fsh yüksek olanlar

Canim buyuk konusmayim ama evlatlik alamam ya kendi kanim canim olmadikca nasil olur yaparim bilmiyorum .ufff evet ya sacma dusunmeyelim.bi yumos bi sperrm ve rsbbimin ol demesi cok zor degil.aslinda fsh dusuk olsada ne oluoki benimki 9 cikti ama bak tup olmadi yumos buyumedi.ama birinin 28 fsh ile tup olmus hamis simdi .

Kader tatlım kader...bekleyelim isteyelim görelim. .bizde belki anne oluruz birgün kimbilir...ALLAHIM BÜYÜK HEP YANIMIZDA....meryem süresini okuyorum inanıyorum hikmetine. ...ıyı geceler tatlım seninle dertleşelim çok güzeldi. ..zaman su gibi gecti teşekkür ederim:) öpüyorum çok. Yarın yazısalim gene..optum

Iyi geceler tatlim gorusz💕💕💕💕💕

Sabah akşam bir tane içinde on tane var beş günde biter dedi ama iğne dekan demedi sabahın körü ama uyutmuyorum adet olmadım hala hamilemiyim acaba günüm hiç atlamaz dı testte çıkarmı ki 2 gün geçti

Kesin sonuç kanda cikar canım.

Emoooos filtur arkadasimiz hamile darisi bizeeeee.fsh zedelerden biri daha gitti😛

Ezgiiiiii sonucu söylemedi daha...gebe mi çıktı. .çok sevindimmmmmm. ..ALLAHIM NEOLURSUN BBIZEDE NASIP ET YARABBIM.M

Evde test yaptım şimdi hiç uyuyamadım ilk çizgi çok net ikinci silik çıkmış

Negatifte ikinci çizgi hiç görünmüyormu acaba

Filtur ne çıktı sonucunnnn merak ettım mm inşallah pozitiftirrr

Ezgiiii birgün bizde hamile olurmuyuz kizzzz

Insallah canim baksana arkadasimiz 20 fsh ile kalmis drlara sorsan imkansiz der ama iste takdiri ilahi.ben de pek sans yoktur ama bence sen kalirsin tatlim

Kızlar Rabbim yeterli istesin 20 fsh Amh 0,6 idi tüp bebek araştırıyordum
Ama %15 dış gebelik olabilirmiş bekleyip görücez Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
En az beş doktora sordum normal yolla zor dediler
Allah istesin yeterki

Insallah canim baksana arkadasimiz 20 fsh ile kalmis drlara sorsan imkansiz der ama iste takdiri ilahi.ben de pek sans yoktur ama bence sen kalirsin tatlim

Ezgi bendede şans yoktur..kalsam şimdiye kadar çoktan kalirdim ama olmadı. .3 yıldır çocuğumuz yok...Bu koca 2 yılda neler çektim bir bilsen..gücüm tükeniyor. ..sinirlerim çok yiprandi ben çok yiprandim. ..inşallah ikimizde gebe kalırız burdaki herkes anne olur inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…