- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Ederim kuzum sen de inancli ol yasin genc olmamasi icin bi sebep yok.bu arada ben ezgi.ebe 88 arkadasimizin adi emel
Ederim kuzum sen de inancli ol yasin genc olmamasi icin bi sebep yok.bu arada ben ezgi.ebe 88 arkadasimizin adi emel
Merhaba sessiz takipciburda cogumuz ayni yastaymisiz ben de 27 yasndaym.tanimadgin yuzunu gormedigin insanlara ettigin duanin yùzù suyu hurmetine ALLAH kucagini bos koymasin transferin pozitifle sonuclanr insallh.bundan sonra biz de senin takipcinz guzel haberlerniì bekliyorz..
Valla bilemedim ki tatlim adet olsa sokulurdu .ilk hamileliginde oldu mu bu tarz bi seyEzgi sabah bi damla kan geldj tamam adet geldi yine dedim.kan gitti hafif kahverengi lekeye donustu.sinir oldum ya.bu ne
Rabbim razı olsun sizlerden insallah.ezgi transfer sonrasi özel bisi yaptinmi.tavsiyr ettgn bisi var mi
Evet incir kuru cok iyi.faydasini goren cok.ama oncesinde sogan kuru yapsan daha iyi olur.iki yil cok degil takma.degerlerin cok guzel.hele ki fsh altin degerinde.bizim problemimiz fsh yuksekligi 10 uzeri olunca yumurta rezervlernin azligini menopoza yaklastgni gosterir.benim en dusuk degerm 16 bi ara 72 yi de gordum.onun icin sansli guruptasin umitli vakasin uzulme :)
Evet incir kuru cok iyi.faydasini goren cok.ama oncesinde sogan kuru yapsan daha iyi olur.iki yil cok degil takma.degerlerin cok guzel.hele ki fsh altin degerinde.bizim problemimiz fsh yuksekligi 10 uzeri olunca yumurta rezervlernin azligini menopoza yaklastgni gosterir.benim en dusuk degerm 16 bi ara 72 yi de gordum.onun icin sansli guruptasin umitli vakasin uzulme :)
Valla bilemedim ki tatlim adet olsa sokulurdu .ilk hamileliginde oldu mu bu tarz bi sey
Sizin orada neler olmus oyle bizim birdada yagmur yagdi ama cok iyi oldu sicaktan kavrulmustu.bu arada hacamati genel olarakbsirttan yapiyorlar orda kizlar var kabine geciyosun seni hazirliyorlar dr sirttan yapiyor sen dr a yumurtaliklar icin de istiyorum de ben demistim kist filan mi dedi ben de yumurtaliklarim yumurta uretmiyo calismiyo demistim o da baya yapti kalcaya dogru yapiyo.ben faydasina cok inaniyorum canim.sana da sifa olur insallah
Canlarım bugün hcgyi tekrarladım 148 di 2 gün önce bugün 327 tamamdır de mi artık Allahın izniyle hamileyim ya hala inanamıyorum da iyi artmış mı değerim ?? Yardımcı olun dostlarımmm[/QUOTE
MAŞallah yağmuruum bencee güzel artmışş ...
Canlarım bugün hcgyi tekrarladım 148 di 2 gün önce bugün 327 tamamdır de mi artık Allahın izniyle hamileyim ya hala inanamıyorum da iyi artmış mı değerim ?? Yardımcı olun dostlarımmm
Bi sefer oldu bitti boyle kesintili degildi.en iyisi gidip test alaym yarin yaparm.bisey cikmaz gerci ama bi umut.hayir adet olsam ona da sevinecem ikinci gun gidip test tahlil yapmam lazim Ankara ya gondericem ya Timur bey ona gore cagrip cagrmayacak o stres te ayri..
Tamam kiz hala bhcg olcturup durma☺ artmis tabi
kızlar ben forumun sessiz takipcilerindenim hergun girip okuyorum ve hepinize dua ediyorum .bende 4.tup bebege basladim ve sadece 16 mmlik bi yumurta toplandi ve doktor cok umitsizdi ancak dollendi ve 8 hucreli bi embryo bugun bana transfer edildi.ilk defa transfer duygusunu yasadim .yasim 27 lutfen bana dua edin emeklerim bosa ckmasin. gulneva ve ebe88 transferde ismen aklma geldiniz ve dua ettm sizlere .dun gece hic uyuyamadm ble düşünmektn nolur dualarinizda banada yer ayırın
Doktor tam bi mucize dedi.
Canimmm aramıza hoşgeldinnnnnn. ..inşallah tutar tatlım bebegın sana sımsıkı tutunur inşallah. .Bundan sonra dualarimdasin tatlimmmm.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL BEN IM DE ADIMI söylediğin için canım benim...içimden bir histutacak iinşallah diyor☺
inşallah benimde birgün tüp bebek şansım olur..ALLAHIM ONA GEREK GORMEDEN VERIR MUCIZEMI. AMINNN
Kizlar moralim cok bozuk.ikili test sonucum cikti.degerler sinirin altinda fakat bi pappa ve bhcg degerleri var pappa degerim dusuk cikmis .dr kan degerin dusuk cikmis dortlu teste gir bi de ona bakalim dedi canim cok sikkin keske hic yaptirmasaydim agliyorum surekli
Kizlar moralim cok bozuk.ikili test sonucum cikti.degerler sinirin altinda fakat bi pappa ve bhcg degerleri var pappa degerim dusuk cikmis .dr kan degerin dusuk cikmis dortlu teste gir bi de ona bakalim dedi canim cok sikkin keske hic yaptirmasaydim agliyorum surekli
Tatlim uzulme sana gebelikte basima gelenleri yazmistm.ultrasona ve dr a gore kizimin kalbi yuzde 90 sorunluydu ama cok sukur kizim gayet saglkli.arkadasmn bebegine down sendromlu dediler tahliller oyle cikti.aldrmadi aglaya aglaya dogurdu.aslan gibi dogdu hicbiseyi yoktu.tamam insan tedrgin oluyor ama en buyuk zarari stres verir size.birakma kendini aglama dua et bol bol...Kizlar moralim cok bozuk.ikili test sonucum cikti.degerler sinirin altinda fakat bi pappa ve bhcg degerleri var pappa degerim dusuk cikmis .dr kan degerin dusuk cikmis dortlu teste gir bi de ona bakalim dedi canim cok sikkin keske hic yaptirmasaydim agliyorum surekli
kızlar ben forumun sessiz takipcilerindenim hergun girip okuyorum ve hepinize dua ediyorum .bende 4.tup bebege basladim ve sadece 16 mmlik bi yumurta toplandi ve doktor cok umitsizdi ancak dollendi ve 8 hucreli bi embryo bugun bana transfer edildi.ilk defa transfer duygusunu yasadim .yasim 27 lutfen bana dua edin emeklerim bosa ckmasin. gulneva ve ebe88 transferde ismen aklma geldiniz ve dua ettm sizlere .dun gece hic uyuyamadm ble düşünmektn nolur dualarinizda banada yer ayırın
Doktor tam bi mucize dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?