Verecek olan ALLAH...ONDAN ISTERIM BEKLEYELIM. ..OLMAZ SA EVLATSIZ ALLAHIM HEM HAYRA GORULUR HEM ANNE BABA OLALIM...BIR SÜRÜ ÇÖP BULUNAN APARTMAN DA BULUNAN YENI DOĞAN BEBEK VAR Aliriz EZGİ ne yapalım. .....ama şimdilik bu düşünceyi aklınızdan çıkarıyoruz. ...TEDAVİ OLIYORUZ VE GEBE KALIP DOĞUM YAPIP KUCAGIMIZA ALIYOR INŞALLAH. ..AMIN
DUSUNKI BENİM FSH EN SON 52 YE DUSMUSTU. ..TÜP BEBEK BILE YÖK. .BEN NE YAPAYIM EZGİ MM♡♡
Canim buyuk konusmayim ama evlatlik alamam ya kendi kanim canim olmadikca nasil olur yaparim bilmiyorum .ufff evet ya sacma dusunmeyelim.bi yumos bi sperrm ve rsbbimin ol demesi cok zor degil.aslinda fsh dusuk olsada benimki 9 cikti ama bak tup olmadi yumos buyumedi.ama birinin 28 fsh ile tup olmus hamis simdi .
Kader tatlım kader...bekleyelim isteyelim görelim. .bizde belki anne oluruz birgün kimbilir...ALLAHIM BÜYÜK HEP YANIMIZDA....meryem süresini okuyorum inanıyorum hikmetine. ...ıyı geceler tatlım seninle dertleşelim çok güzeldi. ..zaman su gibi gecti teşekkür ederim:) öpüyorum çok. Yarın yazısalim gene..optum
Sabah akşam bir tane içinde on tane var beş günde biter dedi ama iğne dekan demedi sabahın körü ama uyutmuyorum adet olmadım hala hamilemiyim acaba günüm hiç atlamaz dı testte çıkarmı ki 2 gün geçti
Kesin sonuç kanda cikar canım.
Evde test yaptım şimdi hiç uyuyamadım ilk çizgi çok net ikinci silik çıkmış
Negatifte ikinci çizgi hiç görünmüyormu acaba
Canimmmm hemen kanda baktir...
Canim biz de sinifciyiz.senin fsh cok yuksek degildi sanirim demi?
Canimmmm hemen kanda baktir...
Emoooos filtur arkadasimiz hamile darisi bizeeeee.fsh zedelerden biri daha gitti😛
Filtur ne çıktı sonucunnnn merak ettım mm inşallah pozitiftirrr
Kızlar telde öğrendim 1013 dedi sadece ne demek anlamadım
Kızlar telde öğrendim 1013 dedi sadece ne demek anlamadım
Emoooos filtur arkadasimiz hamile darisi bizeeeee.fsh zedelerden biri daha gitti😛
Ezgiiii birgün bizde hamile olurmuyuz kizzzz
Insallah canim baksana arkadasimiz 20 fsh ile kalmis drlara sorsan imkansiz der ama iste takdiri ilahi.ben de pek sans yoktur ama bence sen kalirsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?