canm benım esım yaptırdı özelde 75 mılyon verdık
buarada kızlar nasılsınz var mı bı degısıklık. ezgıcım nasılsın var mı gelışme?
hafta sonu ablam dogum yaptı bol bol bebek kokusu cektım ıcıme oyle guzeldı kı
Canım hosgeldin aramıza. ..hepimiz seninle aynı dertteyiz. .24 yasinda menopoza girdim bende.3 yıllık evliyim. .yasim 26..fsh 89 u gördü adetliyken. ..😢
Dr lar tüp bebek bıle olmaz diyor suan...okadar acı çekiyorum ki kendimde ebeyim hergun gebe bebek çocuklarla uğraşıyorum canım okadar yanıyor ki...
Biran önce evlenip tüp bebek yapmaya çalış erteleme evlılıgı. ..hayıt tohumu aslan pençesi iç. ..benim hayıt tohumuyla fsh bu ay 7 e düştü. Ama dr yumurtam olmadığı için tüp bebek yapmıyor. .
Bizimde kader imiz buymus ne yapalım aglamaktan başka elimizden birşey gelmiyor😢😢
Olmazsa evlatlık alacağız galiba.BU ARA LAR çocuk esirgemeyle çok sıkı fıkıh. Gönüllü aileyiz şimdilik. ...hayırlısı ALLAHIM BÜYÜK. ..üzme tatlı canını vardır bundada bir hayır. ..
Mrh kızlar..uzun zamandır yazayım dedim ama bugüne kısmetmiş.bebde bir zamanlar buradan çıkmıyordum.size umut olur düşüncesiyle yazmak istedim.biz evlendikten sonra bi süre cocuk istemedik.istedigimizde`de 3 aylık büyük bir kistin oldugunu söyledi dr. buarada adet düzensizligimde vardı.çünkü dogum k.hap.bırakmıştım onu kullandıgım dönemde böyle bi sorun yoktu.kist oldugu için fsh 9 çıkıyodu.dr kistin fsh baskıladıgını söylüyordü.hemen 15 gün sogan kürüne basladım çok şükür büyük bi kanamayla patladıgını söyledi drum.bunun ardından adetimin 2günü tahlilde fsh 15 daha sonrskinda 20 gittikçe yüksldigini gördük.benim menepoza girdigimi yumurtamın olmadıgını 50 yaşındaki bi kadınla eşdeger oldugunu söylediginde dünya başıma yılkıldı.3 dr degiştirdim hep aynı sey.ayrıca kardesimin eside kad.dogumcu oda aynı şeyi söyledi.(bu arada yaş 30.) 3ayy boyunca hayıt suyu içtim.ayrıca hergün bir tatlı kaşıgı polen+arı sütü+bal karısımı aç karnına adetten sonra 5gün hergün bir rezene çayı içtim yumurtlama zamanı bıraktım.(sakinleşmek için) bir büyük lahanayı dörde bölüp her gün bir çeyregini çig yiyordum.ve bunları yaparken spora yazıldım.tatile çıktım.3 ay sonra hamile kaldım.allahıma binlerce defa şükürler olsun.şu an 8 aylık hamileyim allah sag salim inşallah zamanında kucagımada almayı nasip eder. allahtan asla ümit kesilmez.dua edin isteyin.drlara asla inanmayın.kürleri ihmal etmeyin.inşallah sizede nasip eder sevgiler...
Mrh kızlar..uzun zamandır yazayım dedim ama bugüne kısmetmiş.bebde bir zamanlar buradan çıkmıyordum.size umut olur düşüncesiyle yazmak istedim.biz evlendikten sonra bi süre cocuk istemedik.istedigimizde`de 3 aylık büyük bir kistin oldugunu söyledi dr. buarada adet düzensizligimde vardı.çünkü dogum k.hap.bırakmıştım onu kullandıgım dönemde böyle bi sorun yoktu.kist oldugu için fsh 9 çıkıyodu.dr kistin fsh baskıladıgını söylüyordü.hemen 15 gün sogan kürüne basladım çok şükür büyük bi kanamayla patladıgını söyledi drum.bunun ardından adetimin 2günü tahlilde fsh 15 daha sonrskinda 20 gittikçe yüksldigini gördük.benim menepoza girdigimi yumurtamın olmadıgını 50 yaşındaki bi kadınla eşdeger oldugunu söylediginde dünya başıma yılkıldı.3 dr degiştirdim hep aynı sey.ayrıca kardesimin eside kad.dogumcu oda aynı şeyi söyledi.(bu arada yaş 30.) 3ayy boyunca hayıt suyu içtim.ayrıca hergün bir tatlı kaşıgı polen+arı sütü+bal karısımı aç karnına adetten sonra 5gün hergün bir rezene çayı içtim yumurtlama zamanı bıraktım.(sakinleşmek için) bir büyük lahanayı dörde bölüp her gün bir çeyregini çig yiyordum.ve bunları yaparken spora yazıldım.tatile çıktım.3 ay sonra hamile kaldım.allahıma binlerce defa şükürler olsun.şu an 8 aylık hamileyim allah sag salim inşallah zamanında kucagımada almayı nasip eder. allahtan asla ümit kesilmez.dua edin isteyin.drlara asla inanmayın.kürleri ihmal etmeyin.inşallah sizede nasip eder sevgiler...
selamlar kızlar bilgi almak istiyorum sizden testlerimi yaptırdım ama dr ye gitmeme var daha sonuçlarımı merak ediorum e2 prolaktin progestoron un normal değerleri kaç olmalı çocuğum olmuyor fsh iyi sanırım yumurta olup olmadığını fsh ile mi anlıyorsunuz diğer hormonlarla mı
inş. Hepimizin bebeği olur çevremde herkes hamile canım yanıyor her hamile haberi aldığımda ağlıyorum.çok istediğimi bilen komşum bile geçen kapıyı çalıp hamileyim sende bir şey yok mu dedi millet nette paylaşıp paylaşıp duruyor resimler yüklüyor hamile resimlerini rabbim bizede nasip etsin sabırlar versin
selamlar kızlar bilgi almak istiyorum sizden testlerimi yaptırdım ama dr ye gitmeme var daha sonuçlarımı merak ediorum e2 prolaktin progestoron un normal değerleri kaç olmalı çocuğum olmuyor fsh iyi sanırım yumurta olup olmadığını fsh ile mi anlıyorsunuz diğer hormonlarla mı
inş. hepimizin bebeği olur çevremde herkes hamile canım yanıyor her hamile haberi aldığımda ağlıyorum.çok istediğimi bilen komşum bile geçen kapıyı çalıp hamileyim sende bir şey yok mu dedi millet nette paylaşıp paylaşıp duruyor resimler yüklüyor hamile resimlerini Rabbim bizede nasip etsin sabırlar versin
bugün heveslendim bende bakıcam bal polen arısütü flnYumurta için arıcılarda hakiki bal ,polen,arı sütü karıstırıp aç karnına bir tatlı kaşıgı ye.stresten uzak durmaya ve kafanda çocuk meselesini çıkartmaya bakın. Sporla,temizlikle,bir faliyet edini kendinize.allah büyük isteyin verir.dua edin.
densiz mi ararsın memlekettee2 üst sınır 80 prl de üst sınır 25 ya da 30 baz alınıyor,,,progesteron hakkında bilgim yook..
yumurta olup olmadığını muayne olmam lazım kan tahlili sonucu bazen yanıltabilişyoorr yani fsh düşükken yumurta olmayıp yüksekken olabiliyor mesela... doktoruna söyle muayene etsin...
canım öle diyene nasip kısmet ALAH ım bilir ne zaman olacağını de ben öle diyorum dengesizin biri bana da dedii daha sende yook mu bişey diye..nasip kısmet bu işleer dedimm sonra doğru hocam dedi sadece..
ALAH ım bağışlasınnn maşALLAHH ÇOK GÜZEL Bİ HABER OLDUU..NORMAL YOLDAN MI HAMİLE KALDINIZ PEKİİ..BENDE hayıtın hapını içmeye başladım ..bal tarçın çörekotu yiyorum bide..
canım hoşgeldin..sonuçlarını yaz yorumlayalım elimizden geldiği kadar..hepimiz aynı dertteyiz çok şükür allahım büyük
birgün bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah..
canım aynne öle mmelekette densiz mi yokk..hayırlııs bakalım bal polen karışımını bulursan bana da dermisin aktardan filan satılır mı acaba...
Tlf dan giriyorum alıntı yapamıyorum.menepozu aklıma öyle yer ettimki hiç bir zaman çocuk sahibi olamıyacagımı.en yakının da böyle söyleyince.sorun benden olunca evlilik hayatımın bitecegini düşünüyordum.hiç beklemedigim bir anda normal yoldan gebe kaldım.incir bana iyi gelmedi.incir kürü kullandıgımda yumuşlarım minik minik bir sürü fakat büyüyen yok.bu nedenle lahana bal polen yedim.ayrıca ceviz zamanıydı eylül ayı.bir sepet diyebilirim yaş ceviz yedim onun etkisi varmı bilmiyorum.hayıt suyunu ful bir üç ay ard arda kullandım ara vermedim sadece adetli iken ara verdim.sogan kürüne adetimin 5 günü 15 gün günlük yapıp içtim .bu kürü 2 defa uyguladım.benim eşim saglıkçı oldugu icin benim şu avantajım vardı.her kür sonrası dr görünüyordum.ama yaptıgım kürleri paylaşmıyordum.
aktarlarda satılıyor cnm ben görmüştüm minicik bir kavanozda hani bebek mamaları oluyor ya markette minik kavanozlarda onun gibi bir kavanoz tahmini 20 25 tl gibi bir şey daha önce sorduğumda alamamıştım bir bakıcam uygun bulursam alıcam
birde büyük marketlerde aksu vital marka satılıyor balların bulunduğu reyonlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?