Yok cnm seni anliyorm saglik ocagi cok gicik gercekten bilmez miyim o bir gun beklemenin yil gibi oldugunu.iki hafta ust üste kan verdim.idrar testi negatfti.ama ben israrla bisey var dedm.o ara cunku cok sik adet oluyodm dedm ya 15 te bir.bitkisel bi ilac kullanyodm o bayagi iyi gelmsti adetime.baktm yok 15 te bir adet olan ben adet olmuyorm.normal adet dongum 5 gun filan gecikince saglk ocagnda test yaptm beta 3, 5 cikti.dr gec dollenme olabilir.iki gun sonra tekrar edelm dedi.o sefer de 5, 5 filan cikti.dr yetersz dedi haftaya bi daha bakalm dedi.tabi ben kan verip beklmkten helak oldum.bi hafta sonra yine verdm yine birgun bekledm o zaman 632 cikti.dr tamamdr dedi gebesin.folik asit yazdi.yarini beklemek cok zor gerckten.insllh hamilesndr.evet gec dollenme de olabilir.ama herseye hazrlikli ol cnm.vucuduna cok kulak asma tatlm psikolojik belirtler de yasayabilirsn.ben her adetm gecikince tum gebelik belirtlerni tasiyorm cunku :) negatf ciksa da sakin uzulme çalışmalara devem:) hava degisimi de adeti geciktirebilir.yine de yarin burda hamileyiiiimmmmm diye haykirman dilegyle...varsa baska sorun sorabilirsn cmm..
Insallh tatlim.canim sen ozelde yaptirsaydin bhcg 2 saate cikmiyormuydu
Insallh tatlim.canim sen ozelde yaptirsaydin bhcg 2 saate cikmiyormuydu
Evet canım 2 saate çıkıyor da ben 2 dklığına bile kıpırdayamıyorum :) Özeller ters kalıyor bana.Hem sağlık ocağının böyle yapacağını bilsem izin alırdım .Kızım hastalanınca fazla göze batan izinler aldım :) Bu sefer çaktırmadan halledeyim dedim ama sağlık ocağı su koyverdi.
Teşekkür ederim canım.Evet her türlü sonuca hazırladım kendimi.4 gün gecikme olduğunda hamileliğe fazla kaptırmıştım sonrasında üzülmüştüm,şimdi temkinliyim :) İncir geciktirmiştir diyorum bir taraftan.
Tekrar geçmiş olsun diyerek iki soru daha soracağım izninle :) Kaç aylıktı gebeliğin. Bir de Fsh yüüznden gecikmeler başladı dedin ya ilk gecikmelerinin süresini hatırlıyor musun? 6 gün sürdü mü mesela. Hakkını helal et canım .Fazla bir belirtim kalmadı zaten. Ensemde sivilce çıkınca bugün olurum dedim ama olmadım. Ayy inşallah olmam da gebe kalırım. Hepimiz için bir umutta ben olurum
Neyse sabret artik yarin hayirli haberler insallah.okul herseye engel zaten ya eger(hamile kalirsam insallah) seminer donemini raporla gecirecegim uff gereksiz seyler.gerci sizde yoktur belki sen lisedeysen tatlim
canım benmm kendimiz salıvermemiz lazım ..eşi sana destek olsa sen çok iyi olursuunn ALALH ım eşine sana destek olmasnıı nasip etsin..canım benim kide çook karşı idi güzelce konuştuuukk beimki tamma bakarız dedii..dokttoruma gidecem artık küçük yalan söyleyecemm fazla beklemeyinn tüp bebek merkezie gidin dedi diyecem..SONRASII BEN KABULLENDİMM BEKLEMEK İSTEMİYORUUM MİLLET sordukça stres basıyoo kimse bilmez tedavimzi oluruz dediim..sende dene istersen gerçi denemişindir ne bileyim fikir olsun diye yazdıım...ALLAH ım dualarımızı kabul etsiiiiiiiiiiiiin
Bizim ebe tuhaf :) Sen gibi olsaydı büyük ihtimal arayı iyi tutardım. Azcık suratsız bizimki,oturduğu yerden kalkınca yumurtaları soğuyacak sanan cinsten, halbuki soğumuyor ne zaman gitsem hamile3 yıldır tanıyorum,toplamda 3 defa gitmişimdir 3. de de hamileydi Telefonda söylemiyorlarmış bizim aile hekimi de cins .Yoğunum gelemem diyorum yok geleceksin burdan benden alacaksın diyor gıcuk Neyse hayırlısı bakalım,sırf bu yüzden eşime bağırdım günahı sinir doktorun boynuna :) İnşallah canım.Hani sınava girerken heyecandan mide yanmasıyla karışık tuhaf bir hal alırsın ya doktorun yanına girdiğimde öyleydim :) Ee o da test yani inşallah bu sefer yapılan testi kazanırım :)
canım incir kürü 21 gün yapılıyor sonra 7 gün ara veriliyor..sonra adetle tekrar başlıyosun yine 21 gün ve 7 ara..sen ara vermedinmi incir kürüne canım..
bendee adet bekliyorum yarında gelmese kan testine gidicem..
Ben senin eben olurum seve seve :) ben hastalari eğer benim gibi olan varsa hemen sonuc çıkınca arıyorum. ..yazık sevinsin diye:) hastalar beni çok sever ovunmek gibi olmasın da...:)
6 gün bekledik hadi sabır yarın ola Hayrola. .
Ben 2 ay önce gecikmisti kan vermiştim yol boyunca kun fe yekun cekmistim ya varis cekmistimama hala gebe değilim hayırlısı tabiki. .
ama gerçekten bizde hastalara sonucunuzu kendiniz alın diyoruz hep yoksa 3700 hastanın hangi birinin sonucunu tlf soyleyek. ..ama ben çaktırmadan bazen söylüyorum yazık zor durumda olanlara...
ezgim canım 5 gün izin alsaydın keşke..ilk beş gün çok önemli uzanmaman ağır kaldırmaman lazım..senin mesleğin neydi canım..
Ah keşke Emel sen olsaydın :) Belli mi olur belki tayinle oraya geliriz
kızlar merhaba ..ezgiii dikkat ett kendiinee kızz..hanımlarr ben de beyaz kireç gibi akıntı oluyordu doktora gtmiştimm fitil vermiştii gene oluyor diye gittim mıuayene etmedii bu kez de GYNO LOMEXIN diye fitil verdii bunu kullanan ya da bileniniz duyanınız var mıı..
canım merhaba şimdi hastada beyaz akıntı olunca candida dediğimiz mantar akla geliyor...bu fitil mantar için..daha da ilerlemesin diye..
iç çamaşırını ütüle giy bol su iç,kaşıntı ve koku varsa kremde yazdırabilirsin kaşıntı için..geçmiş olsun..
Kizlar nasilsiniz bakalim
İyiyim canım. Sen nasılsın? Telden girebilirmiyim denemesi yapıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?