Ben safımdır :) inanırım yani. şu sıraeşim o moda sokuyor beni. Yahu diyorum kadın var adam ceketini assa hamile kalıyor
Insallah caniiiiim.sen de insallh hamissindir.valla cok sevinirim ya .bu sayfadaki kizlarin hepsi hamis kalacak buna inaniyorum
Var var benim amcamin gelini mesela 3.yu dogurdu dertlenmisti ozamanlar off hemen hamile kaliyorum diye.benim annem spiralliyken hamile kalmisti mesela hemde menopoza yakin yasta .zaten annemde 40 a varmadan girmis menopoza.elann bu meret anneden kizina gwciyor.ne olur kizin adet gormeye baslayinca ilgilen ihmal etme ..gerci ne yapabiliriz kizi erken evlendircek halimiz yok en azindan yumoslarini filan dondururuz .bakarmisin oralari dusunuyorum😊
Ben yengeminkini gördüm Emel.beta hcg nin yanında pozitif yazıyordu. Referans değerleri de yazıyordu.
Hımmm tatlim valla bizim tahlıller de sadece sayı yazıyor biz ona göre yorum yazıyoruz referans değerlerine bakıp. ..hamileysen genelde 1000 küsür yazıyor. ..bazen 15000 falan...ben 1 kere yaptırmıştım 3.32 çıkmıştı hep 0 çıkardı. ...ama sonuçta 10 bile ciksa düşük olduğu için negatif olarak bakıyoruz. ..
Benim arkadasim8n 19 du .gecen ay dogurdu.gec de dollenme olabilir demi.Hımmm tatlim valla bizim tahlıller de sadece sayı yazıyor biz ona göre yorum yazıyoruz referans değerlerine bakıp. ..hamileysen genelde 1000 küsür yazıyor. ..bazen 15000 falan...ben 1 kere yaptırmıştım 3.32 çıkmıştı hep 0 çıkardı. ...ama sonuçta 10 bile ciksa düşük olduğu için negatif olarak bakıyoruz. ..
Sorma Ezgi. Kız kardeşimin psikolojisini bozdum :) Gitmek istemiyor doktora ben zorla götüreceğim. Kızım için de neler neler var kafamda. En son diyorum ki evlendirmeyeceğim zatenBenim annem öldüğünde küçük kardeşim 3 yaşındaydı .Teyzemlere sorsam mı diyorum ama bilmezler.Sanmıyorum annemin menopoza girdiğini.
Benim arkadasim8n 19 du .gecen ay dogurdu.gec de dollenme olabilir demi.
Benim teyzem hala adet oluyo.bana dr direk annen kac yasinda girdi dedi 38 dedim.ooo oda erken ailende varsa bu kaderin dedi.o yuzden tirsiyorum.kiz kardesine soyle canim.amh testi ile yaklasik menopoz yasini hesaplayabiliyolar .ben yaptirmadim amh yi aman fsh 30 gormus amh de 0 li cikar neyini merak ediyim
Sen daha iyi bilirsin canım. Belki özelle farklıdır.Yengeminki özel de yapılmıştı.
Evet canim once fsh lh ve e2 olcturuyodum ertesi gun tahlil sonucumu dr a gosterip follikul baktiriyodum.
evet bende okul kapanınca ancakk ....ama kayseriye okul kapanmadan da gidebilirm daha doğrusu ramazan öncesi..hayırlısı bakalım..Ankarayi ben de dusunfdum ama okul olunca gidemem diye yaza erteliyodum insallh gerek kalmaz
Canım erzurumdayım öğretmenim şartlar yüzünden ilkini burada denemk zorundayım evet burası da doğudaki en iyi tüp bebek merkezi doktorlar da öyle inşallahh tutar da gerek kalmaz dediğin gibi ama doktorum tüp bebekte bile şansımın az olduğunu söyledi ben de yıkıldım tabi araştırayım dedim başka yerleri bakalım artıkdua edelim birbirimize sürekli kader arkadaşlarım
Nasil oldu anlamadm.iki uc aydr adet olmamistm ustelik daha iki gun once ultrasonda yumurtanin kiriltisi yoktu ama ben bugun adet oldum.hem de yogun.cok ilginc degl mi kizlarr ya yumurta olmadan nasl adet olunur ki.psikolojk mi oldu acaba ankara havasi yaradi galiba degsklik iyi geldi
Canım beta hcg 0 ve 5 arası negatif 5 in üstüpozitif ooluyor. .tahlilde sadece sayı yazar ve altında kaç olursa kaç haftalik olur o değerler yazar..pozitif negatif yazmaz.
sağol canıım ben de bu adetşimde doktoara danışacamm gene bana tüp bebek diyen doktora gidceemm gerçeği demiş adam...
evet bende okul kapanınca ancakk ....ama kayseriye okul kapanmadan da gidebilirm daha doğrusu ramazan öncesi..hayırlısı bakalım..
anladım canımm bende öğretmenimm hepimize şifa olur inşALALH bende ilkini kayseri de deneyecem herhall bi gidecemm sonrası sein gibi düşünüyoruum ya hayırlısı bakalım..
gözün aydın canım beniim..doktor yumurtlama olmadan da adet olailirsin demişti banaa....
canım benim her kan verişimde beta ya bakıyo doktorum hem rakam emde negatif yazıyoo yanında..devlet hastanesinde ölçtürüyrum...
Ozaman tatlım yer yer değişiyor demekki. .bizim sağlık ocağında öyle başka şehirde sağlık ocağında da sayıyla yazıyordu. ..fark ediyor demekki hastaneyle sağlık ocağı. ..
ezgı ne yaptın guzel haberler var mı?
ezgı ne yaptın guzel haberler var mı?
Iyi akşamlar canim.ben tüp bebek olacak araştırma hastanesine ve Fethiye hanima gitmiştim. .maddi olarak rahat olsam direk Fethiye hanima giderdim inanki çok pozitif bir bayan...dini bütün çok hoş biri...araştırmaya 2.gidisimde hay kırıklığına uğradım. ..ugrasmak istemedi dr benim gibi zor vakayla. ..yada gerçekten doğru söylüyor tüp bebek bıle sansimin olmadığını ben KABULLENEMIYORUM. ..
.ilk zamnlar menopoz lafina sinir olurdum smdi dalga geciyorm kendmle artk.biraz gerilsem hemn esime diyom bak sinirlendrme beni menopozdaym zaten daha duygusal daha gergin olunur.ayaklarmn altini ateş basar menopoz derim.ter basar bu menopoz cok fena derim.aslnda menopozda deglm biliyorm ah o dr lar bilincaltma oyle bi yerlestrdiler ki basima ne gelse menopozdan bilir oldum :)Canim menopoz icin 1 yil hic adet olmaman lazim.sen menopozda degilsin hatta burdaki kimse degil.
Clinik yarin kapali cnm aradm.zaten yarin memlekete donuyorm.dusunursen bilgilendrirm cnm.henuz yeni basladm ama ilk elektrik onemli ya elektrgi kaptm şükür :) gidenlern de yormlarni oku cnm iyice belirgnlesr kafanda.ama sunu soyliyim saglk bakanlgnda calisan bi tanidk dedi ki ilk tavsiye ettgmz isimdr bu konuda diye.Hadi gözün aydınnn :) hemen yarın git doktora zaten oradasın. Bu arada ben de timur beye gitmeyi düşünüyorum eğer olmazsa beni de bilgilendirir misin gidişatından durumlardan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?