür ikiz kulelerimiz yavBen de kocama aynı şeyi söylüyorum. 2 yaşına bastığı an 1 tane daha diyorum. 2’ye kadar emziricem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?