Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınn anestezılı olacagım allahtan ya ınsallah kanamam fln olmaz
Benm yasemin cekmez hoca da çizik atablrm dedi simdi sorarm sizi kızlar tutunmak isteyen embryo zaten tutunur cizik atıp onu oraya hapsetmek neye zaten düşmek isteyen 2 ay sonra felan düşer yinr çizik mantığını anlamyrm ben tutunan kaliteli embryolar zaten tutunur

Yaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınn anestezılı olacagım allahtan ya ınsallah kanamam fln olmaz
Canım her bünye farklı Sen stres yapma boşuna. Çizik atıyor yan duvarlara doğru, oralar genişliyor doğal olarak. Hem bana spiral de taktılar. spiral de kanama yapıyor. başka doktora da gittim ben, bu kanama normal mi diye. Hatorlarsan diğer topikte ped takmaktan kızıştı artık filan yazıyordum, doktor “senin bünyen kanamaya meyilli. başkasında leke olur, sende kanama oluyor” dedi. yani bende olacak diye sende de olacağı anlamına gelmiyor.

benim ameliyattan çıkınca 1-2 saat ağrım oldu. Onda da zaten gavrandan çaktılar ağrı kesiciyi, geçti. Sonraki 1-2 gün de hafif regl ağrısı tarzı oldu.

Ne kadardır istiyorsun?
2.5yil olacak eşim askeri personel evlendigimizden beri ayrıydık ama hiç korunmadik ara sıra geldiğinde ovulasyon dek getirebilirsek dek getirdik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz sebepsiz inferlite bizimki bu ay ilk aşılamam oldu asilamamin 11.günündeyim Hayırlı haberler bekliyorum bende
Siz nr kadardır istiyorsunuz

Sana özel literatür yazsın biri ümmeti muhammed heeelp

Benim de 2 yılı yeni geöti 1 başarısız tüp denemem var. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin.

Yazıyorum bekle

Benim rahim hafif kemerli yapıdaydı üstte çıkıntı vardı onun için yaptılar histeroskopi. Yüzde 50 düşük ya da erken doğuma sebep olabilirmiş. Olmayadabilirmiş. Ben risk almak istemedim. Hsg fotom var tüp bebek konumda direkt baksan görürsün çıkıntıyı mesela.
Kızlar peki bu çizik niye atılıyor yani hangi durumlarda?

Kızlar peki bu çizik niye atılıyor yani hangi durumlarda?
Rahim mukozasının çizilmesi yaralanan dokunun yenilenme sürecine yol açar. Bunun sonucunda daha çok beyaz kan hücresi dokuya yönelir. Ardından bu beyaz kan hücreleri yerel olarak büyüme faktörleri ve sitokinler salar, bundan dolayı muhtemelen endometriumda ek genler de etkinleştirilir. Bu süreçler ile embriyonun rahim mukozasına implantasyonunun kolaylaştırılması hedeflenir.

Yani dollenme kolaylaşıyor

Aselhannn doktorumun bana dediği olay şu: Rahim duvarları yanlardan hafif dar. Bu şekilde hamile kalan insan da var ama senin 2 seneyi geçtiği için bu ihtimali elemeliyiz. çizik atınca vücut hücreleri o bölgeye hücum ediyor tamir edebilmek için. Dolayısıyla birçok protein, yeni hücre filan oluşuyor ve bebek daha güzel tutunuyor. zaten babalar gibi hormon kullanıyorsun ameliyat sonrası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…