fsh yüksek olanlar

Ezgi sabah ezanına kadar uyumadim. Mide ağrısı yanması kusma ateş bel ve kasık ağrısı. ..çok hastayım ayakta duramiyorum. .

Canim yaaa allah acil sifalar versin.ama ilac alma eger hamile isen zararli olur bi test yaptiriver kiiiiiz bak ueni gebelerde olur bu durumlar yoksa antibiyotik filann al

Canim yaaa allah acil sifalar versin.ama ilac alma eger hamile isen zararli olur bi test yaptiriver kiiiiiz bak ueni gebelerde olur bu durumlar yoksa antibiyotik filann al

Ezgi belim feci ağrıyor kasiklarimda adet olacam galiba.Sabaha karşı birsürü ilaç içtim ama zararlı değil. .pazartesi kanda baktı ricam eğer olmazsam canim

Ezgi belim feci ağrıyor kasiklarimda adet olacam galiba.Sabaha karşı birsürü ilaç içtim ama zararlı değil. .pazartesi kanda baktı ricam eğer olmazsam canim

Ayyy hadi hayirli haberlerle insallah

Inşallah ezgi. .senin tedavin nasıl gidiyor?

Dr ignelere devam dedi.pztesi tekrar e2 ve progesterona bakilcak.emel sadece yumos olmaylada is bitmiyormus.e2 progesteron rahim kalinligi vs hepsi normal olmali.insallh bu yumosum buyur ya cok korkuyorum

Dr ignelere devam dedi.pztesi tekrar e2 ve progesterona bakilcak.emel sadece yumos olmaylada is bitmiyormus.e2 progesteron rahim kalinligi vs hepsi normal olmali.insallh bu yumosum buyur ya cok korkuyorum

Tatlımm ALLAH BÜYÜK. .INŞALLAH normal çıkar hersey yolunda gider canım benim..ümitsizliğe kapilma bu ay olmazsa gelecek ay olur..çok şükür Dr iyi tedavini sahipleniyor. .

anladım canım.bu arada anameddekı doktorum antepe gıdıyomus kızlar.

yıne kaldık yarı yolda

anladım canım.bu arada anameddekı doktorum antepe gıdıyomus kızlar.

yıne kaldık yarı yolda

Üzülme canım orda doktor çok...:) diğer Dr ilgileniyor senin Dr olmayınca. ..hepsinin çizdiği yol aynı çünkü. ..tedavi olmazsa tüp bebek. ..inşallah doğal yoldan gebe kalırsın. .

Üzülme canım orda doktor çok...:) diğer Dr ilgileniyor senin Dr olmayınca. ..hepsinin çizdiği yol aynı çünkü. ..tedavi olmazsa tüp bebek. ..inşallah doğal yoldan gebe kalırsın. .

haklısın canım bakalm denızhan dan devam edecegım sanrm

haklısın canım bakalm denızhan dan devam edecegım sanrm

Canimmm vardır herseyde bir hayır. .bence Denizhan beye geçmen çok daha iyi.okadar iyi şeyler duyuyorum ki onun hakkında. Bizim Dr larda ona gidiyor.tup bebeğini o yapmış ilk denemede tutmuş.simdi 2.sini yaptıracak Dr. Hanımın. ..Kadınların dilinden çok iyi anliyormus herkes öyle diyor. .:) bana kısmet olmadı ona gitmek bır türlü!

Canim sen baya usutmussun o zaman ya.bulanti kusma devam ediyor mu

Yok canım cuma gecesi sabaha karşı uyumadim kustum midem çok yandı. .ateşim düşmedi hiç ama bugün daha iyiyim biraz daha canimm.bidahada kusma dim. Yemek yemiyor 2 gündür simit yedim hep :)

Yok canım cuma gecesi sabaha karşı uyumadim kustum midem çok yandı. .ateşim düşmedi hiç ama bugün daha iyiyim biraz daha canimm.bidahada kusma dim. Yemek yemiyor 2 gündür simit yedim hep :)

Cok gecmis olsun ya.yarin da bi test yaptir

Cok gecmis olsun ya.yarin da bi test yaptir

Eşim diyoki gene çok umutlandi bu kız yaaa diyorr:)
Adet olursa gene bunalıma girecek diyor. .girerim de çok uzatmam araştırmaya gidecem ya dedim. :)
Bu 2 gün geçmedi ezgi..büyük ihtimalle negatif ama bir umut ya meryem süresinin hurmetine. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM MM HAYIRLISI ile NE OLURSUN HEPIMIZ GEBE KALIP EVLATLARIMIZI KUCAGIMIZA ALIP KOKUSUNU ICIMIZE CEKELIM. ..BU DUYGUDAN MAHRUM BIRAKMA NE OLURSUNNN. ..

Cooook icten bi amiiiiiin dedim canim.insallah hepimiz tum isteyenler.umutlancaz tabi.dunku doktora sordum yumosum iyi olursa olurmu bu is dedim.bu soruyu 40 yasindaki sorsa yok derdim sma yasiniz genc olur tabi dedi.ne kadar da menepoz dense de bizim yine sansimiz var canim

Canimsin olur inşallah tatlimm m çok merak ediyorum seni tutar inşallah tüp bebeğin. .HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN HAKKIMİZDA. ..NE ZAMAN YUMURTA TOPLUYORLARMIS TATLIMM. TÜP BEBEGI NE ZAMAN KOYACAKLARMIS TAHMINEN. .

Canimsin olur inşallah tatlimm m çok merak ediyorum seni tutar inşallah tüp bebeğin. .HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN HAKKIMİZDA. ..NE ZAMAN YUMURTA TOPLUYORLARMIS TATLIMM. TÜP BEBEGI NE ZAMAN KOYACAKLARMIS TAHMINEN. .

Canim yarin follikule bakacak cuma gunu 10 mm idi.yarin gidecegim 18 mm olursa catlatma yapacagiz dedi.ondan sonrada yumurta ve spermi alirlar sanirm.tabbi bundan once follikulun buyumesi e2 nin artmasi progesteronun normal olmasi lazimmis mis da miss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…