- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Yok cnm estagfurullah ne kusuru.beni dusundunuz siz.gidesimin de pek olmadgini anladnz sanirim.evet gidesm yoktu ama sonra ikna oldm giderm dedim kizim oyle diyince vazgectm.tum gunumu ona verdm neyse ki daha iyi.olur tatlm yarin gidermm o vakit:)olur canım neden olmasın yarında gidebilirsin 4 günü tahlil doğru sonuç verirmi blememde ama yumurta varsa klomen başlatır en azından kontrolünü yapar kist varmı diye..anne olmak böyle bişey canım bizim kusurumuza bakma sen..evladın o durmdayken gidemezdin zaten..
preesed jel canım araştır sende neten..konuya böyla atladım kusura bakma..şükür kafamı rahatlatmam gerektiğini biliyorum farahcım sen biliyorsun bi konu açmıştım ya eşimin ailesi hakkında o beni bu ay çok yıprattı devam da ediyorr..zora girdikçe aklıma geliyor cinlerim tepeme çıkıyoorr..bu da stress ..
kızın nasıl oldu bu arada canım çok geçmiş olsun..Yok cnm estagfurullah ne kusuru.beni dusundunuz siz.gidesimin de pek olmadgini anladnz sanirim.evet gidesm yoktu ama sonra ikna oldm giderm dedim kizim oyle diyince vazgectm.tum gunumu ona verdm neyse ki daha iyi.olur tatlm yarin gidermm o vakit:)
Sagol cnm simdi daha iyi.sabahtan ilac vermemek icin zencefiller ballar kıs caylari demleyip icirdm.yatrdm dinlendrdm.kendine geldi cok sukurkızın nasıl oldu bu arada canım çok geçmiş olsun..
bende yazdım şimdi sana canım prolokatinin yüskekmi bu ralar hiç ölçtürdünmü bir ayda çıkatırmı yine prolokatini aslında kanıtlanmış bir yan etkisi yok incirin..acaba prolokatinigerçekten yüskeltirmi..bu ay denesen..canım benim bende prolaktin yüksek çıkıyrdu o yüzden incir kürünü yapamıyorum ben..evet o jeli araştırıyorum bende prseed onu alacamm bu ay kullanacam bakalım..çok sağol gülnevam..
BU AY ÖLÇTÜRMEDİM DE GEÇEN AY gene yüksekti ama dr kafaya takma bu hormonu ultrasyon görüntüsü normal her ay test yaptırma demiştii bende yaptırmadım..ama saraçoğlu prolaktin yüksekse incir yemeyin demiştii..bende yazdım şimdi sana canım prolokatinin yüskekmi bu ralar hiç ölçtürdünmü bir ayda çıkatırmı yine prolokatini aslında kanıtlanmış bir yan etkisi yok incirin..acaba prolokatinigerçekten yüskeltirmi..bu ay denesen..
eczanelerde yok canım benim, netten eşim aldı topladı hepsini,bir sorayım hangi siteden almış,bilgi veririm sana.peki internetten mi satın aldın? eczaneye sordum yok dediler. internette güvenilir bir yer var mı bildiin? melatonin kullanıyor musun?
amh güzel çıkmış 1'in altın kötü, maşallahhh dr.un dediklerini yap tez vakitte gebe kalabileceğini düşünüyorum Allah ın izniyle..amh 1.00 çıktı... Yani çok düşük değil ama süper de değil. Sonuçta yaş 38 :)
Yalnız doktor cumartesi gel klomenin bitiyor. Çatlatma iğneni yaparız dedi. Yani 10. gün iğne vurulma ihtimali var. Öncesinde bir iğneler bişiler verecekmiş bana. Şart mı? Çok erken değil mi??
tatlım benim elimizdeki olanakları değerlendirmeye bakıcaz şimdilik bende ilk denemeyi özelde şatları zorlayarak yapıcam malum ankarada hem muayene hemde tahliller oldukça pahalı,artık ne desem her ihtimali değerlendirmek lazımki tutmazsa 2. ye kredimi çekeriz nasıl yaparız gerçekten bilmiyorum.dediğin gibi ilk görüştüğün zaman dr.unda kötü bir anına falan denk gelmiş olabilir sonra o da toplamıştır kendisini, inşallah şu konseydende olumlu cevap gelirde ben aksi olacağını hiç düşünmüyorum,Allah yolunuzu açık etsin,sizlerin olumlu sonuçlarınızı kendimin gibi sayıyorum.Şeker pancarı☺
aslında ilk gittiğimizde dr çok tersti çok gicikti çok üzüldüm eşime ne yapacam ben bu Dr la dedim canım çokssıkıldı sonra görüştüğümüz de adam birden sihirli değnek degmis gibi değişerek geldi şok oldum
Sonra benim uzuldugumu anladı galiba iyi konuşmaya başladı ama tamamen kendini yakın hissettin mi dersen yüzde 70 derim.insallah zamanla daha da içten destek olurlar tek umudumuz ALLAHIMIZ SONRADA DR A GUVENIMIZ O YÜZDEN DR ÇOK ÖNEMLİ BİR FAKTÖR ama işte şansımız diğer insanlara göre az ya daha da cabalamalarini bekliyor insan
senin bu pozitifligin beni çok mutlu ediyor inşallah bu enerjin sayesinde anne olacaksin inanıyorum arkadaşım. ..ALLAHIM BÜYÜK MELEKLERIMIZ GELECEK BIR BIR INŞALLAH Aminn
aşkolsun kızarmıyım hiçç, ben sadece yum varsa iğne ilaç bişey verirler gelişimi kaçmasın diye tahlile gerek yok bence de her ay ölçülüp moral motivasyonu bozmaya gerek yok. ultrason için 5. güne kadar olur diye biliyorum ama yanlışsa boşunada gitme.evlat bu kıyabilirmi hiç insan,en büyük serveti insanın :) çok geçmiş olsun tekrardan kuzuyaGulneva ve sekerpancari kizmayin bana da sartlarmi zorladm gidemedm ama.kizimi birakamadm gozlerini doldurdu anne gitme hastayim dediyarin gitsem olur mu acaba.zaten test yapmicam gecen ay yapmistmm doktorum iki ay bekle demisti sonra hatrladm.gitsem ultrason icin giderm.4.gun olur mu ki ultrason icin
benimde prolaktinim yüksekti, dostinex ile düştü,düzene girdi ama bayağı yüksekti 124 falan sonra ilaçla 1,54 e falan düştü. ben incir taze üzüm ve sodayı çıkardım hayatımdan o yüzden ne yazıkki inciri kullanamam,süt yapar çünkü incir, dolayısıyla prl yi yükseltir, sen bal tarçın çörek otunu deneyebilirsin, kaliteli yum için, havuçta yiyin eşinizle bol bol iyi gelir inşallah :)BU AY ÖLÇTÜRMEDİM DE GEÇEN AY gene yüksekti ama dr kafaya takma bu hormonu ultrasyon görüntüsü normal her ay test yaptırma demiştii bende yaptırmadım..ama saraçoğlu prolaktin yüksekse incir yemeyin demiştii..
Doktorumla dün telefonda konuştum. Haftasonu (CD: 9.gün) bakacak tam ilacı bitirmeden. Pazara iğne verme ihtimalim var dedi. Doktor bende biraz abarttı; elimizden gelen herşeyi yapmaya karar verdik bir an önce hamile kalabilmek için. Denemeden gidenlerdenim ben doktora, bahsetmşimdir.Hizir miyim neyimmmİnsallah olumlu sonuclar alirsin cnm..peki klomen kullanirken yumurta takibi de yapilcak mi
Sağol FKB desteğin için. Zaten yaş ve meslek dezavantajından bu ilk üç ayda yapmam lazım çocuğu :) Hatta üç ay bile geç. Aslında boşu boşuna hormon alıyorum gibime geliyor ama bu ay tutturmak istiyorum. Doğal yoldan bir ikii ay bekle demişti annem bence olacak durumun iyi dedi ama ne olur ne olmaz dedim. O zaman bu denemelerim açısından 2.ay olacak.Canim sekerpancari aciklamis zaten POF'u.Hsg temiz cikmis gozunaydin :) amh da iyi bence ya artik 40lara dogru gidiyorsun cunku 40tan sonra menopoz bile normal senin daha var yumurtan iyisin bence sadece cocuk sahibi olmak istedigin icin yasin dezavantajini yasayabilirsin onun disinda bir sorun yok gibi.
Canim biz yol ustundeki ilk eczaneden aldik direk yokmus ellerinde ama 2 saate getirecek oldular tamam dedik geldi de.Yani yakin eczane varsa git al yoksa da getirirler.Ben de cok korkarak basladim ama henuz olumsuz denecek bir sey yasamadim ozellikle DHEA konusunda o kadar korkulu ilaclar degiller :)Uykuya hic dikkat etmedim canim ya normal uyuyorum asiri bir sey olmadi yani olsa fark ederdim.
Ben işi astım yine bugün.. :)Günaydın kızçeler :) iş yoğun belki öğlen belkide öğleden sonra ancak gelebilirim :) kendinize bugünde her zamankinden çok dikkat edin tatlı ve güzel anne adayları
Benim fsh 11, amh 1.00... Ama tedbiri elden bırakmayıp elimden geldiği kadar herşeyi bu hafta bitiriyorum yapmayı. Ama bu ay tutturamazsam, klomene devam etmek istemeyebilirim. Doktorun kafasındaki ilk üç ay klomen. Benim kafamdaki belki ikiz olur hevesiyle bu ay klomen, ondan sonra doğal olarak yumurta takibi. Zaten ilacı almadan doktor 2 folikülün büyüyor dedi. Herhalde yumurtlama da oluyordur çünkü geçen ay ovülasyon kitinde gayet düzgün zamanda koyu koyu geldi LH çizgisi. Benim de hikayem böyle işte.Bence amh in kotu degil 1 in altnda olmamasi cok iyi.ben amh i degsken degil diye biliyordm ama o da degskenmis doktorum soylemisti.benm amh gecen yil 1.2 idi ama yumurta olusmuyor uzun zamndr.belki dusmustr simdi.aslnda fsh amh hikaye.nice yuksek fsh dusuk amh li gebeler gorduk.Olacagi varsa zaten amh fsh a bakmiyor..
Sağol şeker pancarı... :) İnşallah her isteyen için...amh güzel çıkmış 1'in altın kötü, maşallahhh dr.un dediklerini yap tez vakitte gebe kalabileceğini düşünüyorum Allah ın izniyle..
Canim yasindan dolayi kaybedecek vaktin yok abartma sayilmaz o bende senin yerinde olsam ayni yolu izlerdjm.haberlerini burdan almaya devam ederiz☺Doktorumla dün telefonda konuştum. Haftasonu (CD: 9.gün) bakacak tam ilacı bitirmeden. Pazara iğne verme ihtimalim var dedi. Doktor bende biraz abarttı; elimizden gelen herşeyi yapmaya karar verdik bir an önce hamile kalabilmek için. Denemeden gidenlerdenim ben doktora, bahsetmşimdir.
Çok sağol Ayşecim. Zaten çok kararsız kalıyorum böyle durumlarda, çok kimyasala maruz kalıp zaten iyi giden bir bünyeyi ve adet durumunu bozarım diye korkuyorum İnşallah bu aldığım fertilite ilacı da benim güzel ve yavaş menopoza giden süreci kısaltmaz, adetlerin içine etmez :) Başka bir hanım varmış mesela benim durumuma benzer, o da böyle gelmiş herhalde tam deneme yapmadan, ne tedavi yapalım, klomeni versek mi derken hatun hamile kalmış! :) Belki bu ay ben de sabretseydim... Neyse klomenin öyle bir tesiri var mı uzun vadede bilen var mı? Bir kerecik almaktan birşey olmaz di mi? Olmadı öbür forumda sorarım da bilen varsa lütfen söylesin.Canim yasindan dolayi kaybedecek vaktin yok abartma sayilmaz o bende senin yerinde olsam ayni yolu izlerdjm.haberlerini burdan almaya devam ederiz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?