dün karatay diyetine başlamaya karar verdim. kitabınıda okuyorum.yiyerek nasıl zayıflanır görücem inşallah :) uzun zamandır sabah kahvaltısını es geçiyordum şimdiye kahvaltı için kalkıyorum. umarım bu gün uyumam. sabah 6 da yattım ve her 2 saatte bir emzirmek için uyandım. şuan çok uykusuzum ama idare edicem. bu gece erkende uyurum inşallah..
sabah (07:00) : 2 mürdüm eriği
Sabah (12:00) : 1 dilim peynir + 7 zeytin + 1 yumurta + yarım domates + 1 bardak bitki çayı
karatay diyetinde ekmek yok, ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz var. evde çeviz kalmadı bu gün çıkıp alıcam. kırılmamış ceviz olması gerekiyormuş yarın menüye cevizide eklicem..
Öglen (16:00) : 3 kaşık yoğurt + 1 yemek kaşığı keten tohumu + avuç içi kadar çekirdekli siyah üzüm
ana yemekler arasında 4-5 saat olması gerekiyormuş. 2-3 saatte bir yemek yerine 4-5 saatte bir yenecek.
Akşam (20:00) : tavuk + sarımsaklı naneli cacık
Ara (00:00) : 2 mürdüm eriği veya incir
akşam 19:00-20:00 dan sonra yemek yenmemelidir diyor ama ben geç yatıyorum. o yüzden geceye bir meyve koydum bakalım ne olacak.
arada limonlu su içmeye çalışıcam, çünkü en çok bunu tavsiye ediyor. kendi hazırladığım çayı ve 1-2 bardak huma içicem gün içersinde. suni tatlandırıcılı içecekler, meyve suları, gazlı içecekler yasak. kısacası suni yiyecek ve içecek komple yasak, herşey doal olacak. en zor kısmı gece çünkü ben gece 3 ten sonra tatlı kriziyle boguşuyorum ve gece 12 den sonra agzıma en ufak bir lokma dahi almamam gerekiyor. İŞTE BU EN ZOR KISIM..