Düşünmemeye çalış kuzum biliyorum çok zor çok iyi anlıyorum seni o kadar çok 0 sonuçlu test aldım ki elime Allahm yardımcın olsun inşllahh mutlu bitsin Ama dinleme kendini Rabbim daha fazla aratmasın inşallahhhhh canm benmmm
Gün sayalim farrahcigim beraber haftaya pazartesi mi yaptirsam yoksa 10 gün daha mı beklesem öf ya kafayı yemezsem iyi..😠😠
Düşünmemeye çalış kuzum biliyorum çok zor çok iyi anlıyorum seni o kadar çok 0 sonuçlu test aldım ki elime Allahm yardımcın olsun inşllahh mutlu bitsin Ama dinleme kendini Rabbim daha fazla aratmasın inşallahhhhh canm benmmm
moral verdin allah razı olsun canım benim. .bekleyım ozaman haftaya salı günü yaptırayım adet olmazsam..20 gün geçmiş oluyor ozaman ovulasyon dan..inşallah tatlım inşallah annesi onu okadar özlem ve hasretle sabırsızlıkla bekliyor ki😢
sende bebesini sağ sağlim kucagina alirsin inşallah canimmmmm aminn
Canim elanni hatirla kac kere test yapti negatifti ta ki gunlerden sonra cikti sen gec yumurtladin dollenme de gec olur tatlim
Inşallah ezgi hiç umudum yokk ALLAHIMA SIGINDIM EN IYISINI EN HAYIRLISI O BILIR. ..INŞALLAH BU GÜZEL DUYGU YU BIZLERE DE NASIP EDER ALLAHIM. .
Aa evet cnm gecen dusundum yagmur yaptracm demisti de bahsetmedin sonra.ben de sorcaktm.ben de yaptrdm ya cnm iki ay oluyor yaptrdktan sonra hic degerlerme baktrmadm ama iyi seyler oldu bende.akintim oldu hep kurulukta gitti.ilaclardan mi hacamattan mi pek anlamadm ama hacamata ben de cok guveniyorm.sonucta Efendimzin tavsiyesi.insallh bana da vesile olur kuzum.
Farrah tatlim senin beben var bilirsin su ense kalinligi ni soracaktim gecen gittigimizde bebegimin ensesi 1.8 mm di.nasil sence dr 2.5 sinir normal dedi ama kafam takildi yine de sen elifinkini olcturdun mu bi de ben hesapliyorum 11 hafta 3 gunlugum diye gittim dr 12 hafta 3 gunluksun dedi bu ultrason hesaplari surekli degisiyor su an ben 13.haftamin icinde oluyorum demi
Canımm 24 temmuzda yumurtladim bugün 12 gün. .negatif görmekten yıkıldım artık. 8 gün daha beklerim sonra yaptirayim bir ümit işte. .demekki ben 10.gun çok erken yaptirmisim ama olsaydı 0 cikmazdi. .offf ben her an bunu düşünmekten yoruldum yagmurcum yaaaa...😔😔🙇🙏
evet bence de çook kutsal bi şeyy..caım bu ay rahim filmini ektiremedim bu adetten sonra rahim filmi sonra artık aşılama diyecem doktorumaa..hayırlısı bakalım ama doktora çok güvemiyorum detaylı incelemiyor yav ..hanii klome kullandım adet oldum kist mi oldu olmadı mı hiiç bilmiyrum gerçi kist olsa hormon testinde e 2 yüksek çıkardı herhalde..bu ay adette hormon testi için başka bi doktora gidip fikir almak da istiorum ..Yani kutsal bi amac icin cekildigi icin hayiflanmiyorum cok sukur.sen bu adetten sonra mi yaptircaksin asilamayi ayyy yagmura rabbim nasip etti bak asilama ile bence cok istiyorsan sen de oteki ay yaptir asilama senin yumos her ay oluyo cunku
Canlarım valla paylaşmal istiyorum ben bebeğime vesilelerden birinin de hacamat olduğunu düşünüyorum ezgide duyunca yaptırmıştım ben de aynı ay ikimizde hamile kaldık bence bi deneyin Rabbimin neyi vesile kıldığı belli mi olur belkimsebep ondadır inşallahhhhh
Yagmur sen boyle diyince aklima geldi hani diyosunuz ya negatif gormekten yorulmustum diye dusunun ben hic test bile yaptiramiyordum ne zaman heveslencek olsam pat adet oluyordum o gun butun gunum aglamakla geciyordu .
canım kafanı çok takıyorsun yapma lütfen böyle...sna tavsiyem iki gün daha bekle olmasa kan testi yaptır..sen 24 temmuzda baktırdığındamı yumurta çatlamıştı..mesela şöyle hesaplayalım 24 temmuzda yumurtan çatladıysa 24 saat içinde dölenir ve bunun dölendikten sonra bölünme süresi var 5 gün sonra rahime yapışır sonrası bir hafta içinde knada yükselmeye başlar beta hcg..bence iki gün daha bekle kanda baktır..çokta umutlanma canımcığım ya..bak ben nerdeyse 1 seneden beri kistim var gitmeyen..birtane kistim varken yumoşlarım görünüyordu bir yada iki tane şimdi iki aydan beri iki kistim oldu ve 3 aydan beri hiç yumoşum görülmüyor nedense..yani canımcığım kötünün kötüsü var halimize şükredelim..bak ezgi ve yamur hacamt yaptırmıştı şimdi hamişler..ve biesteron var deha mutlaka onu kullan canım yumoşları kaliteli olmasını sağlıyor ben 4 ay kullanmıştım çook iyi geldi ve en az günde iki yumurta doğal arı sütü bal polen propolis kullan eczanelerde var..omega 3 ve Qenzim10 kullan canım..bunlar yumurtalrın kaliteli olmasını sağlıyor..
kızlar ben forumun sessiz takipcilerindenim hergun girip okuyorum ve hepinize dua ediyorum .bende 4.tup bebege basladim ve sadece 16 mmlik bi yumurta toplandi ve doktor cok umitsizdi ancak dollendi ve 8 hucreli bi embryo bugun bana transfer edildi.ilk defa transfer duygusunu yasadim .yasim 27 lutfen bana dua edin emeklerim bosa ckmasin. gulneva ve ebe88 transferde ismen aklma geldiniz ve dua ettm sizlere .dun gece hic uyuyamadm ble düşünmektn nolur dualarinizda banada yer ayırın
Doktor tam bi mucize dedi.
hanımlaarr dün akşam bizim burda nasıl bir yağmur rüzgar fırtınası koptu elektrikler gitti geldii yoldn nasıl bir su geçti televizyonda seyrediyordum hepp gerçek olduu ..ALLAH ım herşeyin hayırlısını versiin şimdi yolda çalışma var su herşeyi toplamış hgetirmiş ir pislik içinde kalmış ...
Canim merhaba takip ettiysen ayni seyleri yasadik.yasim 27 ilk tup denemem.tek yumurtam toplandi.3.gun 8 hucreli transfer edildi
Veee su an 13 haftalik hamileyim.hayatta mucize diye birsey yok rabnim ol desin yeter ki
Sorma adet oldugum icin krize giriyodum adeta o kandan nefret ediyodum niye geliyosun diye kac kere bagirmisimdir.Bn dr hep diyodum ki bi adet olsam onu bekliyodum negatiften sonra çünkü sıkıntılı ya bizim adet olmamız yani hemen olmak ünitlendirmemek de güzelmiş canm :)
Canm takip etmezmiyim nasil sevindim.RAbbim tamamina erdirsin. Banada nasip etsin insallh. Emel bana da dua et nolur
kızlar ben forumun sessiz takipcilerindenim hergun girip okuyorum ve hepinize dua ediyorum .bende 4.tup bebege basladim ve sadece 16 mmlik bi yumurta toplandi ve doktor cok umitsizdi ancak dollendi ve 8 hucreli bi embryo bugun bana transfer edildi.ilk defa transfer duygusunu yasadim .yasim 27 lutfen bana dua edin emeklerim bosa ckmasin. gulneva ve ebe88 transferde ismen aklma geldiniz ve dua ettm sizlere .dun gece hic uyuyamadm ble düşünmektn nolur dualarinizda banada yer ayırın
Doktor tam bi mucize dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?