fsh yüksek olanlar

Ederim kuzum sen de inancli ol yasin genc olmamasi icin bi sebep yok.bu arada ben ezgi.ebe 88 arkadasimizin adi emel

Rabbim razı olsun sizlerden insallah.ezgi transfer sonrasi özel bisi yaptinmi.tavsiyr ettgn bisi var mi

Rabbim razı olsun sizlerden insallah.ezgi transfer sonrasi özel bisi yaptinmi.tavsiyr ettgn bisi var mi

Yok tatlim ben ogretmenim gorev yaptigim koyde gunluk 90 km gidiyorum yol da cok kotu ona ragmwn gidip geldim hic yatmadim.maydonoz yeme dediler onu yemedim bi de bol bol ananas yedim .cok bisey yapmana gerek yok onlar hurafe rahim o kadar korunakli ki.yumurtada kromozomal bi bozukluk varsa rahim onu atiyo zaten ama embriyon iyiyse ki seninki guzel bolunmus iyi gibi.onu rahim koruyor

allahım isteyen herkese evlat versin inşallahh. kürü bir deneyim bakalım :)yazarım size faydası olup hamile kalırsam :)

inşallah rabbim isteyen herkese bir evlat versin .kürümü deniyimde sonuçları yazıyım size

Valla bilemedim ki tatlim adet olsa sokulurdu .ilk hamileliginde oldu mu bu tarz bi sey

Bi sefer oldu bitti boyle kesintili degildi.en iyisi gidip test alaym yarin yaparm.bisey cikmaz gerci ama bi umut.hayir adet olsam ona da sevinecem ikinci gun gidip test tahlil yapmam lazim Ankara ya gondericem ya Timur bey ona gore cagrip cagrmayacak o stres te ayri..

Canlarım bugün hcgyi tekrarladım 148 di 2 gün önce bugün 327 tamamdır de mi artık Allahın izniyle hamileyim ya hala inanamıyorum da iyi artmış mı değerim ?? Yardımcı olun dostlarımmm

evet ezgiimm eşimle izledik durdukk ALLAHım hayırlısını ver diye diye..böyle yağmur görmemiştim ben..yolun biri trafiğe kapalı bugün topral millemiş resmen asfalt olmuş kumdan yoooll..canıım çook teşekkür ederiimm tamma bende söyleyim ölee şifa olur inşALALH...

Son düzenleme:
Canlarım bugün hcgyi tekrarladım 148 di 2 gün önce bugün 327 tamamdır de mi artık Allahın izniyle hamileyim ya hala inanamıyorum da iyi artmış mı değerim ?? Yardımcı olun dostlarımmm

Tamam kiz hala bhcg olcturup durma☺ artmis tabi

Hadi bakalim insallah gebesindir timur beye filan gerek kalmaz ya

Canimmm aramıza hoşgeldinnnnnn. ..inşallah tutar tatlım bebegın sana sımsıkı tutunur inşallah. .Bundan sonra dualarimdasin tatlimmmm.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL BEN IM DE ADIMI söylediğin için canım benim...içimden bir histutacak iinşallah diyor☺
inşallah benimde birgün tüp bebek şansım olur..ALLAHIM ONA GEREK GORMEDEN VERIR MUCIZEMI. AMINNN

Kizlar moralim cok bozuk.ikili test sonucum cikti.degerler sinirin altinda fakat bi pappa ve bhcg degerleri var pappa degerim dusuk cikmis .dr kan degerin dusuk cikmis dortlu teste gir bi de ona bakalim dedi canim cok sikkin keske hic yaptirmasaydim agliyorum surekli

Ck tesekkur ederim canim. 4 .tup bebek tedavim ve ilk defa transfer heyecanini yasadm.hersey bos RABBİM ol demeyince hic bisi olmuyir

Ezgi uzme kendini benim ablamda yaptrmsti o testleri ve sonuçları kotu ckmsti o kadr kendini uzduki ama maşallah yegenimm sapasaglam.bizleri fsh kafaya taktırip bebegin olmas dediler bak senin oldu.inanma o degerlere sen Rabbime tevekkul et

Canm ağlama iyice kötü yapma kendini de bebeğini de Rabbim ne demişse o olur doktorlara bakma sen her şeyin bemen olumsuzunu söylüyorlar hiçbişey yoktur bence üzülme dua et canm bnm

Tatlim uzulme sana gebelikte basima gelenleri yazmistm.ultrasona ve dr a gore kizimin kalbi yuzde 90 sorunluydu ama cok sukur kizim gayet saglkli.arkadasmn bebegine down sendromlu dediler tahliller oyle cikti.aldrmadi aglaya aglaya dogurdu.aslan gibi dogdu hicbiseyi yoktu.tamam insan tedrgin oluyor ama en buyuk zarari stres verir size.birakma kendini aglama dua et bol bol...

canımcığım transferin hayırlı olsun duaların içinde Allah razı olsun tek taşına meleğine Rabim kan can versin inş..canımcığım hergün iki dilim ananas ye çiğ kabak çekirdeği ye dut ve kara üzüm ye canım..bol bol badem fındık türü şeyler ye..canım çook sters yapma kafanı dağıt dışarı çık gez dolaş kendini fazla yormadan..yaşında çok müsait inş Allahın izniylede tutncam meleğin sana..

canım sakın üzülme Allahın izniyle meleğin çok sağlıklı bence..sağlıksız bir bebek olsaydı düşerdi biliyorsun değilmi canım..senin meleğin sana sıkı sıkı tutndu annesi sende doktorların dediklerinie kulak tıkıycan inş Allahın izniyle meleğin çoook sağlıklı..canım meleğinide kendinide üzme sen ağlarsan bebeğin herşeyi hissediyor biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…