yağmuruumm gözün aydın tatlımm valla çook sevindiim..
ezgiimm kzın mı olacakmıss kesinleşsn hele birr DE...BENDEE ELİFF ismini çook beğeniriimm ..
Of ya hep derim cok bilmek iyi degjl diyesimdi kizlar benim yarin adet olmam lazim.normal adet dongusune gore.ilacla adet oldgum icin sorun yok hatta gecen ay icinde iki defa adet oldum.sorun su dun bi kanamam oldu hiihh tamam adet oldum dedim.ama sonra baktim kalmamis bisey.zaten kan tam degil pembemsi biseydi hatta yogun adet sancisi gordum.dedim ya bilmemek lazim diye kafam bulandi acaba yerlesme kanamasi mi yasadm.kizimda da boyle olmustu.goguslerm cok agiriyo bir de.yapacak sey belli bekle test yap diceksnz ama siznle paylasmk istedm fena karisti kafam (
Elifff cok guzel aynen.nerelerdeyin tatlim bugun girmedin hic
eveett ben de çook beğeniryoruum..canıım beniimm sorma başımaa gelenlerii sabah bir kalktıımm muftak sular içindee ..halıya bir bastıım cıpıt cıpıt suuu..makina su sızdırmışş ..ALLAHH İRDE YENEĞE MİSFİRİM GELECEKTİİ ÖĞLE YEMEĞİNE VE BEN HİİÇ HAZIRLIK YAPMADIM SABAH YAPARIM DİYE ZATEN AİLEERİN YANINA GİTMİŞTİK önceki akşam 10 du geldğimizde...sonra artık mutfağı temzlee babam temizlee.. canım çıktı valaaa..arkadaşlar da sağolsunlar geç geldiler işlerimi bitirdiimm de rahata erdimm..ama mutfakk mahvoldu mutfapğa laminant döşetmişler akılsızlarr yaaa..mutfak ayakta kurusun diye 4 ila 5 gün sermeyecemm..o yüzden bugün çok işim olduuuu..
Kuzum gecmis olsun kotu olmus ya eee ne yaptin ya ne ikram ettin.bana da bugun catkapi geldiler onceku gun sarma yapmistim onu ikram ettim.bu arada mutfakta laminant hic gormemistim fayans olmaz mi genelde.
sağool canım benimm..valla bende hiiç görmemiştiimm fayans olur ama bizim evde laminnat varr ne akla hizmet yptırdılarsa..
ayranlı çora derin dondurucuya yaprak sarıp koymuştum onu pişirdim..kaynananm de kayser mantısı ve köfte vermişti dondurucuna at diyee..onları çıkardım pişirdimm..börelk yaptım birde ağlayan pasta çayın yanında sevis edrim diye..çook şükürr ağırladım ..
çatkapı gelen misafiri hiiç sevmem ben yaa telefon açın bir müsaitmisiniz diyee değil mii amaa..
Ayyy masallah daha ne olsun kilo aldirmissindir misafirlere kiz.sorma ya ben bu aralar misafir agirlayacak modda degilim 1 haftadir gece gunduz bulanti kusma herseye midem kalkiyo.sarmayida buzluktan cikarip yaptim esim canim istedi dedi.ayyy milletin bulantisi bu ayda gecer benimki yeni basladi sonum hayir olur insallah
Yani kutsal bi amac icin cekildigi icin hayiflanmiyorum cok sukur.sen bu adetten sonra mi yaptircaksin asilamayi ayyy yagmura rabbim nasip etti bak asilama ile bence cok istiyorsan sen de oteki ay yaptir asilama senin yumos her ay oluyo cunkuhee çook şükürr geçtii bugüünn..
oyy yavruumm benimm valal hiöç kendini yormaa ezgiimm olduğu kadar ikram edersin..millet de gezmeye yer arıyorr yahuuu..çuuk kaker yiyolardı arkadaşlarım bastırıyo diyolardııı ..hayırlısı ile kucağına alacaksın bebişini oyy ne güzel bir duygudurr..
yağmuruumm gözün aydın tatlımm valla çook sevindiim..
ezgiimm kzın mı olacakmıss kesinleşsn hele birr DE...BENDEE ELİFF ismini çook beğeniriimm ..
Of ya hep derim cok bilmek iyi degjl diyesimdi kizlar benim yarin adet olmam lazim.normal adet dongusune gore.ilacla adet oldgum icin sorun yok hatta gecen ay icinde iki defa adet oldum.sorun su dun bi kanamam oldu hiihh tamam adet oldum dedim.ama sonra baktim kalmamis bisey.zaten kan tam degil pembemsi biseydi hatta yogun adet sancisi gordum.dedim ya bilmemek lazim diye kafam bulandi acaba yerlesme kanamasi mi yasadm.kizimda da boyle olmustu.goguslerm cok agiriyo bir de.yapacak sey belli bekle test yap diceksnz ama siznle paylasmk istedm fena karisti kafam (
Bir kadin atasozu der ki ; kan cikmayan candan umit kesilmezmis :) adet olmadgmz surece umut var demek.bekleyip gorecez..
Gün sayalim farrahcigim beraber haftaya pazartesi mi yaptirsam yoksa 10 gün daha mı beklesem öf ya kafayı yemezsem iyi..😠😠
Emoş yumurtlamanın yaklaşık olarak 12. Günü çıkar kanda ya da 14 ona göre ayarla yaptır bence Allahımmmmmm inşallahhhhhhhhh pozitif olurrrrr hepinizinnn aminnn
Canlarım valla paylaşmal istiyorum ben bebeğime vesilelerden birinin de hacamat olduğunu düşünüyorum ezgide duyunca yaptırmıştım ben de aynı ay ikimizde hamile kaldık bence bi deneyin Rabbimin neyi vesile kıldığı belli mi olur belkimsebep ondadır inşallahhhhh
Canımm 24 temmuzda yumurtladim bugün 12 gün. .negatif görmekten yıkıldım artık. 8 gün daha beklerim sonra yaptirayim bir ümit işte. .demekki ben 10.gun çok erken yaptirmisim ama olsaydı 0 cikmazdi. .offf ben her an bunu düşünmekten yoruldum yagmurcum yaaaa...😔😔🙇🙏
Gün sayalim farrahcigim beraber haftaya pazartesi mi yaptirsam yoksa 10 gün daha mı beklesem öf ya kafayı yemezsem iyi..😠😠
Düşünmemeye çalış kuzum biliyorum çok zor çok iyi anlıyorum seni o kadar çok 0 sonuçlu test aldım ki elime Allahm yardımcın olsun inşllahh mutlu bitsin Ama dinleme kendini Rabbim daha fazla aratmasın inşallahhhhh canm benmmmCanımm 24 temmuzda yumurtladim bugün 12 gün. .negatif görmekten yıkıldım artık. 8 gün daha beklerim sonra yaptirayim bir ümit işte. .demekki ben 10.gun çok erken yaptirmisim ama olsaydı 0 cikmazdi. .offf ben her an bunu düşünmekten yoruldum yagmurcum yaaaa...😔😔🙇🙏
canım 10. gün cok erken ben ovulasyondan 16 gün sonra ögrendim benimde 0,100 cıkmstı ovudan bir gün önce ve bir hafta sonrada negatifti testim hep.bekle canım ve düsünme.insallah bebişin senledir gülüm
Tatlim p tesi yaptr son kez.beklemk zor ama katlancaz artk.kismetimizde varsa olur zaten cok dusunme fistik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?