fsh yüksek olanlar

sana katılıyorum dr. önemli. eşinin bu konudaki desteği önemli etraf çevre önemliii offffff .sen şimdi taze evlisin maşallah biraz zaman geçince kayınvaliden dahil bebek sormaya başlıyor stresin aslı kaynağı bu işte ben dr.uma güveniyorum gidebilirsem tabiii...başkent te yada gatada olabilirm belki tedavi.

Gulneva canim yumoslarina cok sevindim hem de 3 tane rabbim arttirsin.demekki sen kisin daha dogurgan oluyosun.benim de tam tersi oluyordu.insallah gebe kalirsin canim

canım madetin düzenliyse bbu süper artı senin için ama fsh çok yükseldiği zaman adet aralığın uzamaya başlıyor..bekliycez canım her ay doktora git adetin 33 günü mutlaka git fırsat yarat gerekirse izin al git yumurta görürüse doktorun başlarsın tedavine zaten eşin sadece opu lazım oluyor yumurta toplama işleminde..canım madi durumun iyise zaman kaybetme lütfenn...ben kendimden örnek vereyim 3 senelik evlityim evliliğimin 3 ayında tanıştım yüksek fsh ilk doktra gitiğimde bana yüzüme yüzde bir şansın var şu durumda tüp bebek yapan yer bile bulamasın yüksek fsh ve fsh 24 çıkmıştı düşün o an dünyam başıma yıkıldı resmen ama ahtım var hamile kalayım gidicem ona bak oldu kimsenin umudunu kırmayın diycem..boşver doktorlrı canım ya bak benim 6 aydan beri yumoşum yoktu hep Allaha tevekül ettim adete 3 ay gelmemişti tamam menopa girdim diye düşünürken Rabim büyük umut doğdu içime yine 3 yumoş benim bulamadığım sayı ve benim şuan 3 yumoşum var büyümeselerde çook üzülmiycem herşeyde vardır bir hayır..mümkünse kendi doktorundan farklı doktora gitme hormon tahlilini yapma adına bile gitme..canım sadece sana tavsiyem madi durumun iyise her ay kontrole o yumoşları yakalıycan..

Canim yazdiklarini okudum.drlar malesef erken menopoz konusunda cok katilar.nete bile girdiginde 25 uzeri fsh anne olamaz yaziyor dr lar da aynisi.ama oyle olsaydi su an ben hamile kalamazdim.tip dunyasi erken menopiz konusunda yetersiz canim malesef nedeni bile bulunamiyor o yuzden drlarin cok da bilgisi yok.fakat yabanci bi kaynakta bir kadinin erkenden yumurtasi bitemez bu normal menopoz olamaz deniliyo.sunu bil sen menopozda degilsin yumurtlarimiz diger bayanlara gore az sadece fakat tum insanlar tek yumurta ve spermden sana tek yumos yeter tatlim uzme canini

Gulneva canim yumoslarina cok sevindim hem de 3 tane rabbim arttirsin.demekki sen kisin daha dogurgan oluyosun.benim de tam tersi oluyordu.insallah gebe kalirsin canim
canım sağolasın aklıma kontrolden çıkınca eşimede dedim arkamda çok büyük dua var diye sizin dualarınız canım Allah razı olsun burdan bütün canlara..kontrolden çıkınca gözyşlarına boğuldum resmen sevinç korku hepsi bir arada Allahım ol derse olucak inş canım şuan cuma okunuyor Rabim cumalar ezanlar hürmetine bizleride kavuştursun sağlıklı bir şekilde meleklerimize tez zamanda aminnnnnnnnnnnnnnn...

Emelim canim tahlillerin ne guzel oyle masallah .insallah yumosunda vardir guzel haberlerini bekliyorum canim

adetin 3 günü kontroler yalnış yazddım canımcığım

yumoşlarına ne kadar sevindim anlatamam, inşallah çatlayacak büyüklüğe erişirler dua edicem.
reglin 12. günü bakıldı 2 taneydiler 16 mm. ama amh çok düşük işte. o zaman vakit kaybetmemek gerekiyor anladığım kadarıyla.
o zaman işimin adı yumoş yakalama bundan sonra değilmi..
finanse etmek zorundayım bir evlat istiyorsam eğer eşimde bende çalışıyoruz belki ailesi de birazcık yardımcı olur onlara söyleyip söylememekte çok kararsızım gerçi ama..farklı dr. a gitmicem artık o devlet hastanesindeki beni bitirdi bugün tam anlamıyla...

çok teşekkür ederim desteğiniz için, Allah sağlıcakla kavuştursun evladınıza inşallah.
sadece eşimle uzağız ayrıyız sadece hafta sonları görüşebiliyoruz işlerimiz dolayısıyla ama zaten tüp bebekte sadece yumurta toplamada eşim yanımda olmalıymış değilmi...bu konularda çok cahilim araştırmaya bile korkuyorum

Herkese merhabalar kızlar. ..
Sabah dr gittik esimide götürdüm rica ederek biliyorsunuz pek yanasmiyor tup bebeğe dogal yoldan olcagina inanıyor. .
dr once sonuclarima baktı bu ay cok uygun dedi..birde alttan bakalim dedi.gecen sydan kalma bir yumurtam varmis.sol taraf 2 tane yumurtan var dedi sevindim.ama gercekten yumurta rezerv in cok az dedi.iceri geçtik esim dr ben.dr dediki bakin dedi bazi hastalar bekleme sansi olbilir ama sizin ki cok net kaybedecek vaktiniz yok problem cok ciddi tek sansiniz tup bebek dedi.ister buzde yaptırın uster araştırma hastanesine gudin sma hemen tup bebeğe başlayın dedi . maalesef zamanla iyilesecek bir hastalk degil aksine geriye gidecek bir hastalık dedi..cok guzel konustu dr cok iyiydi..sansiniz yuzde 30 ama yas 26 oldugu icin denemek zorundasiniz dedi.40 yasinsaki birine gore sizin şansınız daha yuksek dedi..5500tlmis orralama onlarda tup bebek.esim yok diyor borç cok diyor.birton agladım sokakta. .araştırma hastanesine git tamam dedi..ama gonul istiyor ki güleryüzlü pozitif dr lbu yola başlayalım. .ama arastirmada dr lar cok negatif olmayacak diyorlar. .ama carem yok esim krediyle olmaz diyor. Mecbur gelcek ay araştırmaya gidecem baslayacam inşallah tüp bebeğe

Emos canim gozun aydin bak varmis yumurtan.dr da gayet iyi aciklamis.bu ay neden gitmiyosun arastirmaya canim niye gelecek aya erteledin

yumurtanız varmış ya çok sevindim tabiki siz genç vücudunuz genç bencede daha çok şansınız var, dr. gerçekçi olmuş en azından sevindim tatlı bir dille durmunuzu ortaya koymuş.
bugün bende araştırma hastanelerinden birindeydim, benide tüp bebeğe yönlendirdiler, gerçi ben dr ile konuşamadım ama ordaki kadınlar buranın çok iyi olduğunu 3. de tuttuğunu özellerin para tuzağı olduğunu söylüyorlardı, gebe oldukları için sanırım bilemedim kim doğru söylüyor ama sabah ordaki dr.unda bana yaptıklarını yazmıştım zaten.
Allah a sığınıp bir an önce başla eşim gelirse bende başlamak istiyorum hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.

Emos canim gozun aydin bak varmis yumurtan.dr da gayet iyi aciklamis.bu ay neden gitmiyosun arastirmaya canim niye gelecek aya erteledin

Ezgi dr 2 tane yumurtayi az buldu bende dedimki incir kürüyle çoğalıyor dedim onu yapayım ozaman gelecek ay araştırmaya gideyim dedim olur tabiki dedi.ari sutu bal poln propolis hayit tohumu birgun aslan pencesi iceyim incir kuru yapayım ALLAH BÜYÜK BELKI gelecek ay 3 tane olur daha güzel olur kimbilir. ..ama esim diyoki bu ay klomen kullan boşa gitmesin diyo kararsız ım ne dersin ezgi..

Canimmmmm okudum yazdıklarını biraz once inanki 2 yildir okadar tuhaf dr larla karşılaştım ki..halime aciyan beni kovan ebe oldugum halde bidaha bana gelme dogal yoldan olcagina inanıyor musunuz siz deyip kovan dra bile gittim.hatta bı tanesi Kıbrıs'ta Satılık yumurta al dedi inanabiliyormusun ne kadar aci...benim hiç yumurtam olmuyor genelde..fsh 89 larda geziyor berbat birvakayim anlayacağın. .ama bugünkü dr ilk defa insan gibi konuştu benimle sevecen ama kararli ciddi konustu..keske para olsa borc cok olmasa o a gidebilsem ama bunada şükür ben bu hastaligi ogreneli 2 yil oldu eşimi bir türlü ikna edemedim maalesef. .ilk defa ikna oldu araştırma hastanesine. .seni cok iyi anlıyorum inan ki dr un ağzından cikacak iki kelime bizi ne kadar mutlu edecek oysaki...ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMASIN INŞALLAH. .SENDE ARI SÜTÜ BAL PROPOLIS YE FSH YUKSEKSE BIRGUN HAYIT BIRGUN ASLAN PENCESI IC INCIR KURU YAP GELECEK AY ESINLE CIDDI ANLAMDA GIT ARKADASIM ESIN SORUN CIKARMIYORSA TEDAVI OLMAK ISTIYORSA NE MUTLU SANA..SIKMA CANINI HEPIMIZ BURDAYIZ YANINDAYIZ☺

Sizi o kadar iyi anlıyorumki Rabbim yardımcınız olsun, eşim destek olmak isterdi herhalde ama sadece hafta sonları biraradayız işlerimiz dolayısıyla aramızda 2,5 saatli bir yol var :) o yüzden sanırım yumrta toplama işlemine kadar yalnız olucam, tabii eşim sperm testi verirse ve bende onları dr. a gösterip tedavi olabilirsem. bakalım zaman ne gösterecek hiç bilmiyorum
tavsiyelerinize uyucam ve çok çok teşekkür ederim, Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin evladıyla sınamasın...sizlerle konuşabildiğim için o kadar şanslı hissediyorumki kendimi..

kızlar ya bu fsh yüksek olduğu için mi adet gecikiyor? yoksa adet geciktiği için mi fsh yükseliyor? bu ay gene gecikiyo gibi? göğüs ucum da acıyor? acaba diyorum hamilemiyim ama test için erken blyorumk geç yumurtladım gibi.. ramazndan beri bi düzensizlik oldu bende((( 2 seferdir söktürücüyle oluyorum... acaba söktürücü kullanmak daha mı bozuyo dengeyi??? bana da dua edin arkadaşlar ben her namaz arkası hepimize dua ediyorum.... rabbim bu imtihanın mukavatını elbet verecektirr.. ..

bi de günlük yaptığınız şeyler neler? yürüyüş iyi diyolar her gün yürümye çalışıyorum ben.. hayıtın hapı mı çayı mı hazır suyumu hangisi iyi??? aslanpençesi civanperçemi içiyorum.balparmak apitera kullanıyorum her sabah.. omega 3 alıyorum folk asit bi de. mesela yemek konusunda yemediğiniz şeyler var mı???diyet gibi mesela poyrazlı günlerin yazarı yapmış buna benzer şeyler?

AMİNNN CANIMMM BENİMM..YANINDA OLSUNDA UZAKTAN OLSUN BOŞVER HİÇ DEĞİLSE TLF DADA OLSA GÜÇ ALMAK ÇOK GÜZEL OLUR İNAN Kİ..BENİM EŞİM HALA 2 YIL OLDU SPERM VERMEDİ BU KONUDA HEP YALNIZIM..ONA GÖRE BEN OLAYIM YANINDA ÇOCUK OLMASADA OLUR..AMA BEN SABREDE SABREDE ÇATLADIM RESMEN..ÇOK ŞÜKÜR BU AY İKNA OLDU..GELECEK AY UYGUN OLURSA İNŞALLAH İLK DEFA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIZ..
BİZDE SENİ TANIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ CANIM BENİM..GÜLNEVA SEN BEN AYNI ANDA BAŞLAYACAGIZ İNŞALLAH TEDAVİYE GELECEK AY..DESTEK GÜÇ ALALIM BİRBİRİMİZDEN..

GÜLNEVA SONUCUN KAÇ ÇIKTI CANIM MERAK ETTİM..DÜN KAN VERMİŞTİN SANKİ?İNŞALLAH İYİ ÇIKMIŞTIR TATLIMMM..KAFAM ÇOKDOLU UNUTMUŞUM SORMAYI TATLIM KUSURA BAKMA NE OLUR..

MERHABA UMTLYM BENDE 3 AY OLMADIM SÖKTÜRÜCÜ VERDİ DR.SONRA 2,5 GÜN OLDUM.SONRA 10 GÜN TEMİZ OLDUM.KAHVERENGİ AKINTILAR GELDİ 5 GÜN SONRA 2 GÜN ADET OLDUM GENE.ANLAYACAGIN DÜZEN ALT ÜST OLDU..

AMA FSH HEP 89 A KADAR ÇIKTI..FARKLI OLARAK BU AY..
BİRER GÜN ARAYLA HAYIT TOHUMU DİĞER GÜN ASLAN PENÇESİ İÇTİM
ARI SÜTÜ BAL PROPOLİS YEDİM SABAH AKŞAM BİR ÇAY KAŞIĞI
BUNLARIN SONUCUNDA BU AY FSH 12,88 ÇIKTI HAYRET ETTİM..2 TANEDE YUMURTAM ÇIKTI..BU AY İNCİR KÜRÜDE EKLEYECEM BUNLARA GELECEK AY DAHA İYİ SONUÇ ALIRIM İNŞALLAH TÜP BEBEK İÇİN..
YEMEK İÇİNDE DOĞAL BESLENİN DİYORLAR.EV YOGURDU SEBZE GİBİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…