fsh yüksek olanlar

Canlarim.dostlarim berat kandiliniz mubarek olsun.bu gece dualarimda olacaksiniz insallah.bu geceyi bos gecirmeyelim...dualarinizda beni de eksik etmeyin

Allah razı olsun canım aminnn inşallah😢😢😢

Emosuuum kandilin mubarek olsun.uzme tatli canini bitanem.ne kadar kizsanda esin seni cok seviyor.cocugu olmuyo diye karisini terkeden insanlar var.saril kocaman esine.rabbim ikinizi hic ayirmasin.ve ben inaniyorum rabbim sana hediyeni verecek.sen guclu dur yeter ki.bu gece dua et emi bol bol.dualarimdasin bitanem

Farrahcim kandilimiz mubarek olsun.100 rekatlik namazi k8lmayi dusunuyorum .sizler daima duamdasiniz.dualarini eksik etme tatlim
Cnm niyetini salatu hayr olarak getrceksn her rekatta 1 fatiha 10 ihlas olacak.2 veya 4 rekat olarak kilabilirsn.bugun oglen ve ikindi arasi baslayabilir bir kismini kilabilirsn gerisini aksam namazndan sonra baslayip yarin ikindi namazi vaktine kadar bitirebilirsin(.sabah ve oglen arasi ikindi ve aksam arasi olmaz nafile namaz kilnmaz)ALLAH kabul etsn sen de dualarnda unutma bizi..

Farrahdiba ezgim evli mutlu 44 gulneva yağmur kardelennnnnnnnnn daha sayamadigim tüm kader arkaslarim hersey için çok teşekkür ediyorum. ..zor çok zor günler yaşıyorum ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN INŞALLAH. ..DESTEĞİNIZ ICIN ÇOK SAĞOL UN. ..
HEPINIZI UZDUM KUŞU BAKMAYIN. .tek isteğim tedavimi deneyip keşke dememekti. ..ama olmadı. .kısmet değilmiş. .vardır bundada bir hayır. .ALLAHIM BÜYÜK. .

merhaba arkadaşlar benim bir kızım var 5 yaşında.ilk bebeğim de 4 aylıkken kalbi durdu kürtaj ile alındı
4 aydır bebek düşündüm olmadı doktora gideyim dedim adetim 3. günü gittim rahim yumurtalıklar temiz hormon tahlili istedi.
fsh:6,36
lh:9.24
diğer bütün değerlerim normal doktor bana yumurta tembelliği var dedi bu iki değere göre çok ararştırdım bu değerler normal serophene diye ilaç verdi be kullanmak istemiyorum yan etkisi kist bile yapıyormuş.Yengem ebe ilacı kullanma dedi sende bişey yok dedi...kafam karıştı doktora sinir oldum

lh yı bılemem ama fsh cok ıyı bence. serophone yumurtayı buyutmeye yardımcı bı ılac canm ben 6 kez kullandım cok sukur hc kıst olmadı.

bence doktorun ne dıyorsa yap derım

lh yı bılemem ama fsh cok ıyı bence. serophone yumurtayı buyutmeye yardımcı bı ılac canm ben 6 kez kullandım cok sukur hc kıst olmadı.

bence doktorun ne dıyorsa yap derım

canım kafam karışık işte bugün başlamam lazım ilaca. fsh iyi canım baktım cevabın için teşekkür ederim

Dostlarım kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inşallahhhhh bişey sorucam ya ben adet olmuyorum bugün yumurta çatlatma iğnesinin 22. Günü tık yok göğüslerimde belirti var ama başka bi belirti de yok çıldırıcam olmam lazım tedaviye başlamam için zaman kaybediuorum durmadan diyorum ki acaba artık kesildi mi adetim böyle mi oluyor girdim mi menopoza ben söktürücü şötim kaç gün üstelik yookkkk bi yardımmm edinnnnn napcam ben (

Canm bildiğim kadarıyla eğer lh fsh dan büyükse bu kist olduğunu gösterir bence sen önce soğan kürü yap hazır adetken 10 gün yap seropheni de kullan skkıntı olmaz yumurta büyütmeye destek ilaçyır sadece gebeliği kolaylaştırır tatlım

kandiliniz mübarek olsun hanımlaarr...ALALH ım dualarımızı kabul etsiiiiiin inşALLAH......

Canım bende geçenlerde 3 ay adet olmamistim hayatımda ilk kez öyle oldu...korktum 89 fsh i görünce acaba gerçekten kesildim mi adetten birdaha hiç olmayacak miyim acaba dedim...ama bu ay 10 gün erken oldum..3gün sürdü 2 gündür yoktu bugün 5.gunum gene başladı adetim çok saçma değil mi...yanı ıcını ferah tut maalesef böyle dengesizlikler oluyor bizim gibi fsh yuksek olanlarda. ..bıraz rahat bırak kendini olursun inşallah. ..tedavi içinde mecbur adeti bekleyecen sıkma canını tatlimmm...çok şükür tedavi Şansın var..

kandiliniz mübarek olsun hanımlaarr...ALALH ım dualarımızı kabul etsiiiiiin inşALLAH......

Seninde kandilin mübarek olsun okulum. ..amin inşallah bu seneki tüm doğacak çocuklar yazarmis bugün inşallah hayırlıysa bizimde bebeklerimiz yaziyordur...aminnn

Dert edinmeyin ya yasima gore benimde fsh yuksek doktor erken menopoz dedi ama cok duzenli adet oluyorumm garipp :)))

Canm ben de öyleyim çok olmasa da düEnli her ay adet oldum çok araştırdım ben bizimkisi en kötüsüymüş gizli erken menopoz fark edilmiyor menopoz olduğun zaman kaybettiriyor olmasaydık doktora erken giderdik belki

Kızlar mutluluk naraları atasım geliyor ne hallere düştük adet olduğuma havalara uçuyorummmm Allah izin verirsr yarın inşallahhhhh tüp bebeğe başlicam inşallahhhh kızlarr arkadaşlarımmm dostlarımmm ezgimcime gösterdiğimiz dua performansını aynen bekliyorum lütfen lütfenn eksik etmeyelim şindiden başlayalım yasin de isticem fetih de inşallahh ilerledikçe transfer dönemi tamam bacılarım olur mu

Canimmm cok sevindim hadi hayirlisi insallah ben okurum tatlim sen haber et herzaman okurim.insallah rabbim guldurur yuzunu

Canimmm tedaviye yarin mi basliyorsun biz esimle 2 yasin okuruz.hayirli haberlerle gel insallah

Hayirli cumalar kizlar.nasilsiniz bu aralar karne isleri derken giremedim hepiniz iyisiniz insallah.ben de ayniyim pazartesi nasip olursa keseyi gormeye gidecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…