Dimi oyalanmak sarmiyorBana bi yerden sonra saçma geliyor
Tamam tamamBenim kanamadı çok tek çıkıntı çizikte bana sor. Ona sorup korkma be
Aklım sende olcakTamam çiçeğim pedi koydum haberdar ederim yıne
Benm yasemin cekmez hoca da çizik atablrm dedi simdi sorarm sizi kızlar tutunmak isteyen embryo zaten tutunur cizik atıp onu oraya hapsetmek neye zaten düşmek isteyen 2 ay sonra felan düşer yinr çizik mantığını anlamyrm ben tutunan kaliteli embryolar zaten tutunurYaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınnanestezılı olacagım allahtan ya ınsallah kanamam fln olmaz
İyi geceler balimTamam tamamuyuyayım ben artık hepinize ıyı geceler kızlar hersey guzel olacak inanalım
Aklım sende olcak
Canım her bünye farklıYaaaa genısletme fln olmadı sadece cızıkte mı cok kanadı senınnanestezılı olacagım allahtan ya ınsallah kanamam fln olmaz
2.5yil olacak eşim askeri personel evlendigimizden beri ayrıydık ama hiç korunmadik ara sıra geldiğinde ovulasyon dek getirebilirsek dek getirdik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz sebepsiz inferlite bizimki bu ay ilk aşılamam oldu asilamamin 11.günündeyim Hayırlı haberler bekliyorum bendeNe kadardır istiyorsun?
Sana özel literatür yazsın biri ümmeti muhammed heeelpBenm yasemin cekmez hoca da çizik atablrm dedi simdi sorarm sizi kızlar tutunmak isteyen embryo zaten tutunur cizik atıp onu oraya hapsetmek neye zaten düşmek isteyen 2 ay sonra felan düşer yinr çizik mantığını anlamyrm ben tutunan kaliteli embryolar zaten tutunur
Benim de 2 yılı yeni geöti 1 başarısız tüp denemem var. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin.2.5yil olacak eşim askeri personel evlendigimizden beri ayrıydık ama hiç korunmadik ara sıra geldiğinde ovulasyon dek getirebilirsek dek getirdik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz sebepsiz inferlite bizimki bu ay ilk aşılamam oldu asilamamin 11.günündeyim Hayırlı haberler bekliyorum bende
Siz nr kadardır istiyorsunuz
Amiinn inşallah HosgeldinMerhaba bende bu yolda bir umut kapisi arayanlardanim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun Rabbim ve rn önemlisi olumsuz haberlere karşı dayanma gücü versin
Yazıyorum bekleBenm yasemin cekmez hoca da çizik atablrm dedi simdi sorarm sizi kızlar tutunmak isteyen embryo zaten tutunur cizik atıp onu oraya hapsetmek neye zaten düşmek isteyen 2 ay sonra felan düşer yinr çizik mantığını anlamyrm ben tutunan kaliteli embryolar zaten tutunur
Kızlar peki bu çizik niye atılıyor yani hangi durumlarda?
Kız sen ne zaman çizik attınBenim de 2 yılı yeni geöti 1 başarısız tüp denemem var. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin.
Rahim mukozasının çizilmesi yaralanan dokunun yenilenme sürecine yol açar. Bunun sonucunda daha çok beyaz kan hücresi dokuya yönelir. Ardından bu beyaz kan hücreleri yerel olarak büyüme faktörleri ve sitokinler salar, bundan dolayı muhtemelen endometriumda ek genler de etkinleştirilir. Bu süreçler ile embriyonun rahim mukozasına implantasyonunun kolaylaştırılması hedeflenir.Kızlar peki bu çizik niye atılıyor yani hangi durumlarda?
Amin cümlemize inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kapı kapı evlat aratmasin inşallahBenim de 2 yılı yeni geöti 1 başarısız tüp denemem var. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin.
8 şubat canım. Histereskopi oldum.Kız sen ne zaman çizik attın
Merhaba hosbuldumAmiinn inşallah Hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?