Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyleki mesela ben takmıyorum yine olmuyor olmayacağı varsa olmuyor .olacağı varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsada 1anda nasıl olduğunu anlamadan bile oluyor
Diyolar ya takınca olmuyor ona inaniyrm gerçekten ama bana takmamak nasıl olur onu deseler daha çok işime yarıyacak

Bide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben
Bir bilsem

O değil de asla sırayla okumuyom kim denk gelirse cevap yazıyom Allah ne verdiyse. Sırf bu huyumdan hiç bi topiğe düzenli devam edemiyom ben ya.

Sen mi takmıyon?
Görünüşte bende takmym bi kız yazms 1.5 yldr hamile kalamyo eşinin hız ve morfoliji sorunu varms. Beni görseniz orda nasılda moral veryrm takma olur dyrm en büyük etken stres dyrm bi moral motivasyon kız hakketen bana inandı gücendi doğru soylysn dediğini yapcam dedi kendime faydam yok bari vatana millete hayırlı geleym

Şşş öyle rol yaparken beni de etiketle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…