Merhabalar :)
Şanslısın, hamilelik kiloları kolay veriliyor. Aynı zamanda emziriyorsun, emzirirken egzersiz yapmış kadar enerji harcıyorsun.
Allah'ın izniyle çabucak vereceksin bu kiloları.
Günlüğün hayırlı olsun canım
Merhabalar :)
Şanslısın, hamilelik kiloları kolay veriliyor. Aynı zamanda emziriyorsun, emzirirken egzersiz yapmış kadar enerji harcıyorsun.
Allah'ın izniyle çabucak vereceksin bu kiloları.
Günlüğün hayırlı olsun canım
Kahvaltı (12:00) : 3 zeytin, 1 dilim kaşarpeynir, 1 dilim beyaz peynir, 3 tam ceviz, 1 dilim ekmek, 1 bardak humana
bu sabah geç kalktım bu yüzden kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım.
Öğle (15:00) : 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek
Akşam (18:30 - 19:00) : haslanmış 250 gr et + 1 dilim ekmek
Ara (21:30) : 2 kulah dondurma (yaz günü başka birşey yazamıyorum bu ara öğünüme, dondurmaya bayılıyorum)
bol bol su içiyorum hem zayıflamada hemde süt yapmada oldukça faydalı. kola ve meşrubatlar pek hayatımda yer almıyor bu yüzden şanslıyım. kendime bir rezene+ısırgan otu çayı yapıcam. gece boyu onu içerim. umarım gece kaçamağı yapmam bu akşam :26::26::26::26:
Canım ben bugün yediklerini çok az buldum. Biraz daha kuvvetli ve kalorili bir kahvaltı yapabilirsin. Öğle yemeğini sadece 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmekle geçirmişsin, bu öğüne herhangi bir sebze yemeği, omlet, salata vs ekleyebilirsin. Akşam yemeğin güzel ama yine etin yanına besleyici ama kalorisi düşük büyük kase bir salata eklenebilir. Ara öğün yaparak 3 ceviz ya da 10 fındık yiyebilirsin. Bebişinin de olduğunu göz önünde bulundurarak daha kuvvetli beslenmelisin :) Tabii, bunlar benim naçizane fikrim, doğrusunu sen bilirsin. Bebişe öpücükler
canım çok teşekkür edrim düşündüğün için. dün akşam çokokremin dipine düşünce çok vijdan yaptım o yüzden bu gün böyle oldu. zaten geç kalkmıştım pek ara öğünde yapmama gerek kalmadı. ben pek salata sevmem, domates salatalıklada aram pek yoktur. aslında aralara koymakta fayda var ama işte ben yapamıyorum. meyveylede aram pek yok, bu aralar kayısı yiyordum oda evde kalmadı. bi ara çıkıp almak lazım, kabızlıga iyi geliyor. kabızlık için ara sıra elma çayı içiyorum bende işe yarıyor. diyetimde tek sorun gece atıştırmaları. kendimi tutmaya çalışıyorum, en büyük çabayı geceleri veriyorum
harikasın canım bence az yiyosn peki sütün oluyo mu benim geceleri azalıyo
canım şu kaçamaklarını saymazsak az yiyorsun sanki.. sütünü etkiliyor mu?? bu arada iyi kilo vermişsin.. ben niye o kadar veremiyorsam gerçi benim kilolarım hamilelikten değil onları verdim.. öncekilerle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?