Ezgi sabah ezanına kadar uyumadim. Mide ağrısı yanması kusma ateş bel ve kasık ağrısı. ..çok hastayım ayakta duramiyorum. .
Canim yaaa allah acil sifalar versin.ama ilac alma eger hamile isen zararli olur bi test yaptiriver kiiiiiz bak ueni gebelerde olur bu durumlar yoksa antibiyotik filann al
Ezgi belim feci ağrıyor kasiklarimda adet olacam galiba.Sabaha karşı birsürü ilaç içtim ama zararlı değil. .pazartesi kanda baktı ricam eğer olmazsam canim
Ayyy hadi hayirli haberlerle insallah
Inşallah ezgi. .senin tedavin nasıl gidiyor?
Dr ignelere devam dedi.pztesi tekrar e2 ve progesterona bakilcak.emel sadece yumos olmaylada is bitmiyormus.e2 progesteron rahim kalinligi vs hepsi normal olmali.insallh bu yumosum buyur ya cok korkuyorum
Canım Günaydın. .şimdi geçen ay yumurtlayinca bı dahaki ay ultrasonda görünüyor. .kiste donusmezse küçülüyor yok oluyor zamanla. Sonra gene yumurtluyorsunddiğer ay.
yumurtlama da atesinin çıktığı günden 1 gün önce yumurtlamis oluyorsun..ovulasyon testini bilmiyorum ama.
anladım canım.bu arada anameddekı doktorum antepe gıdıyomus kızlar.
yıne kaldık yarı yolda
dertleşelim neler yaptığımızı paylaşalım arkadaşlar..
Üzülme canım orda doktor çok...:) diğer Dr ilgileniyor senin Dr olmayınca. ..hepsinin çizdiği yol aynı çünkü. ..tedavi olmazsa tüp bebek. ..inşallah doğal yoldan gebe kalırsın. .
haklısın canım bakalm denızhan dan devam edecegım sanrm
Ezgii ne yapıyorsun kader arkadaşım. ..
Canim iyiyim sen napiyosun.temizlik yapiyorum gun boyu ev baya kirlenmis.sen neler yaptin
Eline sağlık canım. .dün ateşim vardı çok. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. .
Canim sen baya usutmussun o zaman ya.bulanti kusma devam ediyor mu
Yok canım cuma gecesi sabaha karşı uyumadim kustum midem çok yandı. .ateşim düşmedi hiç ama bugün daha iyiyim biraz daha canimm.bidahada kusma dim. Yemek yemiyor 2 gündür simit yedim hep :)
Cok gecmis olsun ya.yarin da bi test yaptir
Eşim diyoki gene çok umutlandi bu kız yaaa diyorr:)
Adet olursa gene bunalıma girecek diyor. .girerim de çok uzatmam araştırmaya gidecem ya dedim. :)
Bu 2 gün geçmedi ezgi..büyük ihtimalle negatif ama bir umut ya meryem süresinin hurmetine. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM MM HAYIRLISI ile NE OLURSUN HEPIMIZ GEBE KALIP EVLATLARIMIZI KUCAGIMIZA ALIP KOKUSUNU ICIMIZE CEKELIM. ..BU DUYGUDAN MAHRUM BIRAKMA NE OLURSUNNN. ..
Cooook icten bi amiiiiiin dedim canim.insallah hepimiz tum isteyenler.umutlancaz tabi.dunku doktora sordum yumosum iyi olursa olurmu bu is dedim.bu soruyu 40 yasindaki sorsa yok derdim sma yasiniz genc olur tabi dedi.ne kadar da menepoz dense de bizim yine sansimiz var canim
Canimsin olur inşallah tatlimm m çok merak ediyorum seni tutar inşallah tüp bebeğin. .HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN HAKKIMİZDA. ..NE ZAMAN YUMURTA TOPLUYORLARMIS TATLIMM. TÜP BEBEGI NE ZAMAN KOYACAKLARMIS TAHMINEN. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?