Freedom06'nın Doğum Sonrası Diyet Günlüğü

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
Doğuma Giderken : 100.0
Ertesi gün : 96,3
19.05.2012 ------> 100.0
26.05.2012 ------> 91.20
02.06.2012 ------> 89.00
09.06.2012 ------> 87.00
16.06.2012 ------> 85.40
23.06.2012 ------> 84.20
07.07.2012 ------> 83.10

emzirirken biraz diyetle tüm hamilelik kilolarından kurtulmayı planlıyorum.
hamileliğimde çok hızlı kilo aldım, umarım aynı hızlada veririm.
boy : 1.73
hedef kilo : 70

Kalkınca (09:00 - 10:00) : 1 bardak humana

Kahvaltı (10:00-12:00) : 2 tam ceviz, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 bardak soğuk meyveli çay

Öğlen (15:00) : 2 yumurta

Akşam (19:00) : 2 tavuk pirzola + salata + 1 dilim ekmek

Ara (21:00-22:00) : 3 hurma

Genelde sıvı gıda ağırlıklı besleniyorum, su, rezene çayı, meyveli soguk çaylar içiyorum. şimdiye kadar iyi gitti ama bu aralar kilo vermem yavaşladı. sütün kalitesini bozmadan yavaş yavaş fazlalıklardan kurtulucam inşallah

Merhabalar :)

Şanslısın, hamilelik kiloları kolay veriliyor. Aynı zamanda emziriyorsun, emzirirken egzersiz yapmış kadar enerji harcıyorsun.

Allah'ın izniyle çabucak vereceksin bu kiloları.

Günlüğün hayırlı olsun canım

Merhabalar :)

Şanslısın, hamilelik kiloları kolay veriliyor. Aynı zamanda emziriyorsun, emzirirken egzersiz yapmış kadar enerji harcıyorsun.

Allah'ın izniyle çabucak vereceksin bu kiloları.

Günlüğün hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde veririm kilolarımı

Kahvaltı (10:00) : 5 zeytin, 1 dilim kaşarpeynir, 3 tam ceviz, 1 dilim ekmek, 1 bardak humana

Ara (13:00) : 4 kayısı

Öğle (15:00) : Et kavurma

Ara (16:30) 4 hurma

Akşam (18:30) : 2 kaşık plav + 1 kase yoğurt + salata

Ara (21:30) : 2 kulah dondurma

dün akşam biraz patlamış mısır yedim, gece 3 te kızı emzirmek için kalktım ve 2 gofret götürdüm ara ara böyle kaçamaklarım oluyor şimdilik istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. birde ben her c.tesi sabah aç karnına tartılıp öyle yazıyorum kilolarımı. hafta sonu kaçamak yaparsam p.tesi tartıda fazla çıkıp moral bozmamak adına böyle birşey yaptım

Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde veririm kilolarımı

Kahvaltı (10:00) : 5 zeytin, 1 dilim kaşarpeynir, 3 tam ceviz, 1 dilim ekmek, 1 bardak humana

Ara (13:00) : 4 kayısı

Öğle (15:00) : Et kavurma

Ara (16:30) 4 hurma

Akşam (18:30) : 2 kaşık plav + 1 kase yoğurt + salata

dün akşam biraz patlamış mısır yedim, gece 3 te kızı emzirmek için kalktım ve 2 gofret götürdüm ara ara böyle kaçamaklarım oluyor şimdilik istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. birde ben her c.tesi sabah aç karnına tartılıp öyle yazıyorum kilolarımı. hafta sonu kaçamak yaparsam p.tesi tartıda fazla çıkıp moral bozmamak adına böyle birşey yaptım

Kahvaltı (11:00) : 1 tabak peynirli yumurta

Ara (13:00) : 1 bardak humana

Öğle (15:00) : 1 haşlanmış patates

Ara (17:00) 4 hurma

Akşam (18:00) : 1 karnı yarık + 1 dilim ekmek

bu gün baya bir zorlandım, gece filim izlerken biraz patlamış mısır yiyorum. ne kadar kalorisi var bilmiyorum, zaten az yemeye çalışıyorum. bol su tüketiyorum. tartı günü olan c.tesiyi iple çekiyorum

Kahvaltı (12:00) : 3 zeytin, 1 dilim kaşarpeynir, 1 dilim beyaz peynir, 3 tam ceviz, 1 dilim ekmek, 1 bardak humana

bu sabah geç kalktım bu yüzden kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım.

Öğle (15:00) : 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek

Akşam (18:30 - 19:00) : haslanmış 250 gr et + 1 dilim ekmek

Ara (21:30) : 2 kulah dondurma (yaz günü başka birşey yazamıyorum bu ara öğünüme, dondurmaya bayılıyorum )

bol bol su içiyorum hem zayıflamada hemde süt yapmada oldukça faydalı. kola ve meşrubatlar pek hayatımda yer almıyor bu yüzden şanslıyım. kendime bir rezene+ısırgan otu çayı yapıcam. gece boyu onu içerim. umarım gece kaçamağı yapmam bu akşam :26::26::26::26:

Canım ben bugün yediklerini çok az buldum. Biraz daha kuvvetli ve kalorili bir kahvaltı yapabilirsin. Öğle yemeğini sadece 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmekle geçirmişsin, bu öğüne herhangi bir sebze yemeği, omlet, salata vs ekleyebilirsin. Akşam yemeğin güzel ama yine etin yanına besleyici ama kalorisi düşük büyük kase bir salata eklenebilir. Ara öğün yaparak 3 ceviz ya da 10 fındık yiyebilirsin. Bebişinin de olduğunu göz önünde bulundurarak daha kuvvetli beslenmelisin :) Tabii, bunlar benim naçizane fikrim, doğrusunu sen bilirsin. Bebişe öpücükler

canım çok teşekkür edrim düşündüğün için. dün akşam çokokremin dipine düşünce çok vijdan yaptım o yüzden bu gün böyle oldu. zaten geç kalkmıştım pek ara öğünde yapmama gerek kalmadı. ben pek salata sevmem, domates salatalıklada aram pek yoktur. aslında aralara koymakta fayda var ama işte ben yapamıyorum. meyveylede aram pek yok, bu aralar kayısı yiyordum oda evde kalmadı. bi ara çıkıp almak lazım, kabızlıga iyi geliyor. kabızlık için ara sıra elma çayı içiyorum bende işe yarıyor. diyetimde tek sorun gece atıştırmaları. kendimi tutmaya çalışıyorum, en büyük çabayı geceleri veriyorum

Eee dün akşam çokokrem sefası yapmışsan bugünü hafif geçirmen yerinde olmuş :)

oofff oofff bu günde geç kalktık, kızım sağ olsun dün akşam uyumak bilmedi. gece yine birşeyler atıştırdım her gün gece atıştırmıycam diyorum, saat 12 iyi vurunca işler değişiyor. kızım uyumak bilmiyor yada beni uyku tutmuyor, bu evde bütün yollar mutfağa çıkıyor. yani en azından öyle olmalı yoksa niye her seferinde kendimi buzdolabının onünde bulayım

Kahvaltı (12:00) : 3 zeytin, 1 dilim kaşarpeynir, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak kahve

Öğle (16:00) : 2 yumurta + 1 domates

Akşam (18:30 - 19:00) : haslanmış 250 gr et + 1 dilim ekmek

Gece (00:00 - 03:00) : 2 salatalık veya maden suyu+yogurt karışımı ayran veya marul (gece atıştırmalarını önlemek için bol yeşillik koymayı planlıyorum bu saatlere)

yarın büyük gün tartı günü, sabah aç karnına tartılıp yazıcam. haftaya c.tesiye kadar geceye bir menü daha ekledim onu uyguluycam bakalım ne olacak. bu ayın sonunda umarım 80 i görürüm. Ağustos ayındada 75 i görmeyi planlıyorum. hedef her ay 5 kilo..

Doğuma Giderken : 100.0
Ertesi gün : 96,3
19.05.2012 ------> 100.0
26.05.2012 ------> 91.20
02.06.2012 ------> 89.00
09.06.2012 ------> 87.00
16.06.2012 ------> 85.40
23.06.2012 ------> 84.20
07.07.2012 ------> 83.10
14.07.2012 ------> 80.50

bu hafta mutluluktan ağlaya bilirim, çok güzel kilo vermişim. gece kaçamaklarına ramen 2.6 kilo verdim, emzirmenin gücü bu olsa gerek

Sabah (12:30) : 1 bardak humana, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek (bu günde geç kalktım)

Ara (15:00) : 1 armurt

Ara (17:00) : 8 kayısı + 1 salatalık (ögle yemeğini kaçırdım dışardaydım, sürekli meyve yedim)

Akşam (20:00) : 2 dilim piza (ketçep ve az mayonezli) + 2 bardak kola

yatana kadar belki dondurma yerim bizarda çekirdek çitlerim, yada bunların yerine salatalık kemirebilirim, ooofff çok kararsızım

diyete tam gaz devam, bu hafta sonu 79 kilo olmayı çok istiyorum. havalar çok sıcak, bol bol su içiyorum. sıcaklar yüzünden yemek yemek istemiyor insan tek derdim tatlı, her gece yarım paket pisküvi kaçamagı yapıyorum

Sabah (10:30) : 1 bardak humana, 1 dilim kaşar peynir, 3 sigara böreği, 1 domates, 1 salatalık

Öğle (15:00) : 1 kase yogurt + 1 salatalık

Akşam (00:00) : ızgara tavuk + salata

Ara (21:00) : 8 kayısı + 3 tam ceviz

Gece (00:00) : soda + yogurt karışımı ayran

canım şu kaçamaklarını saymazsak az yiyorsun sanki.. sütünü etkiliyor mu?? bu arada iyi kilo vermişsin.. ben niye o kadar veremiyorsam gerçi benim kilolarım hamilelikten değil onları verdim.. öncekilerle uğraşıyorum

harikasın canım bence az yiyosn peki sütün oluyo mu benim geceleri azalıyo

benimde geceleri sütüm azalıyor. benim kuzenler doktor bana hep gece nekadar emdirirsen sabaha o kadar çok sütün olur derlerdi. gece boşta olsa ver göğsünü sabaha dolar.

benim hamileliğin 7. ayında geldi sütüm bu yüzden hiç etkilemiyor. zaten temel olan şeyleri yiyorum, sütün kalitesini azaltmamak için. birde arada bir elevit kullanıyorum hamileliğimden 2 kutu kalmıştı. doktor arasıra kullan dedi, onunda süte faydası oluyordur. hedef haftada 1 kilo, emzirdiğim için çok kolay veriyorum. yazdıklarımın dışında yazmadığım gece kaçamakları baya kalorili aslında, dün akşamda komsum oturmaya geldi, gelirkende tulumba getirmiş sağolsun. yarım kilosunu ben yedim, daha halada var. yemeye hayır diyebiliyorum ama tatlıya asla

Sabah (11:00) : 1 bardak humana, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek, yarım bardak neskafe 3 ü bi arada

Öğle (15:00) : 3 yumurta + 1 salatalık

Akşam (00:00) : ızgara tavuk + salata

Ara (21:00) : 2 külah dondurma

Gece (00:00) : tumumba (ne kadar yerim allah bilir, madem geldi bitsin bari )

bu gün biraz boğazı tutmak lazım. dün akşam tulunba tatlısının üstüne çikolata parçaçıklı dondurmayı koyup bir güzel yedim. nerdeyse yoğun şekerden bayılacaktım ama nasıl bir hırs yaptıysam hepsini bitirdim :26: bu gün kendimi biraz firenlemem lazım.

Sabah (12:30) : 1 avuç ceviz, 1 dilim kaşar peynir, 1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 humana

Ara (15:00) : soda + yogurttan ayran + 1 dilim ekmek (yada 1 salatalık)

Akşam (18:30) : Et kavurma + 1 dilim ekmek

Ara (21:00) : 2 külah dondurma

Gece (00:00) : 2 salatalık

bol bol su içiyorum zaten bu yaz sıcagında içmemek mümkün değil, rezene çayıda demliyorum 4-5 bardakta o var. hadi bakalım yarın için hedef 79.9

79.9 sabaha bu rakkamı görmek, git gide uzaklaşan bir hayal
neyse canım c.tesiye daha çok var, nasılsa görürüz

Sabah (12:30) : 2 yumurta + 1 dilim peynirle yeptığım omlet

Ara (114:00) : 2 tam ceviz

Öğlen (15:00) : 2 kaşık yoğurt + 2 kaşık keten tohumu karışımı

Akşam (18:30) : 1 kase mercimek çorbası + 1 dilim ekmek

Ara (21:00) : 1 armut

Gece (00:00) : 2 kaşık yoğurt

havalar inanılmaz sıcak, insanın canı yemek yemekten çok soğuk birşeyler içmek istiyor. bu sıcakta emzirmek bile çekilmez oluyor, spor yapmış kadar efor harcıyorum bu hafta geçen haftaki kadar kilo veremiycem sanırım. bi yavaşlama var hissedebiliyorum. çogu gitti azı kaldı. hedef kiloya ulaşacagım günü iple çekiyorum

minişim kuçük kızım bu gün tam 2 aylık oldu ve aşıları yapıldı. çok sitresli bir gündü, bebişime tam 3 aşı yapıldı ve canı çok yandı. uyuyup uyanıp ağladı. bu yüzden pek yemekle meşkul olamadım. akşama doğru baya bir rahatladı, acısını unuttu kızım..

Sabah (11:00) : patatesli yumurta + 1 dilim ekmek + 2 kupa nescafe 3ü1 arada

Akşam (19:30) : 1 kase çorba + yarım kase makarna + salata + 1 dilim ekmek

Ara (21:00) : 5-6 tulumba

gece (00:00) : 1 kase yogurt + 1 dilim ekmek

bu arad dün akşam tulumba tatlısına gömülüp, 7 koca halleyi miğdeye indirdim. bu hafta bol tatlılı geçti. kilo vermek, hatta 79.9 u görmek hayal oldu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…