Günaydın canım evet evet öyle düşün öyle olsun inşallahhhh :) rapor mu aldın sen okula gitmiyosun de mi
Kızlar hepinizin yazdıkları için çok teşekkür
Ederim. .beraber dr gittik zorla 1.5 yıl önce hiç fayda etmedi...burdaki herkesi anlatıyorum yok anlamiyor. .Bu işin sadece ALLAH TAN Geldiğine ol derse olacağına inanıyor. .Tup bebek yapmakta yapmamaktabboş diyor yani kader de varsa olurmuş. ..
Neyse biraz daha iyi cumartesiye göre. ..gidecem tüp bebek merkezine dedim bişey demedi raporlu olursa gitmeme izin verecek inşallah. ..
ÖZ DESEM ÖLÜR BEN IM ICIN AMA BU KONUDA DIRENIYOR. ..SEN OL BAŞKA BISEY ISTEMIYORUM DIYOR..AMA BASARACAGIM kızlar:)
Merhaba emosum hadi hayirlisi.esine bi konuda katilliyorum.rabbim istemezse asla olmaz zaten.fakat bir hastalik bir skinti varsa rabbim sifayi arayin bulun diyor.biz bunlari arayip bulmazsak o da fazla kadercilik olur.eger rabbim bir tedavi ile vesile kildiysa hamileligini bunu bilemezsin.. sen ikna et esini tatlim insalh kendinden gebe kalirsin oncelikle.ben bu riski goze alamadim.yumurta vardi ama ya bosa giderse dedim.kolay bulunmuyoki ...velhasil rabbimin ol demesini bekliyorum tatlim.
Hadi bakalım elann hayırlısı. ..yarına az kaldı iyi sabrettin ha ben olsam anında yaptirirdim m galiba:)
Kızlar hepinizin yazdıkları i çin çok teşekkür
Ederim. .beraber dr gittik zorla 1.5 yıl önce hiç fayda etmedi...burdaki herkesi anlatıyorum yok anlamiyor. .Bu işin sadece ALLAH TAN Geldiğine ol derse olacağına inanıyor. .Tup bebek yapmakta yapmamaktabboş diyor yani kader de varsa olurmuş. ..
Neyse biraz daha iyi cumartesiye göre. ..gidecem tüp bebek merkezine dedim bişey demedi raporlu olursa gitmeme izin verecek inşallah. ..
ÖZ DESEM ÖLÜR BEN IM ICIN AMA BU KONUDA DIRENIYOR. ..SEN OL BAŞKA BISEY ISTEMIYORUM DIYOR..AMA BASARACAGIM kızlar:)
Ya biraz kötü oldum ben yine okulda bi arkadaş korunuyprdu hem de ilaçla evlndiğinden beri bikaç ay önce bıraktı ilacı ve şimdi hamile 2 aylık neredeyse maşallah Allah tamamına ersirsin ama ya bizim kaderimize bakın ya Rabbimden gelen her şey kabulümüz ama çok üzülüyprum çok daralıyorum((( baZen tükenmiş hissediyorum kendimi
Yok cnm sorabilirsn kirilacak birsey yok.hersey insanlar icin sonucta.guclu olup ayakta kalmak zorundayz sonucta.allah beternden sakinsn..
Kendini tüketme canım. Her şey biz iinsanlar için. Öyle hissettiğinde içinden bildiğin duaları oku. Dua et.Kim ne istedi de vermedi Rabbim. Olacak inşallah canım,üzülme lütfen.Senden daha kötülerini düşün.Bak eşimin bir akrabasının ilk bebekleri olacakmış, şimdi 8.ayındaymış.Doktor doktor gezmişler en son doktor demiş ki çocuğunuz doğuştan özürlü olacak, kalbi delik vs.vs. bir sürü şey saymış ve eklemiş isterseniz gebeliği sonlandırabiliriz.Bu bir anneye babaya söylenecek şey mi.Yıkılmışlar tabi.Ama doğacak olan canlarının sakatlığından ziyade doktorun o söylemine. Babası kesinlikle sözü bile olmaz tabiki doğacak demiş.Sanırım onların da sorunlu hamilelik serüveni,geç olmuş. Sözün özü, Rabbim dermansız dert vermesin,altından kalkamayacağımız derdimiz olmasın inşallah.Lütfen sakinleş ve dua et canım.
Özel tüp bebek merkezine gidecem rapor alabilirsem inşallah. ..araştırmaya gitmek istemiyorum
hakkımızda hayırlısı. ..gelecek ay kaynanam gelecek 10 günlüğüne beraber baskı yaparız inşallah eşime. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM ...HAYIRLI EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET AMIN...
EZGİ BIZ IM BIR DR TÜP BEBEK YAPTIRDI 1 AYDIR RAPORLU EVDE YATIYOR. ..DİKKAT ET KENDİNE YORMA SAKIN..OLACAK INŞALLAH OLACAK YEGENIMIZ ALLAHIN IZNIYLE ANNESI:)
Emelll nirdesin? Kan verdim ama yarın alacakmışım sonucu.Sinir oldum aile hekimine de danışmadakine de öfffffff. Gittim o kadar vakitsizlikte araya sıkıştırıp.10.30 yollamışlar kanları.Neyse bizim aile hekiminden kan için istek yapmamız gerekiyormuş ama aile hekimi ortada yok.Geldi ,istek yaptık yarın gelip öğreneceksiniz diyor. Yahu dedim telefonla öğrenemez miyim? Yok öğrenemezsin diyor.Eşim alır dedim yok ,kendin gelip alacaksın diyor.Kan alan arkadaş boş ver dedi çaktırmadan ara şehir dışındayım de öğrenirsin öyle. Nasıl oluyor bu sistem canım. Yarın ebemizi arasam söylemez mi?
Esine hz ömer in bi sözü var cok begenirm onu söyle ; sabretmek boyun egmek degildir mucadele etmektir...Kızlar hepinizin yazdıkları için çok teşekkür
Teşekkür ederim canım anlayışın için.Biliyor musun sizi tanımamış olsaydım daha az dikkatli olur sorar cevabı beklerdim. Ama şimdi öyle olmuyor,sanki her sorduğum soruda sizi üzüyor ya da kırıyor gibi hissediyorum. Tekrar teşekkür ederim canım. O zaman kork benden ve sorularımdan,bunalmaya hazır ol
Esine hz ömer in bi sözü var cok begenirm onu söyle ; sabretmek boyun egmek degildir mucadele etmektir...
Hazirim cnm her zaman beklerim :)
Ya biraz kötü oldum ben yine okulda bi arkadaş korunuyprdu hem de ilaçla evlndiğinden beri bikaç ay önce bıraktı ilacı ve şimdi hamile 2 aylık neredeyse maşallah Allah tamamına ersirsin ama ya bizim kaderimize bakın ya Rabbimden gelen her şey kabulümüz ama çok üzülüyprum çok daralıyorum((( baZen tükenmiş hissediyorum kendimi
Geldim Elannnn kanlar 10 buçuk ta gidiyor anca aksama doğru çıkıyor sağlık ocağı ozaman kapaniyor.ama ben kanka oldugum hastalarla tlf da söylüyorum cikmissa arayip..
ebenle arayı iyi tutmuş olsaydın tlf da soylerdi:)
mecbur yarını bekleyecen bebeğim hayırlısı inşallah hamilesindir. .
Esine hz ömer in bi sözü var cok begenirm onu söyle ; sabretmek boyun egmek degildir mucadele etmektir...
Hazirim cnm her zaman beklerim :)
Bir ayda abartmis bana dr rahim durumun riskli degil yatma kan dolasimi lazim dedi..hos su an da ogle arasi bende uzandim yatiyorum da😊hayirlisi emel teyzesi tutunur insallh
Kesinlikle mücadele etmektir.Mücadele etmezsem nasıl tevekkül edeceksin ki ?
Hazırsan ilk soruyu soruyorum
Canım , sen nasıl anlamıştın hamile olduğunu? testte mi çıktı,kanda mı? Sen de geç döllenme var mı,benim ilki geç döllenmeydi.Acaba diyorum hamileyim de geç döllenmiştir onun için idrarda çıkmamıştır. Heyecanımı çaktırmamaya çalışıyordum ama had safhada artık çaktırmayacak gibi değil :) Üff yoğunum o yoğunlukta bile aklım hep orda.Nerdeyim ne için ne yapıyorum kiminle ne konuşuyorum hiç farkında değilim :) Herkes de bugün çok dalgınsınız diyor,ne haldeyim bilen yok :) Şu anda makale yazıyorum sanıyorlar
İncir kürünü dünden beri uygulamıyorum belki dedim o geciktirmiştir, hala tık yok.6.gün bugün ensemde küçük bir sivilce dışında hiç belirti yok adete dair. He bir de dayanılmaz bel ağrım sanki ortadan ikiye ayrılacak gibi. Çok abarttım yazıyı ama heyecanımı hoş görün olur mu
Tutunacak inşallah.Minik mercimek olacak sonra nohutBana doktor ilk mercimek kadar deyince bir sinir olmuştum :) Sonra öğrendim herkese diyorlamış Allah büyük canım,derdin dermanı o,ol dedi oldu inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?