fsh yüksek olanlar

Senin adet olmama sebebin neydi canım? Hayırlı olsun bu arada , adet olmak gibisi yok.

İnşallahh canım inşallahh evet demet buharadaki gül demet bana da öyle dedi psikolojik olarak yıkıyorlar zaten. Evet şifadakiler de çok iyi ama erzurumda şu an en iyisi yakup bey bünyamin bey diye biliyorum evet üniversitedeki araştırma hastanesi tüp bebek merkezi. İnşallahhh Allahım tezden kavultursun evlatlarımıza hiç kimseye muhtaç etmedenn aminnn

Bana da dedi ki yaşın 29 ama yumurtalar 39 yıkıldım resmen o anlattıkça benim yaşlar süzülüyprdu gözlerimden bir de hiç beklemiyordum canm ya Rabbim utandırmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhh tezden nasip etsin evlatlarımızı sen morali yüksek tut çok güzel olacak inş

Cnm fsh yuksekligi.menopoz iste bas belasi.aynen cok rahatladm ped almk icn markete gittgmde cocuklar gibi sevincliydm :)

Anladım canım. O zaman büyük ihtimal benim gecikmem de o yüzden. Ama benim ilk oluyor enfeksiyon ilacının geciktirmesi dışında. Ne zamandır oluyor bu gecikmelerin ve ne kadar sürüyor.Hamile kalmadan önce de oluyor muydu?

Aslında ben dediğine değil değiş tarzınaa ve tavrına çok kızdım. Amin canım.Hayırlısı inşallah. Diğer doktorları tanımıyorum ama ismen onlardı önerilen sanırım.

Hadi gözün aydınnn :) hemen yarın git doktora zaten oradasın. Bu arada ben de timur beye gitmeyi düşünüyorum eğer olmazsa beni de bilgilendirir misin gidişatından durumlardan canım

Icimden bi his hamile oldugunu soyluyor ama hayirlisi

Kizlar kanda gebelik testi sonucunda ne yaziyor sayi mi oluyo negatif filan mi yaziyo.bu arada bi test bile yaptirmak nasip olmamis bana

Kizlar kanda gebelik testi sonucunda ne yaziyor sayi mi oluyo negatif filan mi yaziyo.bu arada bi test bile yaptirmak nasip olmamis bana

Ben hiç kanda görmedim.İlkini idrarda görmüştüm. Ezgi'cim tahlil sonuçlarında da bakılıyor ya orda yazdığı gibi yazar. Tek fark orda değerin yanında pozitif yazar :) Sen inşallah teste bile gerek duymayacaksın tatlım.Doktor pat diye diyecek HA-Mİ-LE-SİN

Gerçi doktorlar gebesiniz der

Ilahi kiz test yaptirmadan dr nerden bilecek bu arada transfer yarin test tarihim 8.haziran olacak ve 8 haziran dogumgunum pozitifi gorsem bana bundan guzel hediye olurmu yaaaa

Ilahi kiz test yaptirmadan dr nerden bilecek bu arada transfer yarin test tarihim 8.haziran olacak ve 8 haziran dogumgunum pozitifi gorsem bana bundan guzel hediye olurmu yaaaa

Yahu senin yapmana gerek kalmayacak demek istedim :) Doktor zaten yaparsa kendi söyle sana sonucu göstermeden :) Cuma YASİN imi okudum canım. Bol bol her namaz sonrası duamdasın.Olacak Ezgi olacak.Ilımlı,olumlu ol lütfen. Ve rica ediyorum kötü yazılar okuma yapabiliyorsan başka şeylere kanalize olmaya çalış. Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım.İnşallah en güzel hediyeni alırsın.ANNE olursun.

Insallah caniiiiim.sen de insallh hamissindir.valla cok sevinirim ya .bu sayfadaki kizlarin hepsi hamis kalacak buna inaniyorum

Canım beta hcg 0 ve 5 arası negatif 5 in üstüpozitif ooluyor. .tahlilde sadece sayı yazar ve altında kaç olursa kaç haftalik olur o değerler yazar..pozitif negatif yazmaz.

Canım beta hcg 0 ve 5 arası negatif 5 in üstüpozitif ooluyor. .tahlilde sadece sayı yazar ve altında kaç olursa kaç haftalik olur o değerler yazar..pozitif negatif yazmaz.

Ben yengeminkini gördüm Emel.beta hcg nin yanında pozitif yazıyordu. Referans değerleri de yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…