canımcığım yaşın çok küçük ben normal yolla olucağına inanıyorum senin ve yeni evlisin en az 6 ay şans ver kendine bizim yumurta rezervi az olup tüp bebek yapanlar sayfamızda normal yolla gebe kalan çok var fsh yüksek olmasına ramen eşinde sayı problemi yoksa doğal olam şansı yüksek yaşında müsait en azından 6 ay normal deneyin..Hic sorma hele de benim gibi yurtta yatmaya alismis bir kiza iyice zor geliyor.Dersler olmasa yine neyse ama bi yandan ders bi yandan ev isi zor oluyor.Utusu camasiri bulasigi vs annemle konustum kadin tutacaz bir tane.Iki haftaya bir gelsin evi temizlesin diye gunluk bulasik falan yaparim ama ev isi zor tum evi temizlersem gunlerimi aliyor 4 haftaya bir sinava giriyorum goturemem tek basima.Yakin cevreme hastaliktan bahsettim zaten ama herkesin de bilmesine gerek yok yani hepsinin diline laf olmak istemedim.Artik takmiyorum eskisi kadar.Evet dedigin gibi bu da benim sinavim kabullendim ve careler ariyorum.Evlendim en buyuk adimi attim sira tedavide.Bakalim insallah hepimiz icin hayirlisi olur :)
canım birdaki aya fsh yüskelirse yumoşların olmayabilir bu ay başla canımcığın madem destekçilerin var hazırda da 3 yumoş var bu fırsatı kaçırma geç değil daha doktorunu ara klomen başlatsın ben klomen ullanıyorum 3 günü başladım..canım yumoşlar kaç mm bilgi verdimi doktorunYazdıklarınız için Sağolun gulneva farrahdiba FKB 2012 ezgimm diğer tüm cevap yazan arkadaşlar. .
kaynanam görümcem arkadaşım la konuştum bütün gün agladım rahatladım biraz.biz desteğiz diyorlar sen gelecek ay tedaviye başla olumsuz hicbirsey düşünme Relax ol inşallah tutacak diyorlar tut masada canın sagolsun bizyanindayiz diyorlar.insallah gelecek ay aadetim de başlıyorum kızlarr. .tek başıma da olsa iyi olup savasacam belkide kavusacam kimbilir ALLAH BÜYÜK. ..ESIM YAPALIM DIYOR AMA TUTMAMA IHTIMALI YÜKSEK DIYOR AMA OLSUN PES ETMEYECEGIM KAYNANAM BELKİIKIZLERIMIZ OLUR DIYOR CÇOK ŞÜKÜR HERKES DESTEK BANA ESIMIN DEDIKLERINI DINLEMEMEYE CALISACAM KAZANAN BEN OLURUM INŞALLAH KARDESLERIM
sağol cnm inşallah fayda alırız yaptıklarımızdan. arısütü bal polen ne marka kullanıyosun? ya sanki söktürücü alınca düzen daha çok bozuluyor gibi dimi? önceden de sıkıntılı dönemlerde gecikirdi bazen söktürücü kullanırdım ama sonraki ay düzelirdi... sanırım her ay bebek var mı düşüncesinden biz beyin olrak mı geciktiriyoruz diyorum....MERHABA UMTLYM BENDE 3 AY OLMADIM SÖKTÜRÜCÜ VERDİ DR.SONRA 2,5 GÜN OLDUM.SONRA 10 GÜN TEMİZ OLDUM.KAHVERENGİ AKINTILAR GELDİ 5 GÜN SONRA 2 GÜN ADET OLDUM GENE.ANLAYACAGIN DÜZEN ALT ÜST OLDU..
AMA FSH HEP 89 A KADAR ÇIKTI..FARKLI OLARAK BU AY..
BİRER GÜN ARAYLA HAYIT TOHUMU DİĞER GÜN ASLAN PENÇESİ İÇTİM
ARI SÜTÜ BAL PROPOLİS YEDİM SABAH AKŞAM BİR ÇAY KAŞIĞI
BUNLARIN SONUCUNDA BU AY FSH 12,88 ÇIKTI HAYRET ETTİM..2 TANEDE YUMURTAM ÇIKTI..BU AY İNCİR KÜRÜDE EKLEYECEM BUNLARA GELECEK AY DAHA İYİ SONUÇ ALIRIM İNŞALLAH TÜP BEBEK İÇİN..
YEMEK İÇİNDE DOĞAL BESLENİN DİYORLAR.EV YOGURDU SEBZE GİBİ..
gülneva tüpe başladın mı cnm? inş hayırlı sonuç alırsın. senin adet düzensizliğin söktürücü üst üste kullanmakla bi ilgisi varmıydı? memriale gidecektin ne yaptın ?canım birdaki aya fsh yüskelirse yumoşların olmayabilir bu ay başla canımcığın madem destekçilerin var hazırda da 3 yumoş var bu fırsatı kaçırma geç değil daha doktorunu ara klomen başlatsın ben klomen ullanıyorum 3 günü başladım..canım yumoşlar kaç mm bilgi verdimi doktorun
Emosum uzulme insallah guzel olur tedavin.ama sahsi kanaatim sana dr 2 yumurta az demis ama bizde zaten cok yumurta olmuyor ki.benimki tek yumurtaydi.o dr oteki ay senden 10 yumurta mi bekliyo.incir ise yariyo olabilir ama mucize de beklemeyelim.keske o iki yumurtani degerlendirseydin bu ay.hayirlisi artik .ben ce esinin sperm kalitesi iyiyse tutacak insallahYazdıklarınız için Sağolun gulneva farrahdiba FKB 2012 ezgimm diğer tüm cevap yazan arkadaşlar. .
kaynanam görümcem arkadaşım la konuştum bütün gün agladım rahatladım biraz.biz desteğiz diyorlar sen gelecek ay tedaviye başla olumsuz hicbirsey düşünme Relax ol inşallah tutacak diyorlar tut masada canın sagolsun bizyanindayiz diyorlar.insallah gelecek ay aadetim de başlıyorum kızlarr. .tek başıma da olsa iyi olup savasacam belkide kavusacam kimbilir ALLAH BÜYÜK. ..ESIM YAPALIM DIYOR AMA TUTMAMA IHTIMALI YÜKSEK DIYOR AMA OLSUN PES ETMEYECEGIM KAYNANAM BELKİIKIZLERIMIZ OLUR DIYOR CÇOK ŞÜKÜR HERKES DESTEK BANA ESIMIN DEDIKLERINI DINLEMEMEYE CALISACAM KAZANAN BEN OLURUM INŞALLAH KARDESLERIM
canım tedaviye başladım herzman gitiğim bir doktorum var burda yumoşları görünce fırsatı kaçıtrmayalım dedi ben memeoriale gitmeyi çok istiyordum doktorum önceki gitiğim tüp bebek merkezini aramış bende değiştiremedim emriyologla görüştürelim sizi dedi bakalım canım opu aşamasına gelebilirsem yumoşlar büyürse eski merkezime gidiyorum mallesef.. canım adet 1 hafta gecikirse doktorum söktürücü kullan diyordu..fsh yükselmesiylemi alakalı adet düzensizliği anlamış değilim ben en son ramazanda adet olmuştum 3 y sonra geldi şimdi adetim söktürücü kullandığım halde adet olamadım sonra cylo prognova verdi doktorum bu hap östrojen ve progestan içeriği bildiğim kadarıyla hapım bitti 1 hafta sonra adet oldum bence söktürücüyle alakalı değil adet gecikmen veya fsh alakalı değil bence çünkü bu ay fsh düşümüş benim fsh düşütüyse neden adetim gecikti tam bir karmaşa canım doktorlar bile bu karmaşayı anlamıyorlar.. adet bir hafta gecikirse söktürücü kullan derim ama önce bir kan tahlili yaptır gebelik olabilir muayne etsin doktorun kist yüzündende gecikme yaşayabiliyorsuz evet benim kistlerimde vardı..adet gelmiyorsa kendi gelmesini beklemek bizim için zaman kaybı sadece..gülneva tüpe başladın mı cnm? inş hayırlı sonuç alırsın. senin adet düzensizliğin söktürücü üst üste kullanmakla bi ilgisi varmıydı? memriale gidecektin ne yaptın ?
Tatlim evet genelde fsh yuksekse adet duzenszligi olur adette gecikme olur aylarca olmadgin da olur ilacsz.bazen ilacla bile olamazsin.ama nadiren fsh yuksek olsgunda adet duzenszligi olmaz gunu gunune adet olursun.fsh duzenszligi icin genelde hayit otu kullaniliyor sogan incir kuru.tarcin karanfil vs..liste boyle uzar gider.burada onemli olan her bunye ayni degildr.bende etki eden incir kuru sende etki etmeyebilir.bircok yontem deneyebilirsn hangisi sana iyi gelir tamamen vucudunun verdgi reaksiyonla ilgili..kızlar yukardaki soruma bi cevap verin ne olur ya? fsh adet ilişkisiyle ilgli? bi de neler yapıyosunuz fsh için düzensizlik için??
Canim bu fsh illeti zaten adet duzensizligi ile belli oluyor yani benimki oyle oldu.her ay gelen adet 20 gun gecti ben annemin olumune bagladim ilk aylar ...ee sonraki aylarda aynikızlar yukardaki soruma bi cevap verin ne olur ya? fsh adet ilişkisiyle ilgli? bi de neler yapıyosunuz fsh için düzensizlik için??
Ezgicim nasilsin kizcen nasil.kac kilo aldin bakimEmosum uzulme insallah guzel olur tedavin.ama sahsi kanaatim sana dr 2 yumurta az demis ama bizde zaten cok yumurta olmuyor ki.benimki tek yumurtaydi.o dr oteki ay senden 10 yumurta mi bekliyo.incir ise yariyo olabilir ama mucize de beklemeyelim.keske o iki yumurtani degerlendirseydin bu ay.hayirlisi artik .ben ce esinin sperm kalitesi iyiyse tutacak insallah
Canim ev isini filan bi birak kadin tut ayda 1 gelsin temizlesin kari kocasin zaten.ne kirlencek.sen zor bi bolum okuyosun derslerine ver kendini.2.cisi erken menopoz oldugunu ailen bilsin soyleme baska kimseye annemin lafi vardi eksik yaninizi millete vermeyin diye.bir soyle millet durmadan sorar yarani deserlerde deserler.tup yaptirsan bakkali bile sorar tuttumu diye.bosveer.kist var de ilac aliyorum de millete ne ki.herkes kendine baksin.evlilik simdi agir gelebilir tatlim ev isi yemek vs ben 27 de evlendim o zaman bana bile agir geldi.sen hem okuyup hem ev kadinisin sana elbet agir gelecek.ama o kocan seni anladikca siz basbasa verdikce evlilik ne guzelmis diyceksin.yasin 21 cocugun kesinlikle olur stre yapma bak ablan olarak ogut degil tavsiye diyelim.stres yok tamamHic sorma hele de benim gibi yurtta yatmaya alismis bir kiza iyice zor geliyor.Dersler olmasa yine neyse ama bi yandan ders bi yandan ev isi zor oluyor.Utusu camasiri bulasigi vs annemle konustum kadin tutacaz bir tane.Iki haftaya bir gelsin evi temizlesin diye gunluk bulasik falan yaparim ama ev isi zor tum evi temizlersem gunlerimi aliyor 4 haftaya bir sinava giriyorum goturemem tek basima.Yakin cevreme hastaliktan bahsettim zaten ama herkesin de bilmesine gerek yok yani hepsinin diline laf olmak istemedim.Artik takmiyorum eskisi kadar.Evet dedigin gibi bu da benim sinavim kabullendim ve careler ariyorum.Evlendim en buyuk adimi attim sira tedavide.Bakalim insallah hepimiz icin hayirlisi olur :)
Emosum uzulme insallah guzel olur tedavin.ama sahsi kanaatim sana dr 2 yumurta az demis ama bizde zaten cok yumurta olmuyor ki.benimki tek yumurtaydi.o dr oteki ay senden 10 yumurta mi bekliyo.incir ise yariyo olabilir ama mucize de beklemeyelim.keske o iki yumurtani degerlendirseydin bu ay.hayirlisi artik .ben ce esinin sperm kalitesi iyiyse tutacak insallah
Fistigim sana hic yazamadim helal et hakkini.sukur iyiyim tatlim.kizim da en son ayrintilida iyiydi teyzesi sali gunu nasipse yine bi gidecegiz bakalim.glikoz yuklemem var.bugun tam 24 haftalik olduk ..5.5 kilo aldim tatlim tam.insallah 15 kiloda filan tamamlarim cok ucmam ama istahim acildi sorma.durumlar boyle bende.sen nasilsin hayat nasil gidiyo sendeEzgicim nasilsin kizcen nasil.kac kilo aldin bakim
Emos bende kafama gore klomen kullanip gitmistim hatirliyomusun ozelde yaparlar ama iste devlette yapmayabilirler.aslinda pahali olan o igneler ve ben yine soyluyorum o igneler bizde yumosu filan arttirmiyo.bizim en guzeli dogal yumurtamizi alip tup yapmalari.bak bi fikrim var madem bos gecirme diyoruz tatlim klomeni kullan dr a git buyumusse catlatma ignesi 2 gun sonra da asilama yaptir cok pahali degil esin sadece 5 dk sperm vercek.asilama 500 lira bile yok.yaparlar bak.tuplerin acik senin bellimi olur tatlim yagmurunki asilama ile tuttu bak bi dusun bunu ne olurSagol ezgi yarın klomen alıp kullanayım diyorum.yarin dogumda nobetciyim dr a sorarım ordaki kadın doğumcuya alıp kullanacam bende öyle kaçırmayayim bu 2 yumurtayı. .bir tanede geçen aydan kalan 15 mm yumurta varmış kistede dönmüş olabilir dedi dr..inşallah gelecek ay araştırma Hastanesinde muayene olduğumda yumurta sayısı 4 falan olur bakalım bu ay 3.gunu gittim özel dr.arastirma 1.gunu gel demişti ondan gidemedim rapor çıkaracaklar ya ondan bu ayı es geçmek zorunda kaldım.
Korkum klomen kullandıktan sonra 3 ay adet olamadım o yüzden korkuyorum gene öyle olur diye..bıde klomenle büyürse yumurta araştırma biz tüp yapmayız sen kafana göre klomen kullandın olmaz diyorlar..neymiş illa onlar gobekten iğneyle baslayacaklar mis. .ozele gitsem 4500tl oda olmaz anlayacağınız çıkmaza girdim.
Emos bende kafama gore klomen kullanip gitmistim hatirliyomusun ozelde yaparlar ama iste devlette yapmayabilirler.aslinda pahali olan o igneler ve ben yine soyluyorum o igneler bizde yumosu filan arttirmiyo.bizim en guzeli dogal yumurtamizi alip tup yapmalari.bak bi fikrim var madem bos gecirme diyoruz tatlim klomeni kullan dr a git buyumusse catlatma ignesi 2 gun sonra da asilama yaptir cok pahali degil esin sadece 5 dk sperm vercek.asilama 500 lira bile yok.yaparlar bak.tuplerin acik senin bellimi olur tatlim yagmurunki asilama ile tuttu bak bi dusun bunu ne olur
Oo masallah zaman ne cabuk geciyor.kilo durumun gayet iyi simdilk.gerci en buyuk darbeyi son iki ayda aliyorsun benden demesiFistigim sana hic yazamadim helal et hakkini.sukur iyiyim tatlim.kizim da en son ayrintilida iyiydi teyzesi sali gunu nasipse yine bi gidecegiz bakalim.glikoz yuklemem var.bugun tam 24 haftalik olduk ..5.5 kilo aldim tatlim tam.insallah 15 kiloda filan tamamlarim cok ucmam ama istahim acildi sorma.durumlar boyle bende.sen nasilsin hayat nasil gidiyo sende
Evet tatlim karatay dedi sanirim ama o yuklenen glikozu normal hayattada aliyorum ben tatli seyler cikolata vs ile.1 bardak serbete es degermis .herkes yaptiriyo aklimda bisey kalmasin onlem olsun diye yaptircam sanirim.bu adet kinusu kafama takiliyo benimde dogum sonrasi olacakmiyim tamamen kesilecek miyim belli degil.meger adet olmak ne buyuk nimetmis.kizini cok cok op annesi guzel elifin bahtida guzel olur insallahOo masallah zaman ne cabuk geciyor.kilo durumun gayet iyi simdilk.gerci en buyuk darbeyi son iki ayda aliyorsun benden demesitatlm glikoz yuklemesi biraz tartsmali unlu bi dr tavsiye etmiyorm gereksz ve zararli demisti.istersen biraz arastr .icine kurt dusurmus gibi olmiyim bil dedim.ben de yaptrmistim ama.bende bisey yok kuzum adetim iki ayi gecti olmadm timur bey ilaca basla dedi insllh ilacla olurm bari.kizimla ilgileniyorm neyse ki kafam dagiliyo
Tesekkurler teyzesi o da oper ellerinden.evet adet olmak cok buyuk nimetmis kiymetini bilemedim ben de.her ay sanci cektgmde of nedir bu ya diye sizlanirdm simdi olmak icin can atiyorumEvet tatlim karatay dedi sanirim ama o yuklenen glikozu normal hayattada aliyorum ben tatli seyler cikolata vs ile.1 bardak serbete es degermis .herkes yaptiriyo aklimda bisey kalmasin onlem olsun diye yaptircam sanirim.bu adet kinusu kafama takiliyo benimde dogum sonrasi olacakmiyim tamamen kesilecek miyim belli degil.meger adet olmak ne buyuk nimetmis.kizini cok cok op annesi guzel elifin bahtida guzel olur insallah
Ya ben de anlamiyom nasil kirleniyorCanim ev isini filan bi birak kadin tut ayda 1 gelsin temizlesin kari kocasin zaten.ne kirlencek.sen zor bi bolum okuyosun derslerine ver kendini.2.cisi erken menopoz oldugunu ailen bilsin soyleme baska kimseye annemin lafi vardi eksik yaninizi millete vermeyin diye.bir soyle millet durmadan sorar yarani deserlerde deserler.tup yaptirsan bakkali bile sorar tuttumu diye.bosveer.kist var de ilac aliyorum de millete ne ki.herkes kendine baksin.evlilik simdi agir gelebilir tatlim ev isi yemek vs ben 27 de evlendim o zaman bana bile agir geldi.sen hem okuyup hem ev kadinisin sana elbet agir gelecek.ama o kocan seni anladikca siz basbasa verdikce evlilik ne guzelmis diyceksin.yasin 21 cocugun kesinlikle olur stre yapma bak ablan olarak ogut degil tavsiye diyelim.stres yok tamam
Canim diger mesajimda yazdigim gibi yas 21 ama yumurtaliklar 41canımcığım yaşın çok küçük ben normal yolla olucağına inanıyorum senin ve yeni evlisin en az 6 ay şans ver kendine bizim yumurta rezervi az olup tüp bebek yapanlar sayfamızda normal yolla gebe kalan çok var fsh yüksek olmasına ramen eşinde sayı problemi yoksa doğal olam şansı yüksek yaşında müsait en azından 6 ay normal deneyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?