Erkek İnfertilitesi Fsh prolaktin yüksekliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tüp bebek olur tabii ki bizim 2 tane sperm bulundu normal çıkışla size neden mikro tese düşünüyorsunuzki bu sayıya
biz birşey demek ki.. rapor için eşim üroloji gitti... işte tekrar test, kan tahlili, mr falan istediler. en son da micro tese dediler... bizde anlamadık açıkçası

Siz merkez değiştirin böyle birşey ilk kez duyuyorum hiç sperm çıkışı olmayan azospermi kişilere mikrotese yapılır çok tuhaf
rapor almaya çalışıyoruz ama tese dediler bizde çok şaşırdık. mr sonucları çıksın. hocayla konuşacağız tekrar

İlginç birşey diyemiyorum bi tüp bebek merkeziyle görüşün genelde ön görüşme ücretsiz oluyor doğru bilgi verirler

konyada oturuyoruz biz. konyadaki tüp bebek merkezleriyle görüştük hep... üniversite hastanesine karar kıldık. rapor alma durumumuz var ama rapor alamıyoruz hep bir sorun çıkıyor

konyada oturuyoruz biz. konyadaki tüp bebek merkezleriyle görüştük hep... üniversite hastanesine karar kıldık. rapor alma durumumuz var ama rapor alamıyoruz hep bir sorun çıkıyor
Merhaba Hangi üniversite hastanesi ile görüştünüz kimi önerirsiniz

ilk önce selçuklu tıpa gidiyordum. tüm tahlil , raporlar hazırlandı.. sonra sorunlar çıktı tese ameliyatı falan olabilir dediler. o yüzden orayı bıraktım.
medova da tedavi gördüm..

eğer maddi durum sorun olmayacaksa hiç uğraşmayın ünv hastanesiyle aylarca uğraşırsınız prosedür bitmez bir türlü..biz o kadar uğraştık en son ameliyat falan dedikleri için bizim için sorun oluşturabilirdi o yüzden vazgeçtik... sgk raporumuz vardı onu istedik onu da vermediler.. en son özel yaptırdım herşeyi..

İşte biraz maddi problem olduğun İçin özelde yaptıramıyoruz bende zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden ünv hastanelerine bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…