fsh yüksek olanlar

Teşekkür ederim canım.Evet her türlü sonuca hazırladım kendimi.4 gün gecikme olduğunda hamileliğe fazla kaptırmıştım sonrasında üzülmüştüm,şimdi temkinliyim :) İncir geciktirmiştir diyorum bir taraftan.

Tekrar geçmiş olsun diyerek iki soru daha soracağım izninle :) Kaç aylıktı gebeliğin. Bir de Fsh yüüznden gecikmeler başladı dedin ya ilk gecikmelerinin süresini hatırlıyor musun? 6 gün sürdü mü mesela. Hakkını helal et canım .Fazla bir belirtim kalmadı zaten. Ensemde sivilce çıkınca bugün olurum dedim ama olmadım. Ayy inşallah olmam da gebe kalırım. Hepimiz için bir umutta ben olurum

Insallh tatlim.canim sen ozelde yaptirsaydin bhcg 2 saate cikmiyormuydu

Evet canım 2 saate çıkıyor da ben 2 dklığına bile kıpırdayamıyorum :) Özeller ters kalıyor bana.Hem sağlık ocağının böyle yapacağını bilsem izin alırdım .Kızım hastalanınca fazla göze batan izinler aldım :) Bu sefer çaktırmadan halledeyim dedim ama sağlık ocağı su koyverdi.

Neyse sabret artik yarin hayirli haberler insallah.okul herseye engel zaten ya eger(hamile kalirsam insallah) seminer donemini raporla gecirecegim uff gereksiz seyler.gerci sizde yoktur belki sen lisedeysen tatlim

canım incir kürü 21 gün yapılıyor sonra 7 gün ara veriliyor..sonra adetle tekrar başlıyosun yine 21 gün ve 7 ara..sen ara vermedinmi incir kürüne canım..
bendee adet bekliyorum yarında gelmese kan testine gidicem..

Neyse sabret artik yarin hayirli haberler insallah.okul herseye engel zaten ya eger(hamile kalirsam insallah) seminer donemini raporla gecirecegim uff gereksiz seyler.gerci sizde yoktur belki sen lisedeysen tatlim

Benim karışık azcık :) Şuan üniversitedeyim. Geçici görevle. Evet yarın belli olacak artık :)

Kendinizi saglam tutun bu işler morel işi insan saglam olmalı herşey güzel olacak eşinde haklı olarak üzülmene dayanamıyo morell morell

Ben senin eben olurum seve seve :) ben hastalari eğer benim gibi olan varsa hemen sonuc çıkınca arıyorum. ..yazık sevinsin diye:) hastalar beni çok sever ovunmek gibi olmasın da...:)
6 gün bekledik hadi sabır yarın ola Hayrola. .
Ben 2 ay önce gecikmisti kan vermiştim yol boyunca kun fe yekun cekmistim ya varis cekmistim ama hala gebe değilim hayırlısı tabiki. .
ama gerçekten bizde hastalara sonucunuzu kendiniz alın diyoruz hep yoksa 3700 hastanın hangi birinin sonucunu tlf soyleyek. ..ama ben çaktırmadan bazen söylüyorum yazık zor durumda olanlara...

Biliyorum canım da ben adetimden 2 gün sonra başlamıştım .Bayağı da araştırdım saraçoğlunu da dinledim farketmiyor falan demişti.Ben de adetim başladığında kesmedim devam ettim.Sonra ara verdim 7 gün sonra yine başladım. Normalde 31 mayısta bitiyordu kür. Adetim de 20-21 mayısta başlayacaktı ama gecikti.Sence incir kürü mü kesmiştir.Senin kaç gün gecikti canım.İnşallah hayırlı haberle gelirsin.

Ah keşke Emel sen olsaydın :) Belli mi olur belki tayinle oraya geliriz

ezgim canım 5 gün izin alsaydın keşke..ilk beş gün çok önemli uzanmaman ağır kaldırmaman lazım..senin mesleğin neydi canım..

Ogretmenim canim.rahatim zaten oturdugum yerden anlatiyorum dersimi 15 kisi sinifim arada kalkip dolasiyorum surekli yatamam zaten.dr bi sakinca yok dedi

kızlar merhaba ..ezgiii dikkat ett kendiinee kızz..hanımlarr ben de beyaz kireç gibi akıntı oluyordu doktora gtmiştimm fitil vermiştii gene oluyor diye gittim mıuayene etmedii bu kez de GYNO LOMEXIN diye fitil verdii bunu kullanan ya da bileniniz duyanınız var mıı..

Son düzenleme:
Ah keşke Emel sen olsaydın :) Belli mi olur belki tayinle oraya geliriz

beklerim canım keşke burdaki herkesle aynı şehirde yaşasaydık hepimiz aynı dertten olunca dertleşirdik bol bol..çarşı pazar gezerdik

canım merhaba şimdi hastada beyaz akıntı olunca candida dediğimiz mantar akla geliyor...bu fitil mantar için..daha da ilerlemesin diye..
iç çamaşırını ütüle giy bol su iç,kaşıntı ve koku varsa kremde yazdırabilirsin kaşıntı için..geçmiş olsun..

sağğool emellciiimm..anamm hiçç geöedii bu 3. fitil ..neo penetron gynoflor şimdi dee buu..kaşıntı yook amaa beyaz kireç gibi akıntıı kullanak bakalım geçer inşALALHH.. TAMAM ÜTÜLEYECEm iç çamaşırımı...

Hacet Dua si
"Allâhumme ileyke eş'kû dâ'fe kuvvetiy ve kıllete hiyletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad'âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin baiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadiykın kariybin mellektehu emriy. İn lem tekûn ğadbâne aleyye, felâ ubâliy, ğayre enne âfiyeteke evse'u liy. Eûzü binûri vechikelleziy eşrekat lehuz zulûmatu ve saluha aleyhi emruddünya vel âhıreti en yenzile biy ğadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utbâ hatta terdâ ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike."

Anlamı:

"Allâh'ım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakir hâle düştüğümü görüyorsun. Yâ Erhamer Rahımiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terk etmeyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahıymsin. Allâh'ım, bana karşı gazaplı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem... Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh'ım, gazabına maruz kalmaktan, yahut rızasızlığından, senin bütün zulmeti pırıl pırıl aydınlatan, dünya ve âhiret hâllerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NÛR'u Vechine sığınırım... Allâh'ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…