Canim yarin follikule bakacak cuma gunu 10 mm idi.yarin gidecegim 18 mm olursa catlatma yapacagiz dedi.ondan sonrada yumurta ve spermi alirlar sanirm.tabbi bundan once follikulun buyumesi e2 nin artmasi progesteronun normal olmasi lazimmis mis da miss:)
Olur inşallah canimmmm benimmmm olurrrrr. .ALLAHIM BÜYÜK. ...YARIN YAZ TAMAM MI MERAK EDİYORUM :)
Emel olmadi olmadi.yumurta buyumemis tedavim iptal.kahroldum ben.ya niye yaaaaa
Ezgiiiii lütfen üzülme bu ay olmazsa gelecek ay olur..bak demiştim sana nasıl olsa tedavi Şansın var bebeğim. .ne olur fazla yıpratma kendini...çok zor bir süreç olduğunu biliyorum ama sukret ne olursun n
Tedavin oluyor çok şükür. ..bana o bile yokkkkkk
Istedigin kadar yaz dertlesirizz ama ÇOK içine atma seni okadar iyi anlıyorum ki...
Aglamaktan bittim iyice ya anlamiyorum elimi tuttugum dal kurudu.hergun yeni follikul gelisiyo bu seferde kucuk bi tane olmus.dogeri buyumemis
Ya sadece 1 yumurta istedim yaaaa😭😭😭😂
Hatunlar benim LH: 6,09 progesteron: 0,82 E2; 672,20 bu değerler nasıl herşey normal gidiyor diyorlar ama tüp bebek için normalmidir ?
Fsh kac.doktora gosterdin mi e2 in cok yuksek csnim.gerci dr daha iyi bilir ona sor
aglamaktan bittim iyice ya anlamiyorum elimi tuttugum dal kurudu.hergun yeni follikul gelisiyo bu seferde kucuk bi tane olmus.dogeri buyumemis
ya sadece 1 yumurta istedim yaaaa😭😭😭😂
Aglamaktan bittim iyice ya anlamiyorum elimi tuttugum dal kurudu.hergun yeni follikul gelisiyo bu seferde kucuk bi tane olmus.dogeri buyumemis
Ya sadece 1 yumurta istedim yaaaa😭😭😭😂
Inanmiyorum yaaaaa.bi yerde okudum gec dollenme olursa boyle cikiyomus.kizim hamilesin insalllh yuppppiEZGİİİİ çıldıracam yaaaaa.
Beta hcgmin sonucu çıktı..herzaman 0 çıkardı.
şimdi 3,32 çıkmış...tabi bu negatif demek..ama yükselebilme
ihtimalide çok düşük olarak varmış..çarşamba tekrar kan verecekmişim
nasıl geçer bu2 gün yaaa...
Inanmiyorum yaaaaa.bi yerde okudum gec dollenme olursa boyle cikiyomus.kizim hamilesin insalllh yuppppi
Ezgi yok kız herkes negatif diyor Dr larda.ama nadir olarak yükselen de oluyomus. .kasiklarimda çok agriyorr ezgi adet olacam galiba......
Peki niye sifirlarda cikmsmis.hayirlisi tatlim heycsnlanmsk bile guzel.benim moralim oyle bozuk ki aglamaktan basim catlsdi.biraz bu haberine sevindim
Bilmiyorum tatlım 2 gün sonra tekrarlayip öğreneceğiz inşallah. ..ama okadar ruh gibiyim ki anlatamam ezgi..herkes Adak adiyor gebe olursam...hem çok güzel hem cok aci...
bilmezmiyim 15 gundur tek bi yumurtanin pesinden kostum yine olmadi.bazi seyler bazi insanlar icin ne kadar ulssilmaz annelik duygisu bizim icin.nice kendini bilmez soksga atiyo dogurup ama biz bir yumurta ya bir yumurta ...ne aci ne buyuk bi sinav.allahim yuzumuzu kara cikarmasin cnim.
amin ezgiii aminn..allahım büyük hakkımızda hayırlısı neyse onu verecektir...nasıl insanlarla karşılaşıyorum iş yerinde bir görsen şaşıp kalıyorum...ben hayalini bile kuramazken onlar bebekten kurtulmak için düşüreyim bebeği diyor gebe kadın yaaa..suratının ortasına çarpasım geliyor...
emel sadece cocukla bitmiyor tamam allah bizi boyle siniyor.ama hayirsiz bi evlat dusun yada zihinsel engrlli sakat vs oldugunu dusun.rabbim asil oyle sinamasin bizi.o daha zor.herkes doguruyo ama is onunla biitmiyo canim
Canimmm vardır herseyde bir hayır. .bence Denizhan beye geçmen çok daha iyi.okadar iyi şeyler duyuyorum ki onun hakkında. Bizim Dr larda ona gidiyor.tup bebeğini o yapmış ilk denemede tutmuş.simdi 2.sini yaptıracak Dr. Hanımın. ..Kadınların dilinden çok iyi anliyormus herkes öyle diyor. .:) bana kısmet olmadı ona gitmek bır türlü!
bakalm canım fırsat bulunca gıdecegım . Doktor 3-4 klomen daha kullanalım dedı. Sora asılama.
Sayfaları okuyamadım kızlar havadis var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?