HosgeldinInşallahbende bu yolculuktayım
8:30-9 arası olcak sabah sanırım ofıs hısteroskopi olacak kuzucum belkı sadece cızık atacak sorun yoksa bılmıyorum nasıl olacak bakalım heyecanlıyım sadeceHayırben yokken Söylersen görmem ne zaman, saat kaçta, nerde, nasıl olacaksın?
Ben de hiç sevmem ama gel gör ki tam bir hanzoHuylaniyom ben adama vermiyorm fazla onu
Asla stres yapma bak ben iki operasyonu ayni anda oldum. Iyi uyu dua et guzel olacak hersey❤ anestezili mi olacak ?İnşallah kuzum yaaUyuyamıyorum da stresten
Bunu çok yakinen tanıdığım oldu ben de diyorum ki ulan biz korunmuyoruz önünde engel de yok bir tanesi de gidip yapamıyor milletin çin Seddi gibi engel var tüpleri kapıyor sen git spiral birazcık kay sperm git dölle sonra merhaba hepiniz baby showerimiza hoşgeldinizSpiral takili gebe kalan var ne diyosun delhiii
Aayyyy koptumBen de hiç sevmem ama gel gör ki tam bir hanzomemme memme diye dalga geçiyor bir de
Evet çiçeğim anestezili dıger turly istemezdım sanırım panık olurum gördükçeAsla stres yapma bak ben iki operasyonu ayni anda oldum. Iyi uyu dua et guzel olacak hersey❤ anestezili mi olacak ?
Bunu çok yakinen tanıdığım oldu ben de diyorum ki ulan biz korunmuyoruz önünde engel de yok bir tanesi de gidip yapamıyor milletin çin Seddi gibi engel var tüpleri kapıyor sen git spiral birazcık kay sperm git dölle sonra merhaba hepiniz baby showerimiza hoşgeldinizspiral mı taktirsam belki kazayla kayar
Bebeğim çizik atarsa uyutması lazım. benim de sadece çizik atıldı, tam 27 gün oldu. Daha kanamam bitmedi8:30-9 arası olcak sabah sanırım ofıs hısteroskopi olacak kuzucum belkı sadece cızık atacak sorun yoksa bılmıyorum nasıl olacak bakalım heyecanlıyım sadece
O zaman stres yapma uyaninca bitmiş olcakEvet çiçeğim anestezili dıger turly istemezdım sanırım panık olurum gördükçe
Allah senı yaaa delüğyeter ki bebeler pörsütsün, kocalar değil
Bana bi yerden sonra saçma geliyorAayyyy koptummemeden orgazm olan bile var cok kiskaniyorm nasil dayanıyorlar aşırı derecede gidiklanjyorm
Yaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınnBebeğim çizik atarsa uyutması lazım. benim de sadece çizik atıldı, tam 27 gün oldu. Daha kanamam bitmediMutlaka ped al yanına. İnşallah sadece tanısal olur ve hiçbir şeyin çıkmaz
Şifanı bul inşallah kuzum en iyi şekilde geçer inşallah ❣8:30-9 arası olcak sabah sanırım ofıs hısteroskopi olacak kuzucum belkı sadece cızık atacak sorun yoksa bılmıyorum nasıl olacak bakalım heyecanlıyım sadece
Belki bir günbazi spermler engel tanimiyo
Tamam çiçeğim pedi koydum haberdar ederim yıneO zaman stres yapma uyaninca bitmiş olcaksadece akinti olur yaninda ped olsun haber ver yarin ❤
Benim kanamadı çok tek çıkıntı çizikte bana sor. Ona sorup korkma beYaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınnanestezılı olacagım allahtan ya ınsallah kanamam fln olmaz
Ne kadardır istiyorsun?Merhaba bende bu yolda bir umut kapisi arayanlardanim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun Rabbim ve rn önemlisi olumsuz haberlere karşı dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?