Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben yokken Söylersen görmem ne zaman, saat kaçta, nerde, nasıl olacaksın?
8:30-9 arası olcak sabah sanırım ofıs hısteroskopi olacak kuzucum belkı sadece cızık atacak sorun yoksa bılmıyorum nasıl olacak bakalım heyecanlıyım sadece

Spiral takili gebe kalan var ne diyosun delhiii
Bunu çok yakinen tanıdığım oldu ben de diyorum ki ulan biz korunmuyoruz önünde engel de yok bir tanesi de gidip yapamıyor milletin çin Seddi gibi engel var tüpleri kapıyor sen git spiral birazcık kay sperm git dölle sonra merhaba hepiniz baby showerimiza hoşgeldiniz spiral mı taktirsam belki kazayla kayar

Asla stres yapma bak ben iki operasyonu ayni anda oldum. Iyi uyu dua et guzel olacak hersey❤ anestezili mi olacak ?
Evet çiçeğim anestezili dıger turly istemezdım sanırım panık olurum gördükçe

bazi spermler engel tanimiyo

8:30-9 arası olcak sabah sanırım ofıs hısteroskopi olacak kuzucum belkı sadece cızık atacak sorun yoksa bılmıyorum nasıl olacak bakalım heyecanlıyım sadece
Bebeğim çizik atarsa uyutması lazım. benim de sadece çizik atıldı, tam 27 gün oldu. Daha kanamam bitmedi Mutlaka ped al yanına. İnşallah sadece tanısal olur ve hiçbir şeyin çıkmaz

Bebeğim çizik atarsa uyutması lazım. benim de sadece çizik atıldı, tam 27 gün oldu. Daha kanamam bitmedi Mutlaka ped al yanına. İnşallah sadece tanısal olur ve hiçbir şeyin çıkmaz
Yaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınn anestezılı olacagım allahtan ya ınsallah kanamam fln olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…