fsh yüksek olanlar

Yok ya cnm öyle deme hemn.benm gecikmelerm 2.5 yil once baslamisti.yavas yavas aralik artti en son 6 aydr olmayinca dr a gitmeyi akil ettm o zamn tanstm kalles fsh la o zamndan bu zamana pek duzelmedi cnm ilac icsem biraz daha duzenli olsa da ilacsz bazen cok iyi gununde oluyorm bazen de aylar geciyo.hamile kalmdn once iki ay boyunca 15 te bir adet oldum.boyle dengesz duzensz bi regl tablom var anlayacagn

Tamam canım sen bana gidişattan haber ver sağ ol canm benm

canım aret bey benim tüp bebek doktorum çook güzel açıklamalar yapmış..birde uygulayabilse..ben 3 kere tüp bebek yaptırdım neden tutmuyo diye hiç araştırılmıyor..araştırılsın istiyorum yumurtan kalitesiz o yüzden tutmuyormuş...bol bol tüp bebek deniyceksiniz diyor tutana kadar..madi yönden paran varmı yokmu soran yok maellesef..negatif sonuç alınca kendi haline bırakılıyorsun...

canım dediğin gerçekten doğru benim annemde 40 yaşlarda menopoza girdi..şimdi birsürü hastalığı var..canım erken menopozun çaresi var artık ilaçlarla menopozu geciktirebiliyorsun..yarın için Allahım yardımcın olsun...

Yarin memlekete donucem ilaclarmi orda alip baslicam.evet adetsz olctuk.guyya dr a soracaktm adetsz olctuk olur mu diye.fsh dusuk cikinca saskinlktan sormayi unuttm.ama kafamda soru isareti kaldi.birsey derdi ama adetsz olctgumu biliyordu.

canım konuya atladım kusura bakma fsh adetli öçerse seni yanıltır doğru sonuç vermez...fsh adetin 2 yada 3 günü ölçtürmelisin mutlaka..amh testini herhangi bir günde ölçtürebiliyorsun..

Kizlar yola cikiyoruz bebegimi alip gelecegim insallh ne olur dua edin tutunsun bana.opuyorum hepinizi

Kandiliniz müarek olsun hanımlaarr bol bol dua edelim birbirimize.........

Kizlar yola cikiyoruz bebegimi alip gelecegim insallh ne olur dua edin tutunsun bana.opuyorum hepinizi

Hersey yolunda gitsin kader arkadasim. ..inşallah bebegın sıkıca tutunur sana hiç bırakmaz güzel annesi.. ıcını ferah tut olacak inşallah ALLAHIN IZNIYLE...

Yaaaa öylemi. .aslında hepsi kader kismet olmayınca olmuyor işte. ..kromozom testı falan yapıldı mi tatlım sana....benden dr istedi bakalım yaptıracam. ..maddi anlamda büyük yıkım malesef. ..biz daha 1 tane bile yaptiramadik. ..

Canlarim kandiliniz mubarek olsun..su an hastaneden baglaniyorum size😊 az once 1

Kalite 8.hucreli embriyom transfer edildi.dra gore embriyom cok guzel.insallh tutunur annesine teyzoslari dua edin

canım bana doktorum yap demedi kendim yaptırdım kromozon testi...adetle gidip doktoruma göstericem..aynen canım Allahım ol demeyince olmuyor...Allahım isnaflı doktorlarla karşılarştırsın..

Canlarim kandiliniz mubarek olsun..su an hastaneden baglaniyorum size😊 az once 1

Kalite 8.hucreli embriyom transfer edildi.dra gore embriyom cok guzel.insallh tutunur annesine teyzoslari dua edin

çok güzel canım maşallah çok güzel bölünmüş..inş Rabim kandilin hürmetine sıkı sıkı bağlansın annesine..

Maşallah maşallah maşallah. .ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN...ÇOK ŞÜKÜR. ..INŞALLAH TUTUNACAK SANA ANNESI. ...:)

canım bana doktorum yap demedi kendim yaptırdım kromozon testi...adetle gidip doktoruma göstericem..aynen canım Allahım ol demeyince olmuyor...Allahım isnaflı doktorlarla karşılarştırsın..

Amin canım dr çok önemli gerçekten. ..bizi bu hale getirende ruhsuz olan halden anlamayip pat diye söyleyen tüm umudumuzu elimizden alan dr lar değilmi zaten...kadin olmamdan kendimi ise yaramaz hissetmemden bıktım yemin ederim...ALLAHIM SEN BUYUKSUN NE OLUR SABIR VER HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMA YARABBIM. ..AMIN

Hayırlı kandiller canım benim. .dualarimdasinizz:) ALLAHIM KABUL ETSİN. .
amin canım inşALLAH..

MAŞALALH ezgiiii ALLAH IM TUTUNMASINI NASİP ETSİNN CANIM..

Canım kaliteli embriyon doktor ne dedi kalitesi hakında bence tutacak inşallah öyle hissediyorum bölünmesi falan çok şyş maşallahhhh az kaldı bebişne kavuşmanaaaaaaaa :)))

canım konuya atladım kusura bakma fsh adetli öçerse seni yanıltır doğru sonuç vermez...fsh adetin 2 yada 3 günü ölçtürmelisin mutlaka..amh testini herhangi bir günde ölçtürebiliyorsun..

Evet cnm normlde 2. 3. gun olculur de dr bisey demedi.bilyodu adetli olmadgmi.amann bu fsh sahtekar zaten onmli olan yumurta bbulmk.bak ezgi cok sukur fsh yüksekti iki yumosu oldu.gecn ay dusuktu hic yumosu yoktu.en kisa zamnda koca yumurtalara kavusmk dilegyle..

kabullenme de canm zaten bak ezgı yanı basımıza bıze bı ornek Rabbım once ona sonra da bızlere nasıp edecek.

bu iş bataklık gıbı bır seylerı kabullendıkce daha da dibe batıyoruz saglıgımızı sa kaybedıyoruz.

bak yasın genc daha tıp ılerlıyor hızla umudunu hıc kaybetme canm er ya da gec Rabbım ızın verırse olacak.

bugun kandıl dualarımdasınız.. dualarınzda benı de unutmayın

Canim yarin transferim var duani eksik etme

canm benım Rabbım hayırlı evlat haberlerı verecegın gunlerı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…