Seninde kandilin mübarek olsun okulum. ..amin inşallah bu seneki tüm doğacak çocuklar yazarmis bugün inşallah hayırlıysa bizimde bebeklerimiz yaziyordur...aminnn
Hayirli cumalar kizlar.nasilsiniz bu aralar karne isleri derken giremedim hepiniz iyisiniz insallah.ben de ayniyim pazartesi nasip olursa keseyi gormeye gidecegim.
Canimmm tedaviye yarin mi basliyorsun biz esimle 2 yasin okuruz.hayirli haberlerle gel insallah
Insallah tatlim olacak olacak.rabbim cuma gunu yuzu hurmetine hepimize nasip etsinEvet canm yarın 2. Gün ya gidicem inşallahh değerlerim iyiyse başlicaz tüpeee çok dua istiyorum olsun bir sürrrüüü yumoşumm hem de kaliteli kaliteli
Insallah tatlim olacak olacak.rabbim cuma gunu yuzu hurmetine hepimize nasip etsin
İnşallahhhhh ezgimm inşallahh çok heyecanlıyım ve koruyorum inşallahh her şey yolunda giderrr
Tatlim biraz heyecan iyidir korkma bisey yok ki igne vurulcaksin sanirim 1 hafta filan yumoslarin buyuynce de alacaklar insallah
Canlarım hastanedeyim kan verdim inşallah düşmüştür fsh hormonum da başlarız tedaviyeee dua edinnn
Kızlar hayıt bende kist yaptı kisy var birsürü o yüzden başalayamadık tüpe yine bu ay da erteledikkk((( patlicamm
Canimmm yeni gordum sonuclarin cok guzel e2 yuksek degil kist olsa cok yuksek cikmaz miydi
.ultrasonla mi baktilar.canim benim kist varsa baslamiyorlar yumurtalarin gelismesine engel oluyor diye hayit yumurtalari cok buyutup kist yapiyor gercekten de.hayirlisi olsun tatlim 1 ay daha sk disini.sonuclar mukemmel ama
Baslanir tatlim merak etme hakan yaraliyi biri mi tavsiye etti gurgan klinik daha iyi degil mi hakan yarali biraz tersliyomus hastalari sanki oyle okumustumEvet canm ultrasondan baktı ve kist var iki tarafta da hayıt yaptı ben de hiçç olmazdı kist falan mecburen erteledik çok moralim bozuk 1 ay daha önünüzdeki ay ankaraya gidicem hakan yaralı ya inşallah başlanır artık
Buradaki doktorum yurtdışına gidicekmiş o önerdi hakan bey semra kahraman kayhan yakın iydir dedi 3üne de gidebilirsin dedi timur bey de olabilir bakalımBaslanir tatlim merak etme hakan yaraliyi biri mi tavsiye etti gurgan klinik daha iyi degil mi hakan yarali biraz tersliyomus hastalari sanki oyle okumustum
Canim hakan yarali profesor yanilmiyorsam ama hakkinda da cok olumsuz haberler cikmis medyada ...yumurtalik rezervim az olan biri gitmis hatta kovmus onu sosyal medyada biri yorum yapmisti.timur beyi de bir arastir istersen semra hanim iyiymis...onu ben de duydum ama benim bu tutmasaydi timur beye gidecektim.Buradaki doktorum yurtdışına gidicekmiş o önerdi hakan bey semra kahraman kayhan yakın iydir dedi 3üne de gidebilirsin dedi timur bey de olabilir bakalım
Cnm degerlern cok guzel.rezervlerinin iyi oldgunu gosterir.kist kadinlarn bas belasi.ama hayitin kist yaptgini duymamistm.uzulme tatlm kendlginden de eriyebilir kistler.ben kizima hamileyken ilk ultrasonda buyuk bi kist var bebegi dusurebilir demisti dr.bi daha ki kontrolde kaybolmstu o buyuk kist.sogan kuru kist icin cok iyi diye biliyorum bi dene istersen.Kızlar hayıt bende kist yaptı kisy var birsürü o yüzden başalayamadık tüpe yine bu ay da erteledikkk((( patlicamm
Canim hakan yarali profesor yanilmiyorsam ama hakkinda da cok olumsuz haberler cikmis medyada ...yumurtalik rezervim az olan biri gitmis hatta kovmus onu sosyal medyada biri yorum yapmisti.timur beyi de bir arastir istersen semra hanim iyiymis...onu ben de duydum ama benim bu tutmasaydi timur beye gidecektim.
Cnm degerlern cok guzel.rezervlerinin iyi oldgunu gosterir.kist kadinlarn bas belasi.ama hayitin kist yaptgini duymamistm.uzulme tatlm kendlginden de eriyebilir kistler.ben kizima hamileyken ilk ultrasonda buyuk bi kist var bebegi dusurebilir demisti dr.bi daha ki kontrolde kaybolmstu o buyuk kist.sogan kuru kist icin cok iyi diye biliyorum bi dene istersen.
Cnm degerlern cok guzel.rezervlerinin iyi oldgunu gosterir.kist kadinlarn bas belasi.ama hayitin kist yaptgini duymamistm.uzulme tatlm kendlginden de eriyebilir kistler.ben kizima hamileyken ilk ultrasonda buyuk bi kist var bebegi dusurebilir demisti dr.bi daha ki kontrolde kaybolmstu o buyuk kist.sogan kuru kist icin cok iyi diye biliyorum bi dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?