fsh yüksek olanlar

Seninde kandilin mübarek olsun okulum. ..amin inşallah bu seneki tüm doğacak çocuklar yazarmis bugün inşallah hayırlıysa bizimde bebeklerimiz yaziyordur...aminnn

evet canım ölen doğan dün gece yazılırmışş..bende hep dua ettim ALLAH ım kabul eder inşALALHH......HEPİMİZİ SÖYLEDİİMM....

Hayirli cumalar kizlar.nasilsiniz bu aralar karne isleri derken giremedim hepiniz iyisiniz insallah.ben de ayniyim pazartesi nasip olursa keseyi gormeye gidecegim.

HYIRLI cumalr ezgim çok şükür sen nasılsın ezgiim..hadi keseyi gör de gel canım benim..bu arad atatilin hayırlı uğurlu olsun bugün itibari ile eğitim öğretim sona erdi çok şükür..semineri saymıyorum ona güle oynaya gidyorum ben..öptüm senii...

Evet canm yarın 2. Gün ya gidicem inşallahh değerlerim iyiyse başlicaz tüpeee çok dua istiyorum olsun bir sürrrüüü yumoşumm hem de kaliteli kaliteli
Insallah tatlim olacak olacak.rabbim cuma gunu yuzu hurmetine hepimize nasip etsin

İnşallahhhhh ezgimm inşallahh çok heyecanlıyım ve koruyorum inşallahh her şey yolunda giderrr

Tatlim biraz heyecan iyidir korkma bisey yok ki igne vurulcaksin sanirim 1 hafta filan yumoslarin buyuynce de alacaklar insallah

Kızlar çıktı kan sonucum lütfennnnn yorunlayınnn
Estradiol: 56
Progest: 0,48
Prolactin: 36,72
Fsh: 4,32
Lh: 4,9
Bekliyorummm canlarım hastanede nasıl sizce

Kızlar hayıt bende kist yaptı kisy var birsürü o yüzden başalayamadık tüpe yine bu ay da erteledikkk ((( patlicamm

Kızlar hayıt bende kist yaptı kisy var birsürü o yüzden başalayamadık tüpe yine bu ay da erteledikkk ((( patlicamm

Canimmm yeni gordum sonuclarin cok guzel e2 yuksek degil kist olsa cok yuksek cikmaz miydi
.ultrasonla mi baktilar.canim benim kist varsa baslamiyorlar yumurtalarin gelismesine engel oluyor diye hayit yumurtalari cok buyutup kist yapiyor gercekten de.hayirlisi olsun tatlim 1 ay daha sk disini.sonuclar mukemmel ama

Evet canm ultrasondan baktı ve kist var iki tarafta da hayıt yaptı ben de hiçç olmazdı kist falan mecburen erteledik çok moralim bozuk 1 ay daha önünüzdeki ay ankaraya gidicem hakan yaralı ya inşallah başlanır artık

Baslanir tatlim merak etme hakan yaraliyi biri mi tavsiye etti gurgan klinik daha iyi degil mi hakan yarali biraz tersliyomus hastalari sanki oyle okumustum

Baslanir tatlim merak etme hakan yaraliyi biri mi tavsiye etti gurgan klinik daha iyi degil mi hakan yarali biraz tersliyomus hastalari sanki oyle okumustum
Buradaki doktorum yurtdışına gidicekmiş o önerdi hakan bey semra kahraman kayhan yakın iydir dedi 3üne de gidebilirsin dedi timur bey de olabilir bakalım

Buradaki doktorum yurtdışına gidicekmiş o önerdi hakan bey semra kahraman kayhan yakın iydir dedi 3üne de gidebilirsin dedi timur bey de olabilir bakalım
Canim hakan yarali profesor yanilmiyorsam ama hakkinda da cok olumsuz haberler cikmis medyada ...yumurtalik rezervim az olan biri gitmis hatta kovmus onu sosyal medyada biri yorum yapmisti.timur beyi de bir arastir istersen semra hanim iyiymis...onu ben de duydum ama benim bu tutmasaydi timur beye gidecektim.

Cnm degerlern cok guzel.rezervlerinin iyi oldgunu gosterir.kist kadinlarn bas belasi.ama hayitin kist yaptgini duymamistm.uzulme tatlm kendlginden de eriyebilir kistler.ben kizima hamileyken ilk ultrasonda buyuk bi kist var bebegi dusurebilir demisti dr.bi daha ki kontrolde kaybolmstu o buyuk kist.sogan kuru kist icin cok iyi diye biliyorum bi dene istersen.

Ezgim kuzum sen hala buralarda misin :) artk infertilete forumundan gebelk forumunaa transfer olsan iyi olur sen git orda bizi bekle biz de gelicez yanina:) arada bizi sormayi unutma ama.ya yok yok vazgectm ben sensz tadi olmaz buranin :) kandilde hepinize ismen dua ettim iftarda.ozellkle sana ettm bebisn siki tutunsn diye.guzel haberlerni bekliyorm..

Canm geçen ay fsh 15 idi büyük ihtimalle hayıtla düştü ama kist yaptı bence çünkü bende hiç olmazzdı kist işk kez oldu bu ay ona yordum ben de doktorum da içme dedi bitkiler ama soğan kürü yapıcam bu ay inşallah kızlar ya canm çok sıkıldı gerçekten

Ezgimm iyi ki varsın valla Rabbim evladını hayırla sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağına. Timura gideyim o zaman he inşallah bu arada sana bişey sorucam senn serüvenin neydi handi tedavilerden süreçlerden geçtin bi anlator mısın kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…