fsh yüksek olanlar

Yagmur sen boyle diyince aklima geldi hani diyosunuz ya negatif gormekten yorulmustum diye dusunun ben hic test bile yaptiramiyordum ne zaman heveslencek olsam pat adet oluyordum o gun butun gunum aglamakla geciyordu .

Gün sayalim farrahcigim beraber haftaya pazartesi mi yaptirsam yoksa 10 gün daha mı beklesem öf ya kafayı yemezsem iyi..😠😠

Canim elanni hatirla kac kere test yapti negatifti ta ki gunlerden sonra cikti sen gec yumurtladin dollenme de gec olur tatlim

Elimden geleni yapıyorum ALLAHIM BÜYÜK OL DERS E OLUR..HAYIRLISI...HERZAMAN SOYLUYORUM. .ALLAHIM BOYNUMUZU BÜKÜK BIRAKMA YARABBIM 😢 AMINNNN.

amin insallah emelim rabbim yüzünü güldürsün insallah amin allah razı olsun canım benim

Canim elanni hatirla kac kere test yapti negatifti ta ki gunlerden sonra cikti sen gec yumurtladin dollenme de gec olur tatlim

Inşallah ezgi hiç umudum yokk ALLAHIMA SIGINDIM EN IYISINI EN HAYIRLISI O BILIR. ..INŞALLAH BU GÜZEL DUYGU YU BIZLERE DE NASIP EDER ALLAHIM. .

Farrah tatlim senin beben var bilirsin su ense kalinligi ni soracaktim gecen gittigimizde bebegimin ensesi 1.8 mm di.nasil sence dr 2.5 sinir normal dedi ama kafam takildi yine de sen elifinkini olcturdun mu bi de ben hesapliyorum 11 hafta 3 gunlugum diye gittim dr 12 hafta 3 gunluksun dedi bu ultrason hesaplari surekli degisiyor su an ben 13.haftamin icinde oluyorum demi

Tatlim evet olctruyordk down sendromuna isaret olabilecgi icin tedbir amacli .olculeri hatrlamiyorm ama dr normal demisse sorun yok tatlim takma.ultrason hesaplari degisiyor onde gidiyor son adet tarihin baz aliniyor.evet 13.haftanin icindesin.gobisin cikti mi biraz

canım kafanı çok takıyorsun yapma lütfen böyle...sna tavsiyem iki gün daha bekle olmasa kan testi yaptır..sen 24 temmuzda baktırdığındamı yumurta çatlamıştı..mesela şöyle hesaplayalım 24 temmuzda yumurtan çatladıysa 24 saat içinde dölenir ve bunun dölendikten sonra bölünme süresi var 5 gün sonra rahime yapışır sonrası bir hafta içinde knada yükselmeye başlar beta hcg..bence iki gün daha bekle kanda baktır..çokta umutlanma canımcığım ya..bak ben nerdeyse 1 seneden beri kistim var gitmeyen..birtane kistim varken yumoşlarım görünüyordu bir yada iki tane şimdi iki aydan beri iki kistim oldu ve 3 aydan beri hiç yumoşum görülmüyor nedense..yani canımcığım kötünün kötüsü var halimize şükredelim..bak ezgi ve yamur hacamt yaptırmıştı şimdi hamişler..ve biesteron var deha mutlaka onu kullan canım yumoşları kaliteli olmasını sağlıyor ben 4 ay kullanmıştım çook iyi geldi ve en az günde iki yumurta doğal arı sütü bal polen propolis kullan eczanelerde var..omega 3 ve Qenzim10 kullan canım..bunlar yumurtalrın kaliteli olmasını sağlıyor..

Yani kutsal bi amac icin cekildigi icin hayiflanmiyorum cok sukur.sen bu adetten sonra mi yaptircaksin asilamayi ayyy yagmura rabbim nasip etti bak asilama ile bence cok istiyorsan sen de oteki ay yaptir asilama senin yumos her ay oluyo cunku
evet bence de çook kutsal bi şeyy..caım bu ay rahim filmini ektiremedim bu adetten sonra rahim filmi sonra artık aşılama diyecem doktorumaa..hayırlısı bakalım ama doktora çok güvemiyorum detaylı incelemiyor yav ..hanii klome kullandım adet oldum kist mi oldu olmadı mı hiiç bilmiyrum gerçi kist olsa hormon testinde e 2 yüksek çıkardı herhalde..bu ay adette hormon testi için başka bi doktora gidip fikir almak da istiorum ..

bu arada ezgiim bende 18 ağustosa gün aldım hacamat için kız bana biraz anlatsana nasıl bir durumla karşılaşacam..hacamat için geldim deyip kısırlık için de yaptırmak istiyorum mu diyeceemm..

evet canım benim bende eşimle karara vardık randevu aldıım gideceeem bakalım şifa olur inşALALHH..

hanımlaarr dün akşam bizim burda nasıl bir yağmur rüzgar fırtınası koptu elektrikler gitti geldii yoldn nasıl bir su geçti televizyonda seyrediyordum hepp gerçek olduu ..ALLAH ım herşeyin hayırlısını versiin şimdi yolda çalışma var su herşeyi toplamış hgetirmiş rpir pislik içinde kalmış ...

Yagmur sen boyle diyince aklima geldi hani diyosunuz ya negatif gormekten yorulmustum diye dusunun ben hic test bile yaptiramiyordum ne zaman heveslencek olsam pat adet oluyordum o gun butun gunum aglamakla geciyordu .

Bn dr hep diyodum ki bi adet olsam onu bekliyodum negatiften sonra çünkü sıkıntılı ya bizim adet olmamız yani hemen olmak ünitlendirmemek de güzelmiş canm :)

Teşekkür ederim gulneva yazdıkların için. .canım haftaya salı günü yaptirayim ben olmazsa adetim dr giderim söktürücü isterim.inanki negatif gördükçe kafama çok takıyorum. .BIESTERON KULLANIYORUM 1 AYDIN CANIM.HAYIRLISI INŞALLAH HEPIMIZ BIR GÜN ANNELIGI YAŞARIZ YARABBIM SEN BUYUKSUN. .
ÇAKSIR OTU ALACAGIM ADET OLAYIMDA EĞER OLURSAM.TOZ HALINE GETIRIP BALLA KARISTIRACAM IYI DIYOR LAR GULNEVACIMM. .

kızlar ben forumun sessiz takipcilerindenim hergun girip okuyorum ve hepinize dua ediyorum .bende 4.tup bebege basladim ve sadece 16 mmlik bi yumurta toplandi ve doktor cok umitsizdi ancak dollendi ve 8 hucreli bi embryo bugun bana transfer edildi.ilk defa transfer duygusunu yasadim .yasim 27 lutfen bana dua edin emeklerim bosa ckmasin. gulneva ve ebe88 transferde ismen aklma geldiniz ve dua ettm sizlere .dun gece hic uyuyamadm ble düşünmektn nolur dualarinizda banada yer ayırın
Doktor tam bi mucize dedi.

Canim merhaba takip ettiysen ayni seyleri yasadik.yasim 27 ilk tup denemem.tek yumurtam toplandi.3.gun 8 hucreli transfer edildi
Veee su an 13 haftalik hamileyim.hayatta mucize diye birsey yok rabnim ol desin yeter ki

Sizin orada neler olmus oyle bizim birdada yagmur yagdi ama cok iyi oldu sicaktan kavrulmustu.bu arada hacamati genel olarakbsirttan yapiyorlar orda kizlar var kabine geciyosun seni hazirliyorlar dr sirttan yapiyor sen dr a yumurtaliklar icin de istiyorum de ben demistim kist filan mi dedi ben de yumurtaliklarim yumurta uretmiyo calismiyo demistim o da baya yapti kalcaya dogru yapiyo.ben faydasina cok inaniyorum canim.sana da sifa olur insallah

Canim merhaba takip ettiysen ayni seyleri yasadik.yasim 27 ilk tup denemem.tek yumurtam toplandi.3.gun 8 hucreli transfer edildi
Veee su an 13 haftalik hamileyim.hayatta mucize diye birsey yok rabnim ol desin yeter ki

Canm takip etmezmiyim nasil sevindim.RAbbim tamamina erdirsin. Banada nasip etsin insallh. Emel bana da dua et nolur

Bn dr hep diyodum ki bi adet olsam onu bekliyodum negatiften sonra çünkü sıkıntılı ya bizim adet olmamız yani hemen olmak ünitlendirmemek de güzelmiş canm :)
Sorma adet oldugum icin krize giriyodum adeta o kandan nefret ediyodum niye geliyosun diye kac kere bagirmisimdir.

Canm takip etmezmiyim nasil sevindim.RAbbim tamamina erdirsin. Banada nasip etsin insallh. Emel bana da dua et nolur

Ederim kuzum sen de inancli ol yasin genc olmamasi icin bi sebep yok.bu arada ben ezgi.ebe 88 arkadasimizin adi emel

Merhaba sessiz takipci burda cogumuz ayni yastaymisiz ben de 27 yasndaym.tanimadgin yuzunu gormedigin insanlara ettigin duanin yùzù suyu hurmetine ALLAH kucagini bos koymasin transferin pozitifle sonuclanr insallh.bundan sonra biz de senin takipcinz guzel haberlerniì bekliyorz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…