ÇOK GÜZEL EZGİİMM OH MİS MİSSS...gözümüz aydıınn ALALH ım çok büyük çoookk.hadii artık gerisii pozitif test sonuucnu yazmayaa.......
turgut aydın ı duymuştumm normal kadın doğumcu önerebilir misin cnım.. ezgii acıbadem i tavisye edermisin kız..bende yola koyulayım diyorum umut oldunn vaaaa canımsıın.....
Canim ben kayseri ye sadece tup bebek uzmanlarina gittim ama her ay kontrolumu nigdede yaptiriyodum.bizim her ay follikul takibi yaptirmamiz lazim ki yakalayalim
Canim turgut aydini inan sadece yumos toplamada gordum su dikkatimi cekti hep elini tutyor o elini tutunca bi guven geliyor .dr cok yogun cok goremiyoruz hastasi cok zaten ama hastanenin labaratuvari kayserinin en iyisiymis
anladım teşekkür ettiim kontrol derken fsh ölçtürüp yumurta var mı baktırıyodun değil mii..
doğrudur onun burda bi sayfası var ezgii bak ben oray a soru sormutum benim proifilden görebilirsiinn..hamile alan çookk vaarr..doktoru göremiyoruz yazmışlardı zatenn ammaan bebek gelsin de varsın görmeyeyiim iyi ilgilensinler dee..ayy çook heyecamnlıı valaa bend ekafaya koydum ezgii ALALh razı olsuunn valla ben bekleyecektimm normal olur diye amaa şimdii beklemeyeyeim dedim sayendee umut oldun vallaaa..
eşimle birliktee tahlil sonuçlarımı alıp adetten sonra gideyimm birrr...... gerçii ankaa yı düşünüyorum timur gurgan ..ama hkayseri daha ayakın geliyorr güni birşlik git gell bi saat uzaklıkta.....
CANIM İNŞALALH GEREK KALMAZ ilk defa da tutar da gerek kalmazz.....ilk gittiğin yer güzel mii han,i tutazsa ona giderimm dedin y ao yüzden sorduumm çünki maddi manevi yıpratıcı bi süreçtir ilk de de olsa iyi bir yere gitmek gerekk.......
Farrahcigim sonuçların çok güzel çıkmış maşallah canım benim.ama biliyomusun fsh67 iken 2 yumurta vvardı bende. ..Bu ay 7 çıktı. ..ne yumurta ne bişey sadece 1 tane follikul varmış. Bıde 1 tane follikul kisti...demekki düşmesi bişey ifade etmiyor. ..aynı durumdayız yani suan sonuçlar iyi ama o erken menopoz damgasını yedik diye başından saviyorlar. ..senin bu Dr çok iyiymiş hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim..
Hayırlısı inşallah canım. Güzel düşün güzel olasun, bem çok çok umutluyum,dualarımız seninle canım.Yok tatlim cumartesi de beklemedeyim bugun bolunme olursa ya pazar gunu ya da 5 .gun transfer
Elann pazartesiyi niye beklersin ozel hastanede 24 saat tahlil yapiyorlar.bugun ver kan ozel de 2 saate cikar
Emelll sana bi haberim var ben dün timur beyin galkla ilişkiler müdürüyle görüştüm fiyatı falan sordum ve şunu öğrendim fsh yüksek olunca yani erken menopoz ayrıcalıklı bişeymiş anladığım kadarıyla heyet raporu çıkarılıyormuş devlet tüp bebeğin bir kısmını karşılıyormuş ilaçların da yüzde 80 ini karşılıyormuş yani toplam dedi kadın 4500e malolur ve özel klinik çok iyi bir doktor haberin olsun dedim öyle birşey varmış devlet yardımı
Cnm adet belirtisi gibiydi.belimde kasigmda agri vardi ozellkle rahimde sislenme tarzi agri.gogus ucu hassasiyeti vardi.ilk belirtler boyleydi.daha sonra midede hafif bulanti vardi.ya ne sabirlisin hadi kalk git özelde yaptr testi.belli olur hemen...
Canım erzurumdayım öğretmenim şartlar yüzünden ilkini burada denemk zorundayım evet burası da doğudaki en iyi tüp bebek merkezi doktorlar da öyle inşallahh tutar da gerek kalmaz dediğin gibi ama doktorum tüp bebekte bile şansımın az olduğunu söyledi ben de yıkıldım tabi araştırayım dedim başka yerleri bakalım artıkdua edelim birbirimize sürekli kader arkadaşlarım
Guzel haberler var bende yumurtam bolunmus su an 4 hucreliymis.hemsire embriyonuz cok guzel dedi.yarin sabah transferim var
Canimmmmm çok sağol bu çok iyi bir haber. ...oraya gidemem ama burda gitmek istediğin çok iyi bir Dr var Fethiye Ersan tüp bebek merkezi. ..Araştırmada onların keyfini beklemek istemiyorum. ..Eğer 3000 e falan denk gelirse eşimi ikna etmem daha kolay olur...sen gidecekmisin oraya tatlım. ..keşke bende gidebilsem oraya...ama eşim işte yok der....
Aaa sen de Erzurum'dasın demek. Canım hanig doktorlara gittin? Ben şifada Fatma hanıma gidiyordum yoğun diye ,çok ilgilenmiyor diye kızdım ona bir de evime uzak.Buharaya Gül Demet e gittim.Keşke gitmeseydim günahı boynuna müsvette tabirini hak edenlerden. Orda beni Üniversite de 2 doktora yönlendirdi Tüp için.Çok iyilermiş.İsimlerini hatırlamıyorum çünkü o an aldığım haber ve bunun veriliş şekli çok canımı acıtmıştı. Senin FSH kaç bu arada,yaşın kaç?
Ben olur da gidersem Şifa da Hümeyra hanım a gideceğim.
Evet canım erzurumdayım. Ya var ya benim hikayem sıkıntılı ben geçen sene ekim gibi buharada muhammet beye gittim çok iymiş dediler dediler gittim. Neyse tahlil aldı adetin 6. Günü (!) ve ciddi bişey yok dedi fsh 10 idi olur dedi klomene başladık bikaç ay öyle olmadı tabi her ay gittiğimde yumurtalarıma bakıyordu çok iyi diyordu bikaç yumurta oluyordu hep hiç başka bişey söylemiyordu sorun yok diyip duruyordu sonra ovitrelle kullandım kimyasal düşük oldum adetim de hep 30-35 günde bir oluyordu falan ben dedim ki doktora acaba ben menopoza giriyor olabilir miyim güldü bana hayor öyle birşey yok dedi yine de tahlil aldı tekrar adetten 1 gün ÖNCE tabi sonra her şey normal dedi yine ovit yine negatif sonuç derken ben bu ay yakup beye gideyim dedim artık o uzman araştırmada prof dr ona gittim aşılama falan bekliyorken şok erken menopoz ve direkt tüp bebek şansın da az. Nasıl yaaaaaa !!!! Muhammet bey benim aylarımı, zamanımı, gücümü, enerjimi, paramı var olan yumurtalarımı harcadı haram olsun. Neyse yıkıldım ben resmen bu ay başladık tüp bebeğe tedaviye daha tahliller çıkmamıştı yakup beyde sonra akşam arado hemşire erteledil tüp bebeği fsh 15 yüksek diye bu ay da gitti mi bi güzel sonra gittim demet hanıma ben de bh ay boş geçmesin diye o da baktı 2 tane yumurta gördü ama küçükler ebatları iğne istedim yine de belki bu ay olur da tüpe falan gerek kalmaz diye inşallah Rabbimden hayırlısı olsun gerek kalmasın. Demey hanıma anlattım muhammet beuün yaptığını hiçbirşeu söylemedi gidicem ama yanına başkalarını da yakmadın diye biliyosan bil yoksa yönlendir. Araştırmada yakup bey bünyamin bey metin bey çok iyi doktorlarmış bu ay eğer iğneyle olmazsa (bi umut( ) yakupa gidicem. İşte böyle ((
Nasil oldu anlamadm.iki uc aydr adet olmamistm ustelik daha iki gun once ultrasonda yumurtanin kiriltisi yoktu ama ben bugun adet oldum.hem de yogun.cok ilginc degl mi kizlarr ya yumurta olmadan nasl adet olunur ki.psikolojk mi oldu acaba ankara havasi yaradi galiba degsklik iyi geldi
Cok guzel iste canim.bizde oluyo boyle adet endemetrium her ay yumurtayi saklamak icin kalinlasiyo vakti gelince adetle dokuluyo.fakat yumurta olmuyu.sevindirici yani rahimin gebelik istiyor sana 1 tane yumos lazim o kadar.ilaclarina filan basla.bu arada sen fsh ni filan adetli degilken mi olcturdun
Evet canım erzurumdayım. Ya var ya benim hikayem sıkıntılı ben geçen sene ekim gibi buharada muhammet beye gittim çok iymiş dediler dediler gittim. Neyse tahlil aldı adetin 6. Günü (!) ve ciddi bişey yok dedi fsh 10 idi olur dedi klomene başladık bikaç ay öyle olmadı tabi her ay gittiğimde yumurtalarıma bakıyordu çok iyi diyordu bikaç yumurta oluyordu hep hiç başka bişey söylemiyordu sorun yok diyip duruyordu sonra ovitrelle kullandım kimyasal düşük oldum adetim de hep 30-35 günde bir oluyordu falan ben dedim ki doktora acaba ben menopoza giriyor olabilir miyim güldü bana hayor öyle birşey yok dedi yine de tahlil aldı tekrar adetten 1 gün ÖNCE tabi sonra her şey normal dedi yine ovit yine negatif sonuç derken ben bu ay yakup beye gideyim dedim artık o uzman araştırmada prof dr ona gittim aşılama falan bekliyorken şok erken menopoz ve direkt tüp bebek şansın da az. Nasıl yaaaaaa !!!! Muhammet bey benim aylarımı, zamanımı, gücümü, enerjimi, paramı var olan yumurtalarımı harcadı haram olsun. Neyse yıkıldım ben resmen bu ay başladık tüp bebeğe tedaviye daha tahliller çıkmamıştı yakup beyde sonra akşam arado hemşire erteledil tüp bebeği fsh 15 yüksek diye bu ay da gitti mi bi güzel sonra gittim demet hanıma ben de bh ay boş geçmesin diye o da baktı 2 tane yumurta gördü ama küçükler ebatları iğne istedim yine de belki bu ay olur da tüpe falan gerek kalmaz diye inşallah Rabbimden hayırlısı olsun gerek kalmasın. Demey hanıma anlattım muhammet beuün yaptığını hiçbirşeu söylemedi gidicem ama yanına başkalarını da yakmadın diye biliyosan bil yoksa yönlendir. Araştırmada yakup bey bünyamin bey metin bey çok iyi doktorlarmış bu ay eğer iğneyle olmazsa (bi umut( ) yakupa gidicem. İşte böyle ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?