Nasil oldu anlamadm.iki uc aydr adet olmamistm ustelik daha iki gun once ultrasonda yumurtanin kiriltisi yoktu ama ben bugun adet oldum.hem de yogun.cok ilginc degl mi kizlarr ya yumurta olmadan nasl adet olunur ki.psikolojk mi oldu acaba ankara havasi yaradi galiba degsklik iyi geldi
Senin adet olmama sebebin neydi canım? Hayırlı olsun bu arada , adet olmak gibisi yok.
Bir sürü şey yazdım internetin azizliğihepsini sildi :) Neyse kısaca yazayım bari. Öncelikle geçmişolsun canım.Rabbim iyi insanlar karşılaştırsın. Ben buhara da bir tek kbb doktoruna güveniyorum diğerleri FASO. Muhammet bey dediğini bana da çok övdüler iki arkadaşım gidiyor ona .Yere göğe sığdıramıyorlar.Ben erkek doktora gidemediğim için hep kadın araştırdım. Demet hanım dediğin eğer buharadaki demetse ondan bir cacık olmaz.Ben yukarda saydığım nedenlerden ona gittim,evime yakın diye. Daha hikayemi dinlemeden muayeneye geçti hem de telefonda annesiyle konuşuyordu.Alttan mı üstten mi diyesordum hııı dedi alttan olsadaha iyi.Neyse hala tel de konuşuyor hiçbir şey soramıyorum telde konuşurken beni alttan muayene etti. Daha anlatmayayım sinirlerim hopluyor hatırladıkça. Sonra tahlillerime baktı FSH 16 .Bir sürü kişini yanında tahlil sonucuma Tüp yazdı ve fakülteden doktor önerdi. Ben kadını şikayet edeceğim zaten gerekli mercilere. HADSİZ. Neyse canım, Muhammet denen zatın da ondan kalır yanı yokmuş. Çok geçmiş olsun. Araştırma dediğin bölge eğitim mi yoksa yakutiye araştırma mı ( şimdi fakülte olarak geçiyor)? Allah yardımcımız olsun canım.Sırf bu demetin yüzünden doktorlara küstüm resmen.Normalde Fatma hanım ı beğeniyordum ama o da pek ilgili gelmedi bana. Hepsinde doğum doktorum Funda hanımı arıyorum sanırım. İnşallah gerek kalmaz da hamile kalırsın ,kapak olur onlara çevirir çevirir okurlar.
Ayrıca sen yazınca hatırladım.Ben 2013 eylülünde spiralimi çıkarrtığımda o doktor hiçbirşeyin yok her şey normal demişti. ona da hakkımı helal etmiyorum.Hepsini ifşa edeceğim du heleBirbirimize destek olacağız canım. İstersen birde Hümeyra hanıma git, şifa da. Ben bir ona gitmedim eğer hamile değilsem ona gideceğim gelecek ay. Hamileysem de ona gideceğim. Hakkımızda hayırlısı canım.İnşallah hiçbirine gerek kalmaz.
Canim hakikaten seni cok oyalamis.beni goren en son dr um sen direk tup yaptir normal yol asilama filan zaman kaybi yasarsin dedi.zaten fsh olcmeye gerek yok bizim ultrasonda goruluyo hersey normal kadinlarda inci gibi yumurtalar .ben de yumurta bulmak icin dr dedektorle karistirip ariyo gibiydi resmen.hic unutmam ilk ogrendigim zamanlarda dr bakti yasin 27 ama yumurtaliklar 47 demisti nasil aglamistim .
Cnm fsh yuksekligi.menopoz iste bas belasi.aynen cok rahatladm ped almk icn markete gittgmde cocuklar gibi sevincliydm :)
İnşallahh canım inşallahh evet demet buharadaki gül demet bana da öyle dedi psikolojik olarak yıkıyorlar zaten. Evet şifadakiler de çok iyi ama erzurumda şu an en iyisi yakup bey bünyamin bey diye biliyorum evet üniversitedeki araştırma hastanesi tüp bebek merkezi. İnşallahhh Allahım tezden kavultursun evlatlarımıza hiç kimseye muhtaç etmedenn aminnn
Nasil oldu anlamadm.iki uc aydr adet olmamistm ustelik daha iki gun once ultrasonda yumurtanin kiriltisi yoktu ama ben bugun adet oldum.hem de yogun.cok ilginc degl mi kizlarr ya yumurta olmadan nasl adet olunur ki.psikolojk mi oldu acaba ankara havasi yaradi galiba degsklik iyi geldi
Cnm fsh yuksekligi.menopoz iste bas belasi.aynen cok rahatladm ped almk icn markete gittgmde cocuklar gibi sevincliydm :)
Anladım canım. O zaman büyük ihtimal benim gecikmem de o yüzden. Ama benim ilk oluyor enfeksiyon ilacının geciktirmesi dışında. Ne zamandır oluyor bu gecikmelerin ve ne kadar sürüyor.Hamile kalmadan önce de oluyor muydu?
Icimden bi his hamile oldugunu soyluyor ama hayirlisi
Kizlar kanda gebelik testi sonucunda ne yaziyor sayi mi oluyo negatif filan mi yaziyo.bu arada bi test bile yaptirmak nasip olmamis bana
Ben hiç kanda görmedim.İlkini idrarda görmüştüm. Ezgi'cim tahlil sonuçlarında da bakılıyor ya orda yazdığı gibi yazar. Tek fark orda değerin yanında pozitif yazar :) Sen inşallah teste bile gerek duymayacaksın tatlım.Doktor pat diye diyecek HA-Mİ-LE-SİN
Ben hiç kanda görmedim.İlkini idrarda görmüştüm. Ezgi'cim tahlil sonuçlarında da bakılıyor ya orda yazdığı gibi yazar. Tek fark orda değerin yanında pozitif yazar :) Sen inşallah teste bile gerek duymayacaksın tatlım.Doktor pat diye diyecek HA-Mİ-LE-SİN
Gerçi doktorlar gebesiniz der
Ilahi kiz test yaptirmadan dr nerden bilecek bu arada transfer yarin test tarihim 8.haziran olacak ve 8 haziran dogumgunum pozitifi gorsem bana bundan guzel hediye olurmu yaaaa
Kucukken turk filmlerinde olur ya bir sabah kalkar midesi bulanir bayilir dr gebesiniz der.saflik iste bunlar filmde oluyor
Yahu senin yapmana gerek kalmayacak demek istedim :) Doktor zaten yaparsa kendi söyle sana sonucu göstermeden :) Cuma YASİN imi okudum canım. Bol bol her namaz sonrası duamdasın.Olacak Ezgi olacak.Ilımlı,olumlu ol lütfen. Ve rica ediyorum kötü yazılar okuma yapabiliyorsan başka şeylere kanalize olmaya çalış. Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım.İnşallah en güzel hediyeni alırsın.ANNE olursun.
Kizlar kanda gebelik testi sonucunda ne yaziyor sayi mi oluyo negatif filan mi yaziyo.bu arada bi test bile yaptirmak nasip olmamis bana
Canım beta hcg 0 ve 5 arası negatif 5 in üstüpozitif ooluyor. .tahlilde sadece sayı yazar ve altında kaç olursa kaç haftalik olur o değerler yazar..pozitif negatif yazmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?