Hatun kizlar nasilsiniz
Hatun kizlar nasilsiniz
amin amiinn bende bugün kaynanm eltim kayınbabam vardı..eltimn 2 tane çocuğu varr..biri 4 yalşında diğeri de 7 aylık maşALALHH KOCAMAN OLMUŞŞ çokk tatlı oluyolaaarr ..ALLAH IM tez vakitte bizLere de versin inşALLAHH.......
hanımlaarr nasılsınızz...kızlarrr eşi test yaptıran var mıı benimki çarşamba yaptıracakk inşALLAHH DAAA e bi bilgi edineyim dedimm...özelde fiyat ne kadar dır caa devlette yaparlar mı...
Tatlım ya aynen ben de bugün onlarla birlikteydim eltimim 2 tane biri 7 biri 3 yaşında çok kötü oluyor insan ya Rabbim bize de versin ünşallahhh
Canım biz özelde yaptırdık 180 di sanırım 3-4 ay oldu ama çok şükür normospermi çıktı
Kizlarr n zamndr soyliyim diyorm unutuyorm.belki cogunz biliyordur ama bilmeyen varsa faydam olur belki.kizlar troidlernize baktrdinz mi hic? Bir cok kisi tiroid problemi oldgunun farkinda degil.ama bu problem vucudun dengesini oldukca bozuyor.kisirliga da neden oluyormus.eger sizde halszlik cabuk yorgnluk sac dokulmesiI carpinti ciltte bozukluk varsa tsh degerlernzi olctrun eger biraz yuksek cikarsa bir endokroloji uzmanina gorunun tiroidlernize baktrip tahlil yaptrin.ben gecen sene endokrologa gittm malum insan bi saatten sonra kendinin dr u olmak zorunda kaliyor.o kadar dr a gittm hicbiri tirodlerne baktr dememisti.tesadufen bi makalede tiroidin kisirlik yaptgini okudum da tahlile gittim.sonra bir prof la konstm evet troid hormonlari duzensz olursa kisirlik ta yapar dedi. tsh im sinirn az ustundeydi.hipotroid varmis yani.ayrica yapilan tahlillrrde hasimato tiroidimin oldgu anlasildi.hasimatoda gebelik te cok zorlasrmis.her sabah ac karna ilac kullanyorm.tedavisi basit ama tedavi edilmezse ciddi sorunlara yol acar.bir hormon duzenszlesnce vucudun da dengesi bozuluyor.tiroidler hafife alinmaz kizlar baktrmanzda fayda var..
teşekkürler bilgi için farrahcıımmm...evet benim bilgim var bu konudaaa ..tsh her hormon ölçtürdüğümde ölçüyolarr..sınır en yüksek 4 dü gaibaa..benim bu kez 3.5 çıkmışşş...troid de önemli gerçekten ..ALLAH ım şifa versiiin canıım......
Hatun kizlar nasilsiniz
Ezgi nasılsın canimmm. ..hiç yazmaz oldun cevap merak ettim seni..
Kızlar sabah 9 da geldim işe saat 10 a kadar 1 saatte 3 tane yeni gebe başvurusu aldım
Insanlar ne kadar çabuk gebe kalıyor yaaaa...
Biri tüp bebekti ona sevindim..diğer 2 si birinin 6.gebeliği olacak diğerinin 4.cü gebeliği olacak..
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
Sagol cnm.benm 4 kusur idi.yani cok yuksekk degildi ama yine de gittim.tsh In sulalesine bakiyorlar:) ordan buldum hasimatoyu.ne demisler arayan bulurmus belasini.durduk yere is actim basima:)
hanımlaarr nasılsınızz...kızlarrr eşi test yaptıran var mıı benimki çarşamba yaptıracakk inşALLAHH DAAA e bi bilgi edineyim dedimm...özelde fiyat ne kadar dır caa devlette yaparlar mı...
Canim gunaydin.bu aralar cok gerginim pek yazamiyorum korkuyorum emos cok hemde
Kızlar sabah 9 da geldim işe saat 10 a kadar 1 saatte 3 tane yeni gebe başvurusu aldım
Insanlar ne kadar çabuk gebe kalıyor yaaaa...
Biri tüp bebekti ona sevindim..diğer 2 si birinin 6.gebeliği olacak diğerinin 4.cü gebeliği olacak..
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
canm benım esım yaptırdı özelde 75 mılyon verdık
buarada kızlar nasılsınz var mı bı degısıklık. Ezgıcım nasılsın var mı gelışme?
Hafta sonu ablam dogum yaptı bol bol bebek kokusu cektım ıcıme oyle guzeldı kı
LÜTFEN SAKİN OL TADINI ÇIKAR..LÜTFEN EZGİ...KEŞKE BENDE TÜP BEBEK YAPIP BEKLESEYDİM..ŞUAN ONU BİLE YAPAMIYORUM BEBEGİM
ÜZME KENDİNİ...TUTACAK İNŞALLAH...BAK BUGÜNKİ TÜP BEBEK OLANIN 60 TANE YUMURTASI TOPLANMIŞ 2 Sİ YERLEŞTİRİLMİŞ 1 İ TUTMUŞ SADECE..
İNŞALLAH SENİNDE TUTACAK..ALLAHIM OL DERSE OLUR BU ANIN KEYFİNİ ÇIKAR..ŞİMDİLİK GEBESİN KARNINDA O SENİNLE BİRLİKTE NEFES ALIYOR..
İNŞALLAH EŞİNE GÜZEL HABERİ BOYNUNA SARILIP VERCEKSİN OLMAZSADA DÜNYANIN SONU DEGİL KABULLENMEK ZOR AMA YAPACAK BİŞEYİMİZ
YOK CANIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?