fsh yüksek olanlar

Ebe88 canim bu ay gidemez misin gelecek ay yerine cunku belki gelecek ay yumurtan olusmaz kacirma derim ama zor bir esin varmis ya uzuldum o konuda cidden keske seni daha iyi anlayabilse

Canim benim durumum biraz farkli benim kayinvalidem durumu biliyor cunku biz evliligimizi epey one aldik o yuzden soylemek durumunda kaldik Allah razi olsun cok iyi insanlar haklarini odeyemem onlarin o konuda sorunum olacagini dusunmuyorum ama ben de cevreden cok cekecegim ilerde.Keske cevre baskisi diye bir sey olmasa hayatlarimiz cok daha guzel olurdu.

Kızlar iyi akşamlar
Esimle kavga ettik konuşmuyoruz. .ciddi konusma yaptı benimle..gelecek ayki tüp bebek tutmayacak diyor cok düşük ihtimal diyor.bosuna yapacağız diyor.birinci tutmazsa gelip sürekli suan olduğu gibi ahlayip sızlayip surekli cocuk konusunu acarsan bu evlilik yürümez diyor...birbirimizi cok seviyoruz 6.5 yildir aşığım mutluyum evimizde diyor.ama bu cocuk konusunda cok mutsuz ediyorsun bize yazik ediyorsun dedi.cok kötüyüm
Ozaten tutmayacak diyo ben nasil moralimi yuksek tu tayim 2.ciye hemen olmaz diyo mutsuz ediyorsun bizi cocuk olmasa ne olur ki diyo..

İnşallah ilk tedavinde konacak göbüşüne bebişin, eşinin ikna olmasına çok mutlu oldum, bende hep destek tam destek, bakalım eşim tahlil verebilirse bu hafta bende sonuçları gösteririm inşallah hiç olmazsa izleyeceğimiz bir yol olur,böyle herşey havada kalıyor.

Maşallah onlara o zaman, sana destek olmalarıda çok güzel, eğer tedavi başlarsa bende söylerim herhalde,hele bir yapılacaklar ortaya çıksında bakalım hayırlısı

Rabbim ol derse olur çok üzdü eşinin bu sözleri beni, sen çabalıycanki Rabbim de mükafatlandırsın. Tahlil vermektende çok çekiniyor bence,ama o 1 kere yapacak geri kalan herşeyi kadın çekiyor zaten, hem nereden biliyor yaptınızdamı tutmayacak, sen dene bakalım ısrar et,dile Rabbim den,onun olup olmayacağını bir tek Allah bilir. Eşinin ikna olması için duacıyım tatlım, dualarımdasın, umarım eşinin bu gereksiz inadı kırılır,ama küsmekte çözüm değil galiba bilmiyorum

Ne desem bilmiyorum.Keske esin de senin kadar istekli olabilse..Cocuk mu istemiyor esin yani ilerde yapalim dediginde olmayacaginin farkina mi varamadi acaba anlamadim.Cok uzucu.Yani hazir yumurtan varken asla kacirma derim ama isin maddi yonu ciddi bir sorun , esin destek olsa onu da asarsiniz ama o destek olmuyorsa zor olur.Allah yardimcin olsun canim.

Maşallah onlara o zaman, sana destek olmalarıda çok güzel, eğer tedavi başlarsa bende söylerim herhalde,hele bir yapılacaklar ortaya çıksında bakalım hayırlısı
Yani bilmiyorum belki evliligi öne cekme isi olmasa ben de hic demezdim sebepsiz der gecerdim ama benim soylemem sartti.Bence karakterine bagli canim eger bunun lafini edip seni uzecek ya da suclayacak biriyse soyleme derim ama eger bunun Allahtan gelen bir sey oldugunun bilincinde senin elinde olmadiginin farkinda olan biriyse soyleyebilirsin belki destekleri senin icin iyi bile olur.

Emos daha 1.ciyi yapmadan 2.ciyi mi duaunuyo esin anlamadim hem ne belliymis tutmayacagi.emos bu ay 5.gun bi klomen kullansana canim 2 yumurta bile bizim icin buyuk nimet.emos esin cocuk mu istemiyor acaba...benim ki de 2.ci cocuk istemiyor inanirmisin.bazen diyorum kizim saglikla dogsun gecikmeden insallh 2.ciyi de yaparim diyorum esim yok 1 tane yeter diyor.erkekler cocuk konusunda boyleler sanirim.

Canim hangi sehirdesin istanbulda mi

Tatlim sen tip okuyosun ya uzman olarak kadin dogumcu olsan ya biz de sana gelsek bizi en iyi sen anlarsin:)))

Tatlim sen tip okuyosun ya uzman olarak kadin dogumcu olsan ya biz de sana gelsek bizi en iyi sen anlarsin:)))
Hahaha :) yaa dusunmuyor degilim baya uzmanlastim zaten simdiden forum okuya okuya :) okulda bir kere bi arkadasimin akrabasi tahlil yollamis o da bir hocaya gosterecekti dedim ver ben bakayim hemen teshisi koydum :) once mezun olmayi basarirsam ardindan kadin dogum aklimda var hem hastalarimi anlayabilecegim bir dal hem de ilgimi cekmiyor degil sizin gibi hastalarim da olursa tadindan yenmez:)

canımcığım benimde tahlilerim çıktı sonuçlar
fsh 12
lh 7.3
prolokatin 15.25
tsh 2.2
çok şükür inmiş fsh ama bu iniş geçici bir iniş canımcığım bizat kendim yaşadım senede en az 3 kere düşüş yaşıyoruz fsh... eşin haklı belki birinci tutmaz ikincide tutmaz 3 tutar ama dnemek gerek bunları bilebilmek için denemeden nerden biliyor acaba..canım çook cidi bir konu çocuk konusu biliyorsun neden anne olma hakını elinen alıyorki eşini seven erke çocuk isterr istemeyenin sevgisinden şüphe ederim ben..çok sert oldu ama annelik konusunda çok hasasım..ne demişler sağlıkta hastalıkta neden sahip çıkmıyor sana çocuk konusunda yazık değilmi sanada seni üzüyor şu durmda..dünya işleri canım başka şeye para buluyorsak tedavimiz içinde para bulabiliriz..bak benim eşimden örnek vereyim eşimin bir çocuğu var ama bana hiçbir zaman para yok tekrar tüp bebek yapamayız kesin konuşmaz konuşamaz ben izin vermem zaten eşimde anlayışlıdır sağolsun her konuda..hiçbir insanoğlu anne olma hakını elinden alamaz kocanda dahil istemeyn gider nokta bitti yani..çok sinir oldum şimdi...bizler ne kadar zor günler geçiriyoruz eş destek vermese zaten hiç uraşma canımcığım bu morale tüp olsanda tutmaz..

canım madem tıp okuyorsun aşaığıdaki tahlilerimi deyerlendirebilirmisin fsh biliyorum diğer hormonlar yüksekmi sence..

ebeciğim ikimizinde fsh değerleri aynı çıkmış bu ne tesadüf böyle..canım klomen kullanıcan büyürse çatlamasa kist olabilir..yada gitiğin doktora sor mutlaka madem özele gittin klomen kullanmak istediğini normal şansımı denemek istiyorum dee eşine çok sinir oldum varya bu çocuk ya olucak yada olucak Allahım ikiz versin inş sana gece eşinin hiç uyutmasınlar bebişler inş aminnnnn..rahatı bozulsun beyefendinin..

canım madem tıp okuyorsun aşaığıdaki tahlilerimi deyerlendirebilirmisin fsh biliyorum diğer hormonlar yüksekmi sence..
Tsh iyi canim hamilelik icin 2.5 alti gerekiyor.Sorun gorunmuyor.Prolaktininde de sorun yok 25in alti olmasi gerekiyordu sanirim.Fsh iyi yani bizler icin onu zaten biliyosun LH da genelde fshin yarisi olur yani diyelim saglikli bir bayanda fsh 7 ise lh 3.5 normaldir.Senin fshin da 12 olduguna gore 7.3 normalde yuksek bir deger olsa da fshina gore normal bir deger yani bi anormalligi yok bu fsh icin.

canım çok sağolasın valla bir doktorumuzda oldu burda ne güzel sen hiç gitme buralardan sen bize destek biz sana destek bu bilgilerle inan kadın doğumcu olurum ben..okul ne zaman biticek canım..

canım çok sağolasın valla bir doktorumuzda oldu burda ne güzel sen hiç gitme buralardan sen bize destek biz sana destek bu bilgilerle inan kadın doğumcu olurum ben..okul ne zaman biticek canım..
Ne demek canim ama doktoruna da sor yine mutlaka sen :) Benim isim cook karisik okulumun bitmesine de cook var hazir konusu acilmisken anlatayim.21 yasindayim tip fakultesi 3. siniftayim. Gecen sene adet oncesi lekelenmeden dolayi doktora gittim hic olmamisti daha once ben de pimpirikliyimdir biraz gittim.Fsh yuksek cikti ama adetin 3. gunu degildi doktor da dedi ki sen 3. Gunu olctur bi de dedi.Ben de o ara baya arastirdim fshi tabi cok uzuldum korktum falan.Eylul ayindaydim iste adet oldum 3. Gunu gittim okulda kan verdim fsh 8 cikti oh dedim rahatladim baya konuyu kapattim.Aralik ayina geldik baktim benim lekelenme devam ediyor okulda bir profa gittim hem dedim beni takip eder annemde de erken menopoz oykusu olunca bu konuda hassastik hep biraz ama bu kadari aklimiza gelmezdi tabi.Neyse tekrar doktora gittim fsh 10 cikti tabi ben anladim bunun ne demek oldugunu , okuldaki hocam da hemen amh testi istedi o da 0.5 cikti.Dunya basima yikildi gunlerce ben agladim , annem agladi. Ne yapabiliriz falan yumurta dondurma dusunduk ama okuldaki hocam dedi yumurta dondurma ile dunyaya gelen saglikli bir bebek yok yumurtalar embriyo gibi degil cok kolay bozuluyor cozulurken dedi.Bu arada erkek arkadasim vardi onla da sureci paylasiyordum tabi sagolsun bana cok destek oldu hakkini odeyemem.Dedi ki gel evlenelim basta dedim yok daha neler daha okul var ailelerimiz ne der vs.Sonradan zaman gectikce bu fikir baya yatti kafama ailelerimize anlattik dusunduk tasindik vs en sonunda bu asamaya geldik ekim ayinda evlendik.Sagolsun ailelerimiz cok destek oldu ama yine de aradaki surec cok zordu belirsizlik yedi bitirdi beni.Simdi 3. Sinif oldum iste daha uzzzuun yillar okulum var erkek arkadasimin okulu var o da tip okuyor bir de bu bebek isi var.Her sey cok zor olacak benim icin keske boyle olmasaydi ama yapacak bir sey yok.Cok dusundum ne yapacagim diye ama dedim ki bu okula bir kez girdim 3 yil 5 yil ama illa ki bir gun bitecek ama bebek sahibi olma sansimi kaybedersem bi daha hayat boyu elime gecmeyecek.2-3 sene uzayacak muhtemelen okulum ama bebek icin deger dedim girdim bu yola.Tabi ailemin ozellikle de erkek arkadasim ve annemin destegi olmasa bu ise girisemezdim o ayri.Bakalim Allah sonumi hayir etsin , hala saskinim gecen sene bu zamanlar nelerle ugrasiyordum simdi nelerle diye ama iste hayat bazen istedigimis gibi gitmiyor.Artik sorgulamayi ve surekli aglamayi biraktim , tedavimi olacam bi yandan okuluma da gidiyorum bebek olacak olursa dondururum veya gittigi yere kadar gotururum bu sene.Iyice uzattim oyle iste ya ne olacak ne bitecek diye dusunmuyorum artik bakalim zaman gosterecek :) bu vesileyle kendi ilginc hikayemi de anlatmis oldum :)

Cnm Ankara dasin herhalde.Timur Gurgan i tavsiye ederim.Gurgan clinic.bizim gibi hastalarin doktoru.su an onun kontrolundeym sık sık tahlil yapip yolluyorum bir umut gorurse cagiracak tup bebek icin.saglik bakanliginin onerdigi ilk kadin dogumcu...

Canm yumurtalarinin olmasina cok sevndm. Ama bu ay tup bebek yaptramayacagina uzuldum.aile yada akrabalardan destek alamaz misinz.bu firsati degerlndemk lazimdi.neyse yine de moralini bozma yumoslarina iyi bak.vardir bunda da bir hayir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…