- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Yasm genc oldugu icin zaten 1 yumurta koycaklarmiss bitanecik yumurtamm olsaydi yeterdii(
Oooo ask olsin bizi de davet eder insan😊😊😊 iyi eglenceler tatlim
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canimcim. Rabbim bebeğini kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Sağlıklı , mutlu mesut, hayirli bir ömrümüz olsun sevdiklerinle inşallah
Yasm genc oldugu icin zaten 1 yumurta koycaklarmiss bitanecik yumurtamm olsaydi yeterdii(
Canimmmm unutmamissin cok tesekkur ederim bitanem guzel dileklerin icin.bu arada adet gecikmeni sorun ettikce daha da geciktiriyorsun haaaa😊
Olur gizem de fena degil😊 canim benim ki duzensizdi zaten ama progn9va kullaninca gununde 9luyodum.sogan kuru yap istersen kist filan geciktirebilir.incir kuru kist yapiyor bu aradaUnutmadım canım. Güzel bir kodlamam vardı. Demiştin ya hamile olursam
En güzel doğum günü hediyem olur diye :) burda yazilan her sey herkes
benim için onemli tatlımsizler benim sirdasimsiniz canimcim
Aslında hiç sorun etmiyorum, rahat böyle sankimsenin gecikmen oluyor muydu Gizem ? Ama sen ilac kullaniyordun prognovayi dimi.
Olur gizem de fena degil😊 canim benim ki duzensizdi zaten ama progn9va kullaninca gununde 9luyodum.sogan kuru yap istersen kist filan geciktirebilir.incir kuru kist yapiyor bu arada
Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun bebeğim. .nice mutlu huzurlu yaşlara bitanem...inşallah en az 3 tane hayirli bebegın olur onlarla yaslanirsin canimmmm👪😆😆☺☺
Seni ve burdaki herkesi çok seviyorum canım benimmm....
Bu ara giremiyorum kardeşim salı günü gidecek...kusura bakmayın olur mu...😚
Ne yaslisi kiz.genceciksn daha :)
canlar yaş konusunda tartışılmaz bir şeklide en yaşlınız benim..yaş 35 oldu bu arada bu kahrolası fsh tanıştım zaman 32 yaşındaydım..size bir abla tavsiyesi olarak geç kalmadan tüp bebek tedavilerine başlamanız..zaman alehimize işliyor mallesef..
canlar yaş konusunda tartışılmaz bir şeklide en yaşlınız benim..yaş 35 oldu bu arada bu kahrolası fsh tanıştım zaman 32 yaşındaydım..size bir abla tavsiyesi olarak geç kalmadan tüp bebek tedavilerine başlamanız..zaman alehimize işliyor mallesef..
Suan hicbisi yapmadan bekliyorum bakalm nerden nasil baslasam karar veremedim esim konusunu da acmiyo tekrarda bi onceki degere gore mi degerlendir diyosun e2 yi ?? Dogum gunun kutlu olsun bu arada :))))
Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun bebeğim. .nice mutlu huzurlu yaşlara bitanem...inşallah en az 3 tane hayirli bebegın olur onlarla yaslanirsin canimmmm👪😆😆☺☺
Seni ve burdaki herkesi çok seviyorum canım benimmm....
Bu ara giremiyorum kardeşim salı günü gidecek...kusura bakmayın olur mu...😚
Macunu sabah aksam büyük bir hevesle yiyorum canimcim. Ne zaman etki göstermişti sende ? Benim ufukta kirmizilar görünmüyor :) adetim olk defa gecikiyor bu kadar uzun olmasi normalmidir bilemedim
Sen söktürücü kullandin mı hiç? Acaba diyorum incir kuru kist mi yaptı da adetim gecikti
Ya da incir prolaktinimi yükseltti . Salı günü soğan kurune başlasam mı deyirem ne dersin ?
Biz de seni seviyoruz tatlımhayalimdeki yegane ebesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?