fsh yüksek olanlar

Carsamba insallah 10 un ustunde cikar eger oyleyse hamilesindir.bisey sorcam bu dhea ilacini ne zamn basliyoz kullanmaya ya adetli iken mi ben unutmusum dr sormayi yada soyledi ben o an uzgun oldugumdan anlamadim😕

carsamba insallah 10 un ustunde cikar eger oyleyse hamilesindir.bisey sorcam bu dhea ilacini ne zamn basliyoz kullanmaya ya adetli iken mi ben unutmusum dr sormayi yada soyledi ben o an uzgun oldugumdan anlamadim😕

allah büyük ezgi hıcbısey hıssetmıyorum suan.
Dhea da 3 ay kullandım. Galiba 1 kez yemeklerle bırlıkte ıcmıstım. Dr ara sor ıstersen tatlımm. çok zor bulunan bır ılac. ..bır bak bulamazsan burda var gönderırım ben sana. Fıyatı tam emin degılım 60-90arasındaydı galiba.

Saol tatlim burda yokmus ama kayseriden siparis ettile bugun gelecekmis sanirim.niye az bulunuyo ki.ne bilim ya yutmadigim ilac hormon kalmadi.kiz insallh hamissindir ezgi teyzesi ona neler alir neler darisi hepimize

Saol tatlim burda yokmus ama kayseriden siparis ettile bugun gelecekmis sanirim.niye az bulunuyo ki.ne bilim ya yutmadigim ilac hormon kalmadi.kiz insallh hamissindir ezgi teyzesi ona neler alir neler darisi hepimize

Inşallah ezgi inşallah birgün hepimiz gebe kalıp anne oluruz...bıraz önce ben agladım esım dinledi sessizce. ..sen benim neler cektigimi bilmiyorsun okadar canım aciyoki dedim..ıyı yanimdasindedim. ..ne bilim agladım agladım agladım. ..seni çok seviyorum ezgi seni gormesem de tanimasamda iyiki varsın kader arkadasim iyiki varsın

Canim bende seni cok seviyorum dun drdan geldim hemen emel ile yazismaluyim dedim cunku beni en iyi sen anliyorsun.Allahim genc yasimizda bu sikintiyi verdi umarim bi hayir vardir bazen yeri geliyor esin bile anlamiyor cok zor 6 aydir dunyam karanlik inan

Biliyorum tatlimm m her bebek gördüğünde içinin ne kadar acidigini ne kadar iç cektıgını benimde olsa keşke dediğini biliyorum...ALLAHIM BÜYÜK EZGİ BUNDAN VARDIR BIR HAYIR...BIDE SABIRI N EN cogunu VERSINNN INŞALLAH. .EN HAYIRLI EN KISA ZAMANDA ANNE BABA OLMAYI NASIP ETSİN INŞALLAH YARABBIM SANA SIGINIP SANA INANIYORUZ. .DUALAR KABUL ET.

Son düzenleme:

dur bakalm canım belkıde guzel haberller alırsın Allahtan umut kesılmez Rabbım bı yoluna koymustur elbet

Kızlar incir kürünün 11.günündeyim adetim hiç şaşmazdı bugün olması gerekirdi olmadı

Acaba kürden dolayımı olmadı dua edin inşallah hamileyimdir

Kızlar incir kürünün 11.günündeyim adetim hiç şaşmazdı bugün olması gerekirdi olmadı

Acaba kürden dolayımı olmadı dua edin inşallah hamileyimdir

Insallah canim senin de fsh yuksekti dimi.herzaman dualarimizdasiniz

Evet arkadaşım fsh 20
Yarında olmazsam kan testi taptırıcam

İncir kürü geciktirir mi hiç duydun mu böyle bişeyy

İyi olalım diye düzenli olan adetimizide bozmayalım :)))

Evet arkadaşım fsh 20

Evet arkadaşım fsh 20

Canim hic duymadim.incir daha cok kaliteyi arttiriyo diye biliyorum ben de yaptim ama geciktirmedi gerci ben ilacla oluyorum 3 aydir filan adet.sen kullaniomusun ilac

dur bakalm canım belkıde guzel haberller alırsın Allahtan umut kesılmez Rabbım bı yoluna koymustur elbet

Inşallah canimmmmm inşallah. ..dua ediyorum sürekli. ..belki bu mucize banada denk gelir diyee. ...ALLAHIM ANNE OLALIM NE OLURSUN HAYIRLIYSA AMIN:)

Evet arkadaşım fsh 20

Canım insallah HAYIRLIYSA gebesindir. ..ıyı haberlerini bekliyoruz. .bizi merakta birakma.

Benim de sikldi esimde hali saha maca gitti.afiyet olsun emosum yarasin💪

Hımmmm gel oturak:) Sağol tatlimm m. ...kanda gebeligi cuma günü baktı rahım diyorum..hem günüm geçmiş olur.belki boşa ama bir umut işte. ..

Hımmmm gel oturak:) Sağol tatlimm m. ...kanda gebeligi cuma günü baktı rahım diyorum..hem günüm geçmiş olur.belki boşa ama bir umut işte. ..

Bugun bisey okudum bhcg si 3 cikmis sonrs idrar testi yapmis silik cikmis 1 hafta snra yukselmis degeri.emooos hamile kalirsan gitme olur mu yine yaz burda yalniz kalmayim canim😓😔

Bugun bisey okudum bhcg si 3 cikmis sonrs idrar testi yapmis silik cikmis 1 hafta snra yukselmis degeri.emooos hamile kalirsan gitme olur mu yine yaz burda yalniz kalmayim canim😓😔

Yok kız nereye gideyim aşk olsun ama gebe değilim galiba HAYAL GIBI ŞAKA GIBI..BELKİ TUHAFINA GİDECEK AMA :
GEBE OLURSAM MESELA KENDİMİ SUÇLU HISSEDECEM ŞARKI SIZLERE KARŞI. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…