Kuzum incir kürünü uygula yapamazsam mutlaka incir ye adetle başla 21 gün yap kürü direkt yumurta dostu ben bu ay yapıcam inşallah
onu yapacam da süt ü artırıyor ya incir o yüzen zaten bende yüksek yapamıyoruum incir kürünü......
KZILAR BUGÜN ADETİN 3. GÜNÜ hormon testi yaptırdım
fsh 7.4
e2 39
lh 2.69
tsh 3.35
prl 42.65
bende süt hormnu 2 ay öncesindede yüksekti geçen ay normal çıkmıştıı doktor erken menopoz yookk ilaç vermeyecemm eşin test yaptırsın ona göre dediii.. prl yi sabah aç karnına ölçtürmek gerekiyor diye okumuştum onu dediimm dedii etkisi olurr ona takılmayalım zaten çok yüksek değil ir ilaç kullanmıştın vermeyecem eşinin sonucu ile gel dedii..hayırlısı bakalım...
onu yapacam da süt ü artırıyor ya incir o yüzen zaten bende yüksek yapamıyoruum incir kürünü......
Öyle mi bilmiyordum onu ben sanırım benm süt hormonum normal ben yapıcam o yüzden nasipse inciri de bal tarçın çörek otunu da hayıtı da :) hepicisini ne oluyosa olsun artık
canımcığım prolokotin hormonun yüksek çıkmış diğer hormonlar normal çıkmış..canımcığım süt hormonun yüksek ve bebek sahibi olamamanın tek sebebi bu bence..bunu tedavisini olmadınmı bişey duymuştum ben eşin ilişki esnasında göğüslere müdahale etmemesi gerekmiş hiçbirşekilde ağızla emerek dahil..bu prolokatin hormonunu daha çok yükseltirmiş..araştır istersen canım ya doktoruna sor gerçi hiçbir doktor bunu yasaklayamayaz..prolokotin 20 üstünde değer normal değilmiş..
aynen canım sakın incir kürünü yapma..prolokatin hormonu yüksek olanlara tavsiye edilmiyor incir kürü..
Gunaydin kizlar.zaman yaklasiyor ve ben artik uyuyamiyorum.dua edin bana ne olur😞
Gunaydin kizlar.zaman yaklasiyor ve ben artik uyuyamiyorum.dua edin bana ne olur😞
Allah yardımcınız olsun. benim adetsiz fsh ım 90 adetin 3,günü en az 12 oldu. doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dua edeceksin tıp buraya kadar ddive ben daha 22 yaşnda bekarım. Allahım hepimize şifalar versin inşallah.
Günaydın canım sonuçların çok şükür çok iyi çıkmış maşallah. ..prolaktin dışında. ..benımde bu ay 33 çıkmıştı. ..dostinexkullandım 1.8 e düşmüştü şimdi gene yukselmis. .hayırlısı. ..ama fsh çok sevindim senin için.
Allah yardımcınız olsun. benim adetsiz fsh ım 90 adetin 3,günü en az 12 oldu. doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dua edeceksin tıp buraya kadar ddive ben daha 22 yaşnda bekarım. Allahım hepimize şifalar versin inşallah.
prl yüksek o da geebeliği engelliyormuşş doktor demişti zaten de..emeell sen sabah mı verdin kanı prolaktin için sabah aç olmak gerekmiş bilio musuunn...
sağol canım senin de ALLAH yardımcın olsuunn..doktorun ii du et demiş ben daha hiç bi doktordn dua et diyeni duymadıım.slan pençesini öneririm sana canım......
Canım hatırlamıyorum sabah verdim ama aç miydim tokmuydum hatırlamıyorum. Fsh 7 çıkmıştı en son 67 di hayıt tohumu aslan pençesi birer mucize ama dr tüp bebek olmaz ostrojen yüksek dedi yumurtan yok dedi okadar menopoza yoneldiki prolaktin inin 33 olduğuna bile dikkat etmedi😠
anladım emeell canıım östrojen dediğin e2 miii....ALLAH ı tez vakitte üzünü güldürsüün canıım......
Evet canım e2...amin canım hepimizin inşallah. .kucagimizi boş birakmasin yarabbim😮
amin amiinn bende bugün kaynanm eltim kayınbabam vardı..eltimn 2 tane çocuğu varr..biri 4 yalşında diğeri de 7 aylık maşALALHH KOCAMAN OLMUŞŞ çokk tatlı oluyolaaarr ..ALLAH IM tez vakitte bizLere de versin inşALLAHH.......
Birgün bizde imrenerek bakmaktan vazgeçip kendi cocuklarimizi seveceğiz inşallah canım inan şuanki hayalim hep bu...ya olmazsa korkusu mafediyor insanı. .😢
İNŞALAH ALLAH ım bizlerede nasip eder..canım sakın öle düşüne olu rmuu olmazsa deme kendni mahvedersin olcak diye düşün ALLAH ım nasip edcek diye düşün.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?